2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 (17/4 22:44更新)(每日更新)游龍班底 只打 歐陽小劍 一 ...
go

[玩家公會] (17/4 22:44更新)(每日更新)游龍班底 只打 歐陽小劍 一人 謝謝各位包容&體諒 [複製鏈接]

游龍班底 只打 歐陽小劍 一人 謝謝各位包容&體諒

由於紅塵幫主 九九(歐陽小劍) 此人為人極狗 導致眾叛親離
於早段時間九九聲言退三次紅塵便不會再次接納入幫申請
到唔夠人打去遊龍RC 叫人番紅塵吹水入幫打交
到最後合幫又大放豪言 在合幫RC 聲稱我不會收這些反骨仔 25仔
顯言易見其為人出爾反爾 請各有意入紅塵或現紅塵幫員小心

本人並唔係呼籲大家脫離紅塵 此post只是針對九九(歐陽小劍)一人

試問 一個退game半年 一直玩別人ac的人有甚麼資格去帶領群眾(扮大佬)?

以下為九九對已退幫的幫員所講既說話

本日新言論(期望日日更新無限推Post)

出左幫就係反骨就係25?
而家出左幫既每一個舊人 係紅塵出過既力 係你幾多倍? 一句唔想玩 就唔玩 唔理 由個幫自生自滅
游龍戲鳳 本來就係一個流浪漢之家  與任何幫會無怨無仇 半年無玩 回歸九陰 就要人返黎為你賣命 為你打機

游龍 只會針打 歐陽小劍 一人 感激其他幫會既體諒 包容

更新17/4 22:44
       半年唔玩,屎忽痕on一on的話就一定會問人拎官銀出英雄帖威威串對家,對家要打? 打緊仲玩緊果嗰人囉 by 舊紅塵幫員

仲記得條狗狗系2ser 系甘追住我尼打

笑傲無雙 玩過星曲WEB

令狐小颯呢個人係1SER出晒名 _廁
九一(楚昭南)2SER出晒名厹
當2個人係同1個幫果陣會發生咩事?
留名等花生

笑傲無雙

黑薔薇 發表於 2014-4-17 08:52
令狐小颯呢個人係1SER出晒名 _廁
九一(楚昭南)2SER出晒名厹
當2個人係同1個幫果陣會發生咩事?
留名等花生:c ...

多謝關心我既人際關係
花生加一
杰仔字

乜 游龍有班底架咩?

笑傲無雙

horacelove 發表於 14-4-17 12:29 PM
乜 游龍有班底架咩?

無呀~~ 兩隊hea玩既人
師兄你又係邊個大幫架?

令狐小颯不嬲出晒名姣婆一名
次次姣完條仔吸乾吸淨就飛起人
人地個攬雀尾都係姣返黎
一張殘卷既價錢換十張殘卷
咁經典既野你唔係唔知呀?

楊消 表示支持打九九

百鬼夜行 小幫眾 上

叼你班反骨仔 當初2ser 你地個撚個都屌愁仔反骨,入左講數堂打紅塵,宜家轉個撚頭又起個濕鳩幫打狗我,你地同講數堂有乜撚分別?2ser-我紅塵勁你地就入黎,合左ser,你班撚屌就嫌唔夠人打搞煽動,煽動到喇就話打我一個。你遲早咪又係打撚埋我紅塵!你地唔記得愁仔果陣係點?
我真係好撚後悔收左刺殺同狗公南呢班畜生,當初都係你班撚屌整走我d人,宜家見邊面勁就去個面,你地仲衰撚過講數堂阿反骨仔,有口話人無口話自己。
成撚班反骨仔,真撚係得淡笑

1.你個撚樣溝人地條女九公就係人都知大家心撚照2.出左幫既每一個舊人 有邊個一個個數出黎睇下邊d係舊人3.我走個時就一團人返黎就得唔知幾多人自己諗4.打九陰打到悶唔玩好撚正常 俾你兩個無能副本上位 係我錯係我唔岩我係到say sorry5.上邊個切菜王狗狗唔係本人6.你條女正係含撚幾錢? 九九字

笑傲無雙

你條契弟真係無得救,
做既一切只為自己要型要威,
紅塵有你呢條契弟渣旗都時日無多,
你都係盡快解幫入同盟線吧。
不過又無可能啦,
二服既同盟線都已經無人當你大佬,
入一服既幫,無大佬做無得威,你習慣嗎?

呢頭叫我地入返幫 「我要人呀」,
個頭同人講 我地退幫幾次反骨 「唔撚收」,
雙面人黎講你都堪稱完美。
不過我地真係無咩所謂,
我地講野從來對事,
你條契弟咁口臭,好自為之吧。
睇下有無人會幫你打一個
你自己一條友口臭惹返黎既中立幫?

笑傲無雙

切菜王狗狗 發表於 14-4-17 04:04 PM
叼你班反骨仔 當初2ser 你地個撚個都屌愁仔反骨,入左講數堂打紅塵,宜家轉個撚頭又起個濕鳩幫打狗我,你地 ...

笑了,感激你的作文~~

我行我素~~~ 發表於 14-4-17 05:09 PM
1.你個撚樣溝人地條女九公就係人都知大家心撚照2.出左幫既每一個舊人 有邊個一個個數出黎睇下邊d係舊人3.我 ...

我同杰仔帶隊打交個時,我想問你起邊?
你連一隻屬於你自己比得下人見既Acc都冇!
咁你仲9up做咩呢?

你話你走,唔玩既時候仲有一團人,
好似係講緊2,3內時期
而家4內尾5內都黎緊啦,

開始多人退game,
靈夢,軒轅嵐,黑雪公主,拳哥,娥姐,慕容蕉,等等
呢啲係同你玩既舊班底
你都識講,悶咪唔玩囉;咁紅塵少人關我地咩事
自打嘴巴~

我叫過你幾次快啲玩返,
乜你有聽過人講野未咩?
起到講埋啲咸豐歷史,你慢慢回下帶先啦。

ps: 唔係我或者杰仔拉你啲人走,係佢地覺得起紅塵好悶先走
btw你都係唔撚明,唔會聽人講野,因為你自我中心太強。

回覆 我行我素~~~ 的帖子

以外人黎睇  一個連ac都冇人ge人有咩資格出聲?  一個冇玩咁耐ge人有咩資格對幫你頂個幫咁耐ge人講呢d說話?
中意番黎就番黎  中意走就走  放低成個幫比紅塵d人煩  離幫三次就吾收?  咁你退game吾只三個月做咩仲系度?
吾好拎人地ac咁口臭  自己玩個ac先好講野  小劍冇你咁賤格  自重  紅塵"舊"幫主 你以為你仲系好有"大佬"feel?
吾好意思  去問下同盟ge人  人地一直都吾係比面你九九  更加吾好講有d人連九九系邊個都吾知  吾怪得比敵幫d人叫你狗狗  不過佢地講錯左一點  狗比你更加忠心  更加有良心  你只系一個冇料扮四條  冇出過力但系想拎最大份收成ge垃圾

當初2ser都話99唔係好人 以家先知。。太遲

講經咩,,咁你地打唔打魔虫呀

jinjyaabureddo 發表於 2014-4-17 20:46
講經咩,,咁你地打唔打魔虫呀

我班狗就係唔夠虫仔打先做反骨仔者

上面講左d咩自己參透下

回覆 切菜王狗狗 的帖子

關你系事咩我問你牙? 39唔撚識7quote 我托7

我吊你老味臭系 你呢個權力撚 連ac都無就係度鳩up 你講咁多扮撚咩 夠吉士就同我地1on1啦  比你任選,驚你連一個都打唔死昨 傻西 係阿 當時我系2ser 比你當正25仔咁睇 我都係到R你 FD  因為果時你紅塵大幫阿MA 而家
? 你當你自己仲係天下第一大幫阿?? 無錯阿 我系25阿 你吹咩???? 我忍左你好耐啦 我陳爽 咁為得紅塵 日日幫手打魔塚,你就當我係狗 而家 有咁耐風流,有咁耐折墮啦 低你死啦 我陳爽 係度講一句 唔好再張我facebook名爆出來啦 我系叫堅系自卑 阿 你吹咩?? 我份人就係咁自卑,我為左係遊戲度搵番我失去左的自信,所以我加入天下第一大幫,我比你地當狗咁睇都唔緊要,因為我全玉裝阿 吊你老味,全玉裝令到我唔再自卑,令到我打柒左好多人,搵番我唔見左的自信,而家紅塵折墮啦,我梗係跟我大佬 戈哥同埋杰哥走啦,仲跟你條垃圾咩,錢又無,權又無,而家到我當你狗咁睇啦,狗狗, 而我大佬就唔到戈哥同埋杰哥,比錢我洗雙開太護手,比錢我搞裝, 雖然我無開太極,但我想信 只要我洗到雙開太護手,我就等如有開太極一樣, 點阿?唔撚順氣啊? 咬鳩我阿吊你老味 我堅系自卑,唔撚會再驚你,因為我係醉強乄玉裝撚啊,你??? 金裝就同我行埋一邊啦,我遲早叫我大佬收招開太比我打撚柒你個傻西狗狗

jinjyaabureddo 發表於 14-4-17 09:24 PM
回覆 切菜王狗狗 的帖子

關你系事咩我問你牙? 39唔撚識7quote 我托7

關你條柒西閪事咩 quote你唔撚比?quote你要比版權費?唔撚鍾意比人quote咪唔撚好上2000fun囉屌你老母
講埋d傻鳩野比人屌 你同個個傻西新手一死就上2000fun有咩分別?
傻撚閪 我唔撚識你 你又quote我?自撚打咀巴 好心你條柒頭回貼之前諗下啦 諗都唔撚諗就打出黎 真係好撚柒
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 03:13 AM , Processed in 0.037385 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存