2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新龍之谷 Gameoxx處理玩家問題態度⋯
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難雜症] Gameoxx處理玩家問題態度⋯ [複製鏈接]

我在12月9日,我的帳號無故登入不能,就是在輸入二次碼那裡選角後出現與伺服器連線中斷
我致電上gameoxx客服打了兩天都沒有人接通,我還留言左超過20個留言都沒有人回覆
線上客服回報我又留了一堆言,結果都係沒有人回,我有去看過停權名單,沒有我的名字,換電腦都係咁,我已經花左超過5000元港幣去買點數玩,身上租既裝昨日已經到期,相信身上一堆70a中龍玉已經隨裝備消失了,我現在非常無助

我在12月32日,我的帳號無故登入不能,就是在輸入二次碼那裡選角後出現與伺服器連線中斷
我致電上gameoxx客服打了5秒都沒有人接通,我還留言左超過5個留言都沒有人回覆
線上客服回報我又留了一堆言,結果都係沒有人回,我有去看過停權名單,沒有我的名字,換電腦都係咁,我已經花左超過51.3元港幣去買點數玩,身上租既裝昨日已經到期,相信身上一堆80L龍玉已經隨裝備消失了,我現在非常無助
你話用左5千但仲用緊租裝已經假到嘔 圖都冇張

eason1127 發表於 13-12-11 09:07 AM
我在12月9日,我的帳號無故登入不能,就是在輸入二次碼那裡選角後出現與伺服器連線中斷
我致電上gameoxx客 ...

5000元都花得起
區區一堆70a  中級龍玉又什麼呢??
不過GO客服又真係幾路姆西既..
如果可以一開始我都寧願用GF+ 帳號
good luck~bro

GF一堆活動,GO就一D消息都冇
官網公告慢人幾十條街
其實呢間公司有冇人?  
我都想問好耐==

想問下大家..你地有無不停地斷線???
我由星期一晚開始到今日...每晚都只係不停咁登入>斷線>登入>斷線.....
入game> 組團> 過場>斷線>入game> 組團> 過場>斷線......
究竟係server問題定係我電腦問題呢???
玩其它game又無事wo....
差半級就70...想升埋佢都唔得....= =||||

驚溫個電話只能拎黎俾你試鈴聲
若你以後玩驚溫D GAME個AC出佐D咩問題
唔好打電話啦,無鬼用,直接走上去北角處理啦

我既情況同你一様,都係同你同一日,做同一樣野!只係無你用得咁多銭!同埋只係回左我一句就無下文〜用錢玩不是一個問題〜而係佢地做事方式真係好離譜!

幻.冰 發表於 2013-12-11 14:41
我在12月32日,我的帳號無故登入不能,就是在輸入二次碼那裡選角後出現與伺服器連線中斷
我致電上gameoxx客 ...

小朋友,你唔好搞笑啦,你試下去佢個官網,連儲值紀錄都冇呀,有我post埋上黎都冇問題,我想講我唔係唔整裝囉,我係想賓跳活動前升夠三隻70我先唔整裝住,我acc裡面已經4隻人齊799時裝,個個都有聖潔,齊光暗武時裝,仲有隻刺客用599時裝,暗主副武時裝連儲值翼,仲淨3xxx點,70a中龍我冇所謂囉,但如果係你,明知到期都拆唔到落黎你會有咩感受呀!
電話我已經放棄打,網上客服都只係回左一句調查中,查個原因都查咁耐,我決定今日直接去北角公司了

回覆 eason1127 的帖子

你打1日電話都冇回就應該要剷上去搵佢地啦 又話急但係仲等

尋日本身想去,但見佢網上客服覆左句話調查緊,所以諗住有機,點知一句之後又冇左影

留名睇結果...
好采無係GAMEONE 開AC~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 05:45 AM , Processed in 0.039859 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存