2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 你們想不想用點數玩遊戲先?不用錢的也不想嗎? ...
go

[新聞] 你們想不想用點數玩遊戲先?不用錢的也不想嗎?

你們玩遊戲的知道Mycard點數是甚麼?智冠科技的產品。你們知道智冠科技送你Facebook弊、Mycard和Gash香港點數嗎?

邀請碼:M5XA87

用電話卡/太空卡+BlueStacks也可以!!!!!!!!!!!

現在PLAY商店下載[ 免費Mycard ]
可獲得免費點數 請幫推!!
下載好 進入辦好帳號點選
右上方→我的帳號→邀請好友→輸入我邀請碼:M5XA87
即可獲得點數可換 Mycard點20

http://www.mycard520.com.hk/

未命名 - 1.jpg
未命名 - 2.jpg
未命名 - 3.jpg

呢個世界無免費午餐,入去呢啲地方除時咩個人資料都比人睇光
所以我都係唔要啦._.

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我記得呢個|apps都幾耐下
係就係真係有點數拎
不過好撚麻煩...要裝萬尻幾隻game先拎到50點

水沙喵 發表於 14-2-4 09:37 PM
呢個世界無免費午餐,入去呢啲地方除時咩個人資料都比人睇光
所以我都係唔要啦._. ...

未用過尼d app,而且我都好同意水沙喵講法~冇必要為左少少點數而賭上自己d個人資料

你係一隻香港俾黑橘搞到汁能左的GAME入邊宣傳MYCARD
我有冇理解錯?

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 05:10 PM , Processed in 0.028568 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存