2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖 神話 〗【封建神話】603版本
go

[香港] 〖 神話 〗【封建神話】603版本

十週年勳章(賀詞)

封建神話】 正式開放

MMORPG 3D 神作,人類和獸人 2大族群任你選擇, 職業包括: 鬥士 護衛 殺手 弓箭手 巫師 幻術師 祭師 主教 武士 騎士 神射手 無影者 魔鬥士 冷血鬥士 任你玩

遊戲特色 :
1.防外掛系統 (加速 卡武器 bug頭)
3.公會戰鬥 團pvp 的快感
4.全部職業可以不同配點數有不同的全新玩法,高等區域同步開放 5個大王自家重新設定 歡迎玩家團刷
5.30000 經驗 40000掉寶
6.沒有任何商城收費道具出售
7.無親友團、無惡性關閉的服,絕對可以令你重拾昔日的回憶。

遊戲版本: 603
網絡接入環境:外國線路
伺服器負載:  500人在線同場
GM列表:GM01、GM02

進入遊戲教學: 下載主程式 解壓後....先打開ggfix.exe  之後打開 start.exe 就可以進入遊戲, 註冊帳號後就可以開你玩的人物了!

申請帳號: email 或 fb pm 王嘉嘉 rylgame9588@gmail.com

主程式 : https://drive.google.com/file/d/0B5nB7eA5-pvsR0JzdGU0YmlNX1E/edit?usp=sharing

最新補丁603: https://docs.google.com/file/d/0B5nB7eA5-pvsLVV5VkwxWTBPb1E/edit?usp=sharing&pli=1

解壓密碼 : ryl602
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 30 活動參與

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

玩過星曲WEB

主程式解壓要密碼?
你又唔提供密碼...
點解壓

十週年勳章(賀詞)

全完仔仔 發表於 14-3-16 03:05 AM
主程式解壓要密碼?
你又唔提供密碼...
點解壓

sorsor  加番上去了

唔好意思

細佬我第一次幫人POST 唔多清楚

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

肥鵝 發表於 14-3-16 01:16 AM
小弟我第一次幫人POST 如有錯誤 請PM我再修改

【封建神話】 正式開放

有冇網址??

同埋請刪除"另版主請進"

請以完整宣傳標題發佈就OK

而有問題你係應PM版主  唔係用帖叫版主入  明白嗎

而你既宣傳帖冇問題  最好有埋網址

而發佈獎勵已經派發

同埋唔好去其他版討論任何私服相關問題 就算聊版都唔可以嫁

玩過星曲WEB

Avira 掃到 你個GGFIX,EXE 和 PK.DLL  有毒囉...

十週年勳章(賀詞)

全完仔仔 發表於 14-3-16 03:12 AM
Avira 掃到 你個GGFIX,EXE 和 PK.DLL  有毒囉...

即係呢= =" 玩私服 一定預有毒...........

我唔係串- - 只係我玩咁耐私服 都係會關防毒

是關一定會掃到毒

玩過星曲WEB

好笑...我玩其他神話私服又唔見有掃到毒, 好明顯係惡意加入去

十週年勳章(賀詞)

全完仔仔 發表於 14-3-16 04:21 AM
好笑...我玩其他神話私服又唔見有掃到毒, 好明顯係惡意加入去

咁我就唔知

我玩咁多私服 我個金山防毒 一定掃到

要FB PM 你開AC...?
甘好似幾麻煩@@
會唔會整番個網比人申請呢

都無用外掛.....做咩一入SERVER 就咁    

程式是沒毒的....防毒佢報了因為程式 會在電腦增加gg 的更新 所以先會報....

你可以用其他私服的gg 入遊戲就可以......

如發現 出現 使用外掛....你是用win7 64 bit的 請在fb 群組 有解決方法

十週年勳章(賀詞)

大家快D黎試玩下 唔明可以係到留言 會有人黎解答大家

想申請帳號但搵唔到王嘉嘉

十週年勳章(賀詞)

@_@1314 發表於 14-3-16 11:26 PM
想申請帳號但搵唔到王嘉嘉

你加左入FB 然後留言 佢會盡快幫你

事關我都係幫佢手PO文

AC呢D野 唔係我能力中

抱歉

有冇人玩到?

十週年勳章(賀詞)

bobhkcom 發表於 14-3-17 02:57 AM
有冇人玩到?

玩緊= ="啦

不過我驚你而家玩唔到

事關GM 訓左

玩唔到囉....更新唔到...

十週年勳章(賀詞)

玩到WOW 你點樣,玩唔到?

支持呀!! 我愛神話

☆魔鬼皇☆  只純推主題成份、遊戲公會招募、讚揚語句等等,不計算論壇帳號及IP只計算此類文章最後發表時間為6小時一次,字數不可小於10個字並不計算任何符號、論壇表情、字眼重複、圖片!★   發表於 14-3-18 01:37 AM
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 內容觸犯版規(5★),請自行參閱有關版規內容.

總評分:  威望 -10   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

603 版本 更改的事項:
裝備:
無影技能腕 +0 應有1個洞
武士技能腕 +0 應有1個洞
鬥士副武 30-50攻擊力 改為 30-40攻擊力 10附攻
殺手副武 30-50攻擊力 改為 20-30攻擊力 10附攻
弓箭手的箭 30附攻 改為 40附攻
技能:
武士
火之泉 5米範圍 改為 7米範圍
能量吸收 1.3米距離 改為技能命中後5米範圍
騎士:
保護術 12米距離 改為 5米範圍
神射手:
火箭術 16米距離 改為 20米距離
魔鬥士:
武器加強 6米距離 改為 5米範圍
破壞術 18米距離 改為 技能命中後5米範圍
冷血鬥士:
忘傷術 12米距離 改為 18米距離
治癒術 12米距離 改為 18米距離
無影者:
傷害之風 1.3米距離 改為技能命中後2米範圍
暗之劍 12米距離 改為 18米距離
護衛:
痛苦分享 14米距離 改為 16米距離
回斬 5米範圍 改為 7米範圍
鬥士:
連續行動 1.3米距離 改為技能命中後2米範圍
殺手:
暗劍 12米距離 改為 18米距離
暗擊 1.3米距離 改為技能命中後2米範圍
弓箭手:
雙箭連射 24米距離 改為 技能命中後5米範圍
巫師:
死亡之光 18米距離 改為 技能命中後5米範圍
幻術師:
幻術強化 18米距離 改為 技能命中後5米範圍
封印攻擊 14米距離 改為 18米距離
降弱術 18米距離 改為 即時技能
武器加強 6米距離 改為 5米範圍
祭師:
光的盔甲 6米距離 改為 5米範圍

大家快D叫埋身邊既朋友一齊黎玩啦
想玩既加入FB再加好友 王嘉嘉 就會見到架啦
暫不開放 自行申請帳號
想玩既麻煩請搵GM幫忙
抱歉

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 03:48 PM , Processed in 0.036069 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存