2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖 魔力寶貝 〗勇者魔力娛樂服[不含商城]增加角色轉生[ ...
樓主: Lameboy晴
go

[香港] 〖 魔力寶貝 〗勇者魔力娛樂服[不含商城]增加角色轉生[免費] [複製鏈接]

GM自己慢慢娛樂啦 D野話收就收 好似Q件咁 後期D人真係食屎 未比前期既人SM娛樂囉
D人比說話你聽就話娛樂娛樂唔想玩就走 咁唔情願咁唔想搞不如摺埋唔好晒大家時間啦

K歌達人 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

屌,係FB留言
佢一句話1蚊都無收過 好似真係大哂咁
屌,出邊大把私服夠無收過錢啦 但係唔會好似佢咁,出左D野一排跟手就收返囉
人地果D一係照放係到,一係將全服既收返哂 再唔係就公告洗服

K歌達人 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

紅茶世代 發表於 14-1-14 03:48 PM
最正糸勾玉收埋,仲要行個十層迷宮。
再黎糸fb同你講唔開放因果精波,但有4轉技,兼夾吹到原創 ...

收勾玉果D就算啦
最離譜係開始果D又放Q件出黎比人買
呢家收返 收返都算
追月都無
精波放出黎比人學,但係出唔到既 放係到拓咩
咁樣搞法 隨時收埋6LV精變啦 跟住收埋生產用既X100既水啦
娛樂服娛到咁 自己搞個出黎比自己人一齊玩好過啦

☆魔鬼皇☆  內容觸犯版規(4★),請自行參閱有關版規內容!  發表於 14-1-14 10:54 PM
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 內容觸犯版規(4★),請自行參閱有關版規內容.

總評分:  威望 -10   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

gm不爽所以暫時關服。。。
做咩勁呀

角色轉生服務-[服務費用全免]

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 06:49 AM , Processed in 0.031256 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存