2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 『夢幻龍族』PSY夢幻龍族4月4日傍晚7點轟動登場!全新武 ...
go

[海外] 『夢幻龍族』PSY夢幻龍族4月4日傍晚7點轟動登場!全新武器全新物品全新玩法讓你體驗全所未有的快感 [複製鏈接]

◆◇唯一款World of Warcraft系列融入夢幻龍族的遊戲,絕不取巧,實力見証◇◆
              【PSY梦幻龙族】,4月4日傍晚7點正式開服!
在【PSY梦幻龙族】的改版資料片中, 將新增World of Warcraft里的一些装备让玩家体验更不一样的梦幻龙族.

[PSY夢幻龍族]官方網站:http://www.psydragonica.com/
[PSY夢幻龍族]註冊鏈接:http://www.psydragonica.com/member.php?mod=register
[PSY夢幻龍族]Facebook:http://www.facebook.com/psydragonica
[PSY夢幻龍族]聯繫方式:RC語音 ID:26828435

還有KUSO變身,超搞笑、超無敵,從繽紛華麗的遊戲畫面、人見人愛的萌萌小精靈、精緻細膩的人物造型,到KUSO胡鬧的怪物兵團、創意十足的裝備武器,還有更多出乎意料的特殊技能…,等著你來發掘!

开服期间也将会举办许多精彩好玩的活动让玩家们尽情享受游戏,绝不会闷到各位玩家。
更多的新物品,会陆续登场......请大家敬请期待【PSY梦幻龙族】的到来。
玩家的支持就是我们的动力!

本服絕對不可能完美無瑕不出任何差錯,但是我們將保證一出現問題將馬上處理。
本服對任何玩家絕對一視同仁,不充值也可以玩,遊戲打寶泡金也可以

遊戲賣點:
★新手創造角色即送華麗物品,新手華麗裝扮強力武器,可以在商城內購買
★开放全新职业,最新加入新职业觉醒技能,以及新职业双性别
★经验设置:30倍 使用经验药水60倍 组队40倍
★金币设置:40倍 使用双倍金币药水80倍
★每日活动:OX答题,刷Boss活動,Facebook搶點數卡,遊戲掛機抽獎,RC語音掛貢獻
★OX答题:每天两次,分别在下午一点半,和晚上的八点,二十道题全答对即可获得20000酷币的奖励
★夺旗战场:每日四次,分别在晚上的八点半、九点整、九点半、十点整。最高可获得6000酷币的奖励
★龙塔英雄级别爆率[F3]除以前的黄金箱子、酷币200、及1000以外还包括一些武器材料
★威廉古堡英雄级别爆率[F3]除以前的钻石箱子、酷币2000、及1000以外还包括一些武器材料
★火焰龙爆率,增加火焰龙武器材料爆出

PSY特色:
◆◇增加全新World of Warcraft獨家武器◇◆
◆◇增加比韓服特別稱號系統,絕對不在普通的設定◇◆
◆◇增加閃名系統功能,角色名稱出現七彩不同顏色◇◆
◆◇ 全新獨家武器系列,是本團隊自行創出,其他遊戲不會擁有 ◇◆
◆◇ 往後,玩家希望增添武器、裝備、坐騎,只要您提出,本團隊都會一一實現 ◇◆

World of Warcraft系列介绍:

請玩家保護好自己的帳號密碼,別透露給它人知道,如被盜PSY梦幻龙族客服不處理被騙情況.
GM在遊戲內,不會問玩家要裝備,錢,帳號密碼等一切,如果問你要這些的就是騙子.
感謝您支持PSY梦幻龙族!
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 30 活動參與

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

玩過星曲WEB

push!!!好ya!
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 內容觸犯版規(5★),請自行參閱有關版規內容.

總評分:  威望 -10   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

開服時間改左~樓主標題都唔改
7號

唔建議玩依個服..
尋日打算試下玩..
點知 入唔到GAME的..

叫GM幫忙
點知尋日到依家 一個回應都無..
之後起去爬下文啦..原來一直以黎個GM都唔會回應玩家任何問題!!

我玩到- -.....
但係個服真係好少人
如果多d人玩就正好多

a31be712 發表於 14-4-13 12:25 PM
我玩到- -.....
但係個服真係好少人
如果多d人玩就正好多

玩到咪好=_=!!
其實玩唔到都唔係一個重點[如果玩唔到GM 可以幫下我地手解決問題都好D]
但係依個服個GM 乜鬼都唔理~_~"
佢咁樣做GM既態度 個服好難會多人玩或有人去玩..
同埋好難會耐!!

TonGHeI 發表於 14-4-10 03:59 PM
唔建議玩依個服..
尋日打算試下玩..

其實唔係個GM問題... 你睇下個佢地個FB
有講到點解會玩唔到...
私服本身是一個免費 同 非法既遊戲
一方面要搶救個SER 一方面又要應付玩家...
其實都好辛苦...

( 利申 : 我只係PSY既玩家 + 我有開過私服 )

不错这幅值得玩。但是朋友很少

TonGHeI 發表於 14-4-10 03:59 PM
唔建議玩依個服..
尋日打算試下玩..

玩唔到係咪開game果陣彈submit bug?
方法係要將個夢龍file同登錄器d簡體字變番繁體
btw 依個服真係好廢
我想打櫻花升lv姐 個gm竟然答無櫻花副本
又無一鍵f7(我都唔知一鍵f7係咩黎.. 太耐無玩)

Sak!TO′* 發表於 14-4-14 02:54 PM
其實唔係個GM問題... 你睇下個佢地個FB
有講到點解會玩唔到...
私服本身是一個免費 同 非法既遊戲

咁講真樣樣野都難架啦..
如果有困難 就去搵方法去解決
唔係收集難題架麻..[如果GM有依鋪引既話我無話可說..]

TonGHeI 發表於 14-4-15 10:43 PM
咁講真樣樣野都難架啦..
如果有困難 就去搵方法去解決
唔係收集難題架麻..[如果GM有依鋪引既話我無話可說 ...

有D問題其實唔係可以一時三刻去解決既..
你話BUG 就話可以好快搞好...
但機房問題真係好難好快搞好...

無錯樣樣都難,,,
但咁難都開個SER俾人玩...
玩家其實都要體諒一下...

P.S
PSY果到話

::新消息::

由於機房那邊有點故障,技術部打算更換全新機房
讓大家有更加順暢的遊戲
但是這需要幾天的時間,所以玩家們非常抱歉 !

個服依家開番
有櫻花打 打f7仲有kb
有無人一齊玩?

Sak!TO′* 發表於 14-4-16 05:10 PM
有D問題其實唔係可以一時三刻去解決既..
你話BUG 就話可以好快搞好...
但機房問題真係好難好快搞好...

玩唔到..玩家向GM求救..GM 一句都無回應過..
咁樣應該都唔算關機房事掛- -?

佢個伺服暢不暢順我不清楚!
只知道GM 服務態度很不好

玩家問題不幫忙解決,怎樣叫多點玩家玩呢?
玩家不多..怎搞也搞不好!

TonGHeI 發表於 14-4-20 10:32 PM
玩唔到..玩家向GM求救..GM 一句都無回應過..
咁樣應該都唔算關機房事掛- -?

(唔係想嘈~ 但真心覺得GM好慘~ )
我諗可能你未做gm / 開機-  -
當你一面要去搵個技術去搞之外 另一方面你都要開始準備一堆既善後
再者... 你估人地gm 就只係靠呢隻game搵食?
分分鐘人地係一個人做哂...仲要返工...
"只知道GM 服務態度很不好"
答左係盡快既時候..大家又會問" 幾時? "
根本人地都唔確定到"幾時搞得好 "
如果佢真係答你 " 2日之後 "
2日之後真係唔得既..大家又會嘈...
你想個gm點? GM 唔係24小時ON CALL 佢有佢要做既野...佢都要休息....

回想係我同朋友開RO私服...都試過機房問題...
一方面我要返工...又要管理... 又要準備一大堆善後
有時真心想講
" 大佬~ 客人唔係永遠 是對的啊~ "
做一個gm ... 唔係都要咩都聽哂你地玩家既說話..就叫好既gm
係... 佢真係無咩交帶係真既....
但佢要做既都做哂... 可以做既都做左...

我唔知你有無玩呢個服..
我玩左一個星期多... 我問gm野佢真係有答我..
反之...我問玩家-  -玩家都唔答新手問題...

唔好用你既主觀去話私服唔好...
老實講... 有得免費比你玩... 其實已經好好
一係自己開個好過佢既..
一係就自己唔好玩...
一係就玩返正服 (好似無左)

p.s
我見呢到唔更新...怕想玩既人跟唔到...
宜家開返服...
請去佢地個FB專頁...

Sak!TO′* 發表於 14-4-23 12:44 AM
我諗可能你未做gm / 開機-  -
當你一面要去搵個技術去搞之外 另一方面你 ...

覺得GM慘? 一D都唔覺

當你一面要去搵個技術去搞之外 另一方面你都要開始準備一堆既善後
再者... 你估人地gm 就只係靠呢隻game搵食?
分分鐘人地係一個人做哂...仲要返工...
如果好似你講咁忙就咪鬼學人開伺服 , 同埋 無咁大個頭唔好帶咁大頂帽..
明知自己無咁既能力就咪鬼搞咁多野..

"只知道GM 服務態度很不好"
答左係盡快既時候..大家又會問" 幾時? "
根本人地都唔確定到"幾時搞得好 "
如果佢真係答你 " 2日之後 "
2日之後真係唔得既..大家又會嘈...
你想個gm點? GM 唔係24小時ON CALL 佢有佢要做既野...佢都要休息....
咁唔答就有用?

" 大佬~ 客人唔係永遠 是對的啊~ "
做一個gm ... 唔係都要咩都聽哂你地玩家既說話..就叫好既gm
無人話客永遠係岩
無人話GM聽晒玩家話先叫好GM
以上只係純粹你一個人既想法.

我唔知你有無玩呢個服..
我玩左一個星期多... 我問gm野佢真係有答我..
反之...我問玩家-  -玩家都唔答新手問題...
我諗你應該無睇到我之前講既野..[我都話玩都玩唔到..先搵GM幫手]
GM有答野..我就真係唔多覺..
無玩家答你野..可能你同其他玩家 人際關係有點那個都唔出奇

唔好用你既主觀去話私服唔好...
老實講... 有得免費比你玩... 其實已經好好
一係自己開個好過佢既..
一係就自己唔好玩...
我只係講出我既睇法同感受..
其他玩家睇完唔玩係佢地自己決定..我無用槍指住佢地個頭叫佢地唔好玩
我有要求 一定要免費嗎?佢鐘意而佢又有能力搞得好..要收錢我有咩所謂.最怕佢搞唔好.
我都話連玩都玩唔到 搵GM幫手,GM 都唔幫玩家囉..你份人都幾 "野人"
我玩都玩唔到 更係唔玩啦..唔通玩唔到都叫繼續玩緊!?

=======================================================================
回想係我同朋友開RO私服...都試過機房問題...
一方面我要返工...又要管理... 又要準備一大堆善後
如果你搞得好 咁你又唔玩你個伺服?[可能已經倒閉]
如果真係倒閉 你咪同GM同一類人囉..難怪你咁撐佢..因為都係失敗者..

如果你個RO伺服仲在世的話..麻煩講我知你個伺服器名..等我唔好去玩..免得浪費心機

Alta活動勳章

TonGHeI 發表於 14-4-24 01:14 AM
覺得GM慘? 一D都唔覺

咁你咪唔好玩囉= =
人地俾你可以唔洗錢玩,賺既係donation,
唔穩定之餘又一定唔多,隨時自己要貼埋一份
仲想點?知足啦,你要求人地最好既服務
都要睇下自己咩料,酒店都有分7星啦
唔俾錢住酒店仲要求有7星水平?
醒啦世界唔係圍住你黎轉

把口臭到咁,係人都唔想應你啦
你對此私服既差評,毫無參考作用

yeebbb 發表於 14-4-25 07:40 AM
咁你咪唔好玩囉= =
人地俾你可以唔洗錢玩,賺既係donation,
唔穩定之餘又一定唔多,隨時自己要貼埋一份

人地比意見就叫人唔好玩,有讚就有彈,做咩都係咁嫁啦.仲細?人地公測,封測玩家有問題係唔係要叫D玩家唔好玩?
人地私服都一定要錢玩,不如玩正服?他地話捐款係唔想比人拉姐,咪又係充值
(唔穩定之餘又一定唔多.隨時自己要貼埋一份)
我只可以話傻,明知會貼都做,好人一個
用酒店黎比較私服  點樣酒店  就係私服多野送,唔洗錢先多人玩,
難聽D講私服都係偷人野去要玩家比錢   姐係偷左人地個酒店  仲要有收入 仲想點?
醒啦,我地依D冇比錢咪又係陪D有比錢既人玩!!我地仲慘啦,整唔好就汁左佢

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 01:21 AM , Processed in 0.036519 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存