2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 alt 我永遠支持你ge態度 哈
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊討論] alt 我永遠支持你ge態度 哈

我係比一個叫強化轉移卷ge道品   +13同+20合成變+12
沒話要你陪番d咩比我   你覺得呢個設定係合理咩   同一件裝+20>12  
我只係張唔合理ge問題回報  20為上限我點諗都諗唔明可以同一件裝+20>12敢樣羅
你放個蕉皮扇人  (明係la)   
我覺得非常唔合理  同你地講應該改正   你一句就話係敢加la就  88
態度真係一洗哈左   alt真係一個好代理商

h  tt p://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=24451&snA=40427&tnum=6
之前巴哈都有人係咁
只能怪自己搞錯順序了

唔排除尼個設定係一個伏等人踩

沒差  決定左退game   官方有官方ge堅持同好態度
我米張d錢比其他遊戲賺者  沒咩所謂  退game之前分享一下
自己唔係話沒錯  但個設定事實唔係一個合理的00

不好意思讓您久等了,因您本身所造成的消失,官方無法直接回復給您,但官方有替代的方案,恢復道具需酌收服務費用(一樣道具是扣除遊戲帳號內300點數,二樣是600點,以此類推)
台版可以回復   香港版係沒ge   就係敢   錯唔係單方面   設定部分官方都係有錯羅   比錢回復番唔係問題
問題係沒得回復

玩過星曲WEB

每次用轉換卷前 我都係拍下自己塊面 整醒小小自己先用的

佢個介面同解釋 真係簡單左小小

好驚會轉換錯裝

同埋台版 回複返你自己整唔見 或者 唔小心掉左既裝 都係要比點的 @,@  

我同我D  FD轉咁多次裝都冇人出事你罵隻GAME都冇用只係你自己唔睇清楚就怪人地你都幾好笑

哩到睇到咩事了,樓主睇清楚咪冇事囉~

我自己都有轉裝,每次都睇番幾次先會禁確定,如果你咁都可以懶落官方到都幾無言
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 05:53 PM , Processed in 0.032397 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存