2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 [集思廣益] 如何霸氣地拒絕生死擂...呃, 我飛緊呀 ...
樓主: gn01123080
go

[港服] [集思廣益] 如何霸氣地拒絕生死擂...呃, 我飛緊呀 [複製鏈接]

回覆 天馬行空 的帖子

想問下如果用魔心手打贏叫廢,,,禁點先唔廢,,虛心求教

事實證明
X用左咁多錢玩連魔心手都打唔過 除左柒 證明到佢廢得好厲害

利申 現在無幫會/公會人士 並被X威脅話會見我一次殺我一次 我已經成為佢黑名單一員

散人劍客 發表於 14-2-27 02:31 PM
回覆 天馬行空 的帖子

想問下如果用魔心手打贏叫廢,,,禁點先唔廢,,虛心求教 ...

唔知呀...我都係聽紅塵百鬼D人講, 佢地話 "廢人殿個垃圾端木狗ON ON 9 9 用魔心手打華山,佢真係好撚廢!"

SORRY! 得罪晒...我唔識野, 信晒佢地班人講既野

笑傲無雙

天馬行空 發表於 2014-2-27 16:28
唔知呀...我都係聽紅塵百鬼D人講, 佢地話 "廢人殿個垃圾端木狗ON ON 9 9 用魔心手打華山,佢真係好撚廢!" ...

你夠胆講個game名出黎,成日係到搞屎棍,搞分化,搞呢樣搞果樣,又話紅塵百鬼d人講,你係唔係白痴架

天馬行空 發表於 2014-2-27 16:28
唔知呀...我都係聽紅塵百鬼D人講, 佢地話 "廢人殿個垃圾端木狗ON ON 9 9 用魔心手打華山,佢真係好撚廢!" ...

屌你老母,我百鬼副幫呀!邊撚個同你講我地百鬼講人地,你老母臭系,名都唔夠胆出,食撚屎啦!你老母,紅塵又邊撚個同你講呀!你老豆定你老母呀?
扮傻系話人講你知,成個弱智系咁講人呢樣講人果樣

gn02013846 發表於 14-2-27 06:09 PM
你夠胆講個game名出黎,成日係到搞屎棍,搞分化,搞呢樣搞果樣,又話紅塵百鬼d人講,你係唔係白痴架 ...

五十步笑一百步!?

火爆川 發表於 14-2-27 06:20 PM
屌你老母,我百鬼副幫呀!邊撚個同你講我地百鬼講人地,你老母臭系,名都唔夠胆出,食撚屎啦!你老母,紅 ...

咩呀... 我仲聽到百鬼d人講

"端木狗用魔心手打X就得,用黎同我地個君爺爭華山第一? 秒撚左你啦! 傻系!"

至於呢句邊個講既? 算啦, 我唔講啦...你自己諗啦

天馬行空 發表於 14-2-27 06:47 PM

"端木狗用魔心手打X就得,用黎同我地個君爺爭華山第一? 秒撚左你啦! 傻系!"  ...

人呢就要自量
你憑咩同我地做朋友?_?
憑你把口?
btw 我建議你跟6金學下r fd先再出聲
game名: 秦假仙
自己密佢

件天馬行空成日想同百鬼R FRD
不過呢, 百鬼就出左名眼角高, 唔同傻仔做朋友, SORRY

天馬行空 發表於 2014-2-27 18:47

"端木狗用魔心手打X就得,用黎同我地個君爺爭華山第一? 秒撚左你啦! 傻系!"  ...

r fd咩,好撚熟呀!講game 名出黎啦!柒頭,自己諗,諗你老味咩諗,乜撚野都係聽返黎,食撚屎啦你!講d唔9講d,扮講故佬呀!

笑傲無雙

天馬行空 發表於 14-2-27 06:47 PM

係呀……我仲聽到魔塚d人講

"淩宵班廢柴連魔心手都唔識用,幫戰除左做消防隊真係無撚用!垃撚圾!"

至於呢句邊個講既? 算啦, 我唔講啦...你自己諗啦

回覆 天馬行空 的帖子

就是因爲你班人只是知道收無限的古譜,無限的九九金,就是不明白九陰的原本製作,九陰原本的神奇武學除了魔心手,還有奪魄勾心刺和螳螂拳,還有凋零等等等等,我想那些有錢人只知道收古譜卻忘記了還有這些經典武功,根本就不配玩九陰這種自由且靠技術的武學。很明顯,過兒這種玩家只是適合玩一些練級,升裝備的遊戲,這遊戲實在是不適合你,因爲你不明白每一種武學都有他的特色,有他的缺點和優點,有他的無敵之處,已經相剋原理。拜托過兒你有時間就多看看九陰攻略,如果你真的喜歡這個遊戲的話。網上已經有攻略說了魔心手是克打狗的,你自己不去找資料,木正瞭解的武學多,知道用相剋原理,所以直接勝了你。如果你非要說木正的用魔心不是靠技術,我可以告訴你,木正靠的就是對這個遊戲的瞭解度,他知道這個遊戲是玩什麽的。你們不記得遊戲在轉場畫面成日都有說,靈活運用不同的套路,可以達到意想不到的效果嗎?可見x你還是個新手。講真,你隨便問一下玩九陰的人,大部分都知道用魔心系挑不飛的,但是你不斷在哪兒挑,你知道爲什麽嗎?就是因爲你根本不會玩這個遊戲,我敢說你連基本的破防能力都不會,只會硬來,破人招架,或者用太極拳,推,破,開太極,你不無聊嗎?有其他的擅長武學嗎?加一點,魔心是有一點克打狗,但是不是全部技能,其實也就是克挑飛和怒技。你還有破防和雙衝鋒了,這些已經足夠了,但是你不會用,沒辦法,明明挑不飛還要挑,自己廢而已。

天馬行空,辛苦晒,欣賞你無畏萬人茅頭直指,仍要堅持"天馬行空"的做人理念,小弟當真佩服。看見閣下既勇氣,本人都有感而發想起一句:

至於呢句點解? 算啦, 我唔講啦...你自己唸啦。

回覆 tianyufenxin 的帖子

魔邪分飛 專剋神風 鬼爪 靠屈架強勢套路 群戰魔道橫行小第曾經最高炸過1萬血

tianyufenxin 發表於 14-2-28 02:23 AM
回覆 天馬行空 的帖子

就是因爲你班人只是知道收無限的古譜,無限的九九金,就是不明白九陰的原本製作,九 ...

魔心連環手,用佢非死即傷,可以話係同生共死既套路,一直以不變應萬變!可惜,對手當時未有靈活變通,未知係咪太緊張。其實華山打成點唔重要,唔係贏就輸倚天劍都係得一把,其實輸左我唔覺得好樣衰,最可悲既係每次輸都要講一大堆籍口,今次唔得咪下次囉,都係願賭就唔該服輸,唔服既咪下次打過,冇必要唱衰人地抬高自己。

回覆 散人劍客 的帖子

劍客 你同佢地呢d人講經哂九氣啦 佢地永遠唔會認輸 一味只係得把死人口 再加上x叔呢d面皮幾尺厚 點會認低威 再加上呢d連自己game名唔敢開既人 只係識係2000fun做鍵盤戰士 只能講可悲又可憐 現實通常都係做一個失敗者既角色

用古譜既輸撚左俾個用踢館跌既, 係人都有既技
居然有面去話人-6無技術..
咩世界

火爆川 發表於 14-2-27 11:30 PM
r fd咩,好撚熟呀!講game 名出黎啦!柒頭,自己諗,諗你老味咩諗,乜撚野都係聽返黎,食撚屎啦你!講d唔 ...

做咩吊鳩我喎...咁我真係o係睇華山決賽時, 係場景頻見到百鬼既人咁講丫嘛...

你唔係想我係度爆名話邊個講呢句野呀?

散人劍客 發表於 14-2-28 04:41 AM
魔心連環手,用佢非死即傷,可以話係同生共死既套路,一直以不變應萬變!可惜,對手當時未有靈活變通,未 ...

哈 .. 笑左.. 你呢D廢人都敢出黎說教? 人地百鬼踩你地廢人殿踩到上面仲係度on 9 9 ...

如果九陰有最廢幫主選舉,我一定會投你神勝既一票!

天馬行空 發表於 2014-2-28 11:37
哈 .. 笑左.. 你呢D廢人都敢出黎說教? 人地百鬼踩你地廢人殿踩到上面仲係度on 9 9 ...

如果九陰有最廢幫 ...

名都唔撚夠胆打出黎,你老母臭系話人癈,笑乜撚野左呀!笑你老母生撚左個多撚事既出黎,八系掛掛,人地場景出得,就知系道自己友吹水啦!話九我地百鬼踩人,你食撚左屎呀!加上你代表邊撚個幫出聲先,屌你老母,又話唔撚到事,又多撚柒事,打你個game 名出黎啦!弱智系
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 03:45 PM , Processed in 0.043639 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存