2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 呢個魔鬼皇真係搞笑 做版主做到上左腦?睇死你又要刪嫁啦 ...
go

[香港] 呢個魔鬼皇真係搞笑 做版主做到上左腦?睇死你又要刪嫁啦 [複製鏈接]

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

不敗殺機~★ 發表於 14-3-16 01:23 AM
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

只要私服連結超過2天失效 版主有權關帖係好正常

版主亦無義務要去查核私服有否更改地址或發生其他問題

如果玩家有私服新消息 而原帖唔係自己所開

原帖又已經被版主關閉 但仍在版中首3頁中

會員玩家可以PM版主幫忙更改網址或申請重新開帖

但就唔可以好似你咁 喜歡點就點 仲要係宣傳內容宣傳埋自己公會咁自私行為

你違規版主做野就一定 但你估錯左 我唔係刪你帖 係因為你錯左唔識改仲鬧我

所以禁你言1個月 歡迎你可以開其他論壇帳號繼續搞事鬧我 但我查得到後..會將此原帳號繼續加禁

或考慮禁 IP  

記住...版主唔係大晒  但會員亦唔係大晒 唔好將自己既錯 推係版主身上

唔係你無視版規多開宣傳帖 唔係你自私要你內容宣傳堆自己公會

你唔會有今日 你無跟版主溝通而你違規 你可以怪邊個呢  答案就是你

而你PM我問我你犯咩規 版主操作系統係有通知

你所犯既係 內容觸犯版規(1★)(3◆),請自行參閱有關版規內容!
已有 13 人評分威望 Good 收起 理由
爸爸B呀 + 3 考古
千里先生 + 20 內容觸犯版規
你講乜春 + 3 文不對題
呀龍=] + 3 你好野 我無上咁耐一上就見你咁型.
莉迪亞 + 3 精品文章
純撲 + 3 支持你!下次繼續^_^
aiaikiki2004 + 3
「伽藍」 + 3 老細你好野
jacky3567 + 5 這位少年太年輕
sze1016 + 3 @@

總評分:  威望 + 20  Good + 38   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 03:05 AM , Processed in 0.027334 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存