2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖 RF〗██▆▇██★★★原力世界★★★██▇▆██ ...
樓主: sochun12
go

[台灣] 〖 RF〗██▆▇██★★★原力世界★★★██▇▆██低倍數 | 超耐玩 | 經典 | 1.0版本 | 無親友 | 自立 [複製鏈接]

算命 發表於 13-12-10 01:09 AM
先唔講佢on9 趁我地食el王個陣走黎倒亂~
其實一開始c族好多人都好快齊晒60lv裝~已經知道有問題啦.....
...

自從BC解左盟,C族開頭一個星期一面倒,宜家GM幫C幫到盡。
佢搵到一大班人去玩C唔緊要,但係兩日,真係兩日,可以出一隊從來未見過ID既齊裝C弓出戰,仲有差唔多一隊戰召都係未見過既新ID。保守估計全部+6裝,保守估+6係因為A同B就算洗裝都衝唔到+7裝。
但問題係A族炮兵,186 196 206 216回避,C弓打係全中,唔係普攻全中,係技能都全中。
C族命中高...OK...都唔係要玩到下下中呀...A族頂裝+6回避...避唔到一下。
就連C直轉攻擊近戰,雙手矛4招攻擊技打落頂裝+6回避炮兵身上一樣全中。

今日仲過癮,見佢更新,BC加入『綠水』。有和風,仲要比埋綠水,A族真係食得屎。

回覆 mankaz 的帖子

哂時間哂氣..等摺埋..
行會版開55,60裝已經係衰左

我聽聞台灣好似有人準備開G6版,不過好似有會員裝

忍影世界 笑傲無雙

唔得閒無玩成個禮拜, 睇黎我唔洗返去玩

我等其他服啦

這個私服現正在大改板中!
在次洗白,升級為2.0全國際版本設置
應該會出商城物品,線上泡點,不能雙開!

再洗白? 仲會玩既人一定係傻!

咁RF仲有咩服玩?

現在已更新為2.0版本..有上RC群就能知道
RC:26648087
註冊地址: http://simple-rf.com/index.php/register
下載網站(需要打補丁):http://cht.tw/h/w2d31
補丁:http://cht.tw/h/4tpd5
下載完成後解壓..路徑必須全英文,,以ADMIN身份RUN就可以..

該服暫時設定:等級上限80級,經驗300倍
起手打小法蘭拿個速刀,坡風,然後打輕翼打點飾物自用+賺錢..
一轉大慨有3萬8黃金..已經夠用...然後換點錢升級..
賺錢方法是打雪女丟那種東西..一組東西賣14億..礦商有天空卷賣..出發前把火山王/EL王的卷也買了..
然後打夠錢可以直接飛回火山王/EL王再直接回HQ..錢上限是20億..記得不要一次賣光..
35~80LV +7全套(恩寵/慈悲),武器,盾 都能買了(一套十幾億),,買了丟地或重登就是+7
別的就靠大家一起來發掘...

唉~依個RF服真係超L ON7 X
玩到想一咀小7個服主~
4次洗白左,已經嬲啦~又話要同鬼佬攪國際服,
衝到差唔多80LV又攪好多野話攪唔店~轉返G3板~又洗白~真係吊佢姥姆西~
開個G3玩啦~早一日玩既玩家75熟練一下~第二日變左25一下~正服都60一下啦仲難練過正服~

由佢開60武裝開始就果段放棄,佢失敗既地方就係改太多野

笑傲無雙

mankaz 發表於 13-12-10 10:49 PM
自從BC解左盟,C族開頭一個星期一面倒,宜家GM幫C幫到盡。
佢搵到一大班人去玩C唔緊要,但係兩日,真係兩日, ...

有一點唔同意~~除左b族某一隻特殊職業之外~其他職業系無可能有迴避到c族直系弓ge攻擊ga~連b族大部份ge職業都迴吳到~更何況系a族=,=
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 07:54 AM , Processed in 0.030046 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存