2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 閻皇居給各位...
樓主: Wolflingstar
go

[港服] 閻皇居給各位...

你有你原因,閻皇已和聖殿同盟呢個係打凌霄既原因,你不是逃避你應承人既問題
如果戰線幫會人地黑你地書你地又唔打淨係識打d中立幫會

lingwal 發表於 2014-4-28 14:25
閻皇跟凌霄殿的事是佢地自己的事,聖殿企出黎懶fd插手玩分化,唔打聖殿打邊個
還地?合幫就哈哈哈一齊玩,玩到 ...

當初说借、
現在说比、
現在不合、
當然要分

2014年4月28號 14:59分
我比凌霄 上官郎 開紅打,(已影相...)
咁叫唔打閻皇嗎? 我現在是閻皇居堂主....

你們會不會太可怕,前日你叫人黎閻皇RC話唔打閰皇....
而家開紅打我?

永遠只有凌霄殿大幫會就可以打人地,我地細幫會就係比人打唔可以出聲!

回覆 lingwal 的帖子

講打聖殿既原因

lingwal 發表於 14-4-28 02:58 PM
閻皇和平定義=被人黑書不能還手?被人開紅不能還手?被人DIU不能還口?
凌宵被人打,不能還手,還手就是不和平
...

乜凌宵冇開紅打閻皇咩 次次講人地D野出尼冇諗自己有冇做過?

lingwal 發表於 14-4-28 02:58 PM
閻皇和平定義=被人黑書不能還手?被人開紅不能還手?被人DIU不能還口?
凌宵被人打,不能還手,還手就是不和平
...

一早合幫前 幾個幫會的高層是用投票型式再投票幫會的決定~

不但現在呢?還有投票嗎?

還有我們沒有打你們凌霄,是你們打聖殿,閻皇,請分清!

投票決定是活動內的事不可追究,
那之後黑書死了後,就叫全幫的人打,這是正常嗎?這是比人DIU嗎?
是活動吧!

你們就是經常找很多直口去打別人!

我們說過和平是 大事化小,小事化無,任何事先了解,再還擊!

你們有做到嗎?

就剛剛我比 上官郎 開紅打了~

這又怎樣一回事?

請不要再把說話反轉來說

上次武當奪書石內卜活動護書我奪書打係正常,但係點解最後我會有石內卜,司徒追命既正當呢?求解答?

對,現在你是閻皇居堂主之前呢?出2000FUN帖的時候呢?
印像中是你自己出英雄帖叫人打你,這麼串 現在又要投訴? 開英雄帖的時候你是什麼幫會? 不要說是閻皇居- -
大幫會?小幫會?定義是什麼?

3X-man 發表於 14-4-28 03:08 PM
回覆 lingwal 的帖子

講打聖殿既原因

錦衣奪書嘴炮事件,

幫地事件後獨孤鬼王說了停手后聖殿的人還在蘇州大開殺戒。

您又何必把貴幫的事和閻皇的事撈在一起呢?

lingwal 發表於 14-4-28 03:15 PM
對,現在你是閻皇居堂主之前呢?出2000FUN帖的時候呢?
印像中是你自己出英雄帖叫人打你,這麼串 現在又要投訴? ...

大家看,他們就是這樣不斷找直口,開紅打人永遠是對的!

不錯,當時我的確不在閰皇!我英雄這樣說是因為知道你們反口了,心中怒火按奈不住!
發洩自己心中不滿,但你們不要說不知道我跟本就會回閰皇!

我出英雄貼好像就了日久見人心,呃人幫地之類,但我當時沒開公會名,又沒指明道姓!
之後你們說要指名針殺我跟聖殿,

我再英雄貼就給你們任打...這是對的!

但如果你們真的打我殺我的話,是代表自己承認了,呃人幫地,反口之事....

這是按照道理推說的結果...

你們真難得,現在真的承認了

首先係凌霄殿有人放風要組人打程深心,當時程深心出英雄貼指罵凌霄殿既人

a1300151 發表於 14-4-28 03:10 PM
乜凌宵冇開紅打閻皇咩 次次講人地D野出尼冇諗自己有冇做過?

誰先開紅的事你得搞清楚,第一天凌霄開聖殿追殺的時候說了不會打閻皇,又是誰在那時候開紅了呢?

即使我們不會主動打您,不代表你開紅打我們我們就站著不動讓您打啊..

回覆 5201314886 的帖子

呢d係和平幫所謂?你地無搵過我傾wo 我想講 人地都吾介意你又何必小事化大 我想講 我地聖殿無主動清你地 全部都係你地做搞事先 這是和平幫會做的?

傻佬坤 發表於 14-4-28 03:24 PM
首先係凌霄殿有人放風要組人打程深心,當時程深心出英雄貼指罵凌霄殿既人 ...

我沒出名

成班不知都所謂.又唔見你地比魚影黑書個時走去燒人幫地.??淨係打夜月同聖殿??根本就係似住人地細幫蝦人地 打橫黎.
第1:::當初有意見不合既時候(無情公子,司徒追命)係第1時間退幫.仲將幫主之位由比我(歐陽雯桸).邊個不負責任先呀?第2日(水草哥)WHATSAPP 我話;要求我將幫主之位比返佢,話因為大家意見同鬼王不合.仲應承將 {{{{峨嵋 九幽山}}}}還給閻皇居 係WHATSAPP係你地0霄D人講到有鬼王無你地先 依家掉返轉頭將問題同責任拍向閻皇居.(有圖AND 對話內容)
第2:::到宣戰當日我有密頻搵{{水草哥}}內容係''''今晚9;45分我會宣返九幽山'''' 佢當日無應到機,直到10點宣戰結束. 尋龍尺幫佢地保左九幽山 .當晚10;30PM我先收到消息佢地係唔會將九幽山還返比我地(閻皇居).姐係反口.當時我再搵佢地所謂既高層.佢地用唔係1個人決定哩個理由做籍口.之後我就講你決定唔到就唔好應承啦.講完還又唔還.就算唔還係咪覆1覆密頻都咁難呀?WHATSAPP又唔覆.密頻又唔覆,姐係有心玩野啦.0霄個班出黎同我講呀嘛.我有圖有真!!!
第3:::當日我地同聖殿合組奪書.眼見同盟既奪書被0霄殿既{{石內卜}}打.(當日奪武當25/4號)咁我行過見到點解唔幫得手,我又無開紅.奪書打護書幫同盟好正常.佢地用哩個籍口黎開紅清我地閻皇居.奪書活動完之後我地閻皇去左S0洲比武區PVP.鬼王被5個0霄殿開紅打死.因為哩件事我地先大打出手.你地0霄唔好係到吹啦 我地閻皇行得正企得正 無道理唔會令出黎講!!!

本人原本無2000FUN既AC 但眼見0霄既人係到留POST吹花事實真係睇唔過眼.我1直唔留言唔代表我唔會留意2000FUN.歡迎0霄殿既人上黎對質!!!!!!
閻皇居,歐陽雯桸 字

3X-man 發表於 14-4-28 03:27 PM
回覆 5201314886 的帖子

呢d係和平幫所謂?你地無搵過我傾wo 我想講 人地都吾介意你又何必小事化大 我想講 ...

龍k佢地依家係中立打架幫,唔會同你傾既!咩野事都係打人先,不會解釋

5201314886 發表於 14-4-28 03:27 PM
誰先開紅的事你得搞清楚,第一天凌霄開聖殿追殺的時候說了不會打閻皇,又是誰在那時候開紅了呢?

即使我 ...

直到今天為至!

早上你們的凌霄的幫友才說了,不會主動打閻皇!!!!

但就剛剛凌霄的上官郎開紅打我了!

可不可以不要再找直口,錯了就認好了!
不要再把說話說到自己是不知情,不是自己錯這樣好不好!

雖然是遊戲,可是大家都是成年人吧,這樣是成年人的所為嗎?!

回覆 3X-man 的帖子

您的論點很矛盾呢,,您又不在我幫,您怎麼知道他不在意呢?

打人不是和平幫能接受的事,難道嘴炮可以接受? 這同樣是傷害別人呢!

既然貴幫是和平幫,那麼為什麼被燒幫地了就在人家幫地場景頻集人打回人家,不是應該要談嗎?

如果您覺得我們不是和平幫,看來貴幫也不是呢..

t.manhei 發表於 14-4-28 03:33 PM
成班不知都所謂.又唔見你地比魚影黑書個時走去燒人幫地.??淨係打夜月同聖殿??根本就係似住人地細幫蝦人地  ...

幫你放D大字,我驚D人睇唔到:

成班不知都所謂.又唔見你地比魚影黑書個時走去燒人幫地.??淨係打夜月同聖殿??根本就係似住人地細幫蝦人地 打橫黎.
第1:::當初有意見不合既時候(無情公子,司徒追命)係第1時間退幫.仲將幫主之位由比我(歐陽雯桸).邊個不負責任先呀?第2日(水草哥)WHATSAPP 我話;要求我將幫主之位比返佢,話因為大家意見同鬼王不合.仲應承將 {{{{峨嵋 九幽山}}}}還給閻皇居 係WHATSAPP係你地0霄D人講到有鬼王無你地先 依家掉返轉頭將問題同責任拍向閻皇居.(有圖AND 對話內容)
第2:::到宣戰當日我有密頻搵{{水草哥}}內容係''''今晚9;45分我會宣返九幽山'''' 佢當日無應到機,直到10點宣戰結束. 尋龍尺幫佢地保左九幽山 .當晚10;30PM我先收到消息佢地係唔會將九幽山還返比我地(閻皇居).姐係反口.當時我再搵佢地所謂既高層.佢地用唔係1個人決定哩個理由做籍口.之後我就講你決定唔到就唔好應承啦.講完還又唔還.就算唔還係咪覆1覆密頻都咁難呀?WHATSAPP又唔覆.密頻又唔覆,姐係有心玩野啦.0霄個班出黎同我講呀嘛.我有圖有真!!!
第3:::當日我地同聖殿合組奪書.眼見同盟既奪書被0霄殿既{{石內卜}}打.(當日奪武當25/4號)咁我行過見到點解唔幫得手,我又無開紅.奪書打護書幫同盟好正常.佢地用哩個籍口黎開紅清我地閻皇居.奪書活動完之後我地閻皇去左S0洲比武區PVP.鬼王被5個0霄殿開紅打死.因為哩件事我地先大打出手.你地0霄唔好係到吹啦 我地閻皇行得正企得正 無道理唔會令出黎講!!!

本人原本無2000FUN既AC 但眼見0霄既人係到留POST吹花事實真係睇唔過眼.我1直唔留言唔代表我唔會留意2000FUN.歡迎0霄殿既人上黎對質!!!!!!
閻皇居,歐陽雯桸 字

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 09:45 PM , Processed in 0.035979 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存