2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖龍之谷 〗時空龍之谷
go

[國內] 〖龍之谷 〗時空龍之谷 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

【獨家開放黑龍硬核L裝備】

【版本特色】
服務器設置雙線100兆光釬,可容納千人同時在線
1.經驗30倍爆率30倍
2.新手出生送裝備等等
3.商店功能壹鍵轉職
4.強化保13
5.升級可獲得的技能點提高
6.坐騎店可兌換潘多拉、複活等等、
7.添加合成系統\n 升級送豐富獎勵
8.本服承諾開蛋開不出任何裝備,壹切裝備靠打!
9.加入黑龍記憶新副本 P1-P3
10.本服添加玩家在線獎勵只要妳在線就能得到獎勵!
11.本服黑龍可以完美通關、無任何BUG!
12.本服潘朵拉之心開出物品可交易壹次!
13.本服時裝等物品將持續更新!

【因為本服是長久耐玩服,而不是閃服鬼服!相信有妳們,我們會做得更好!】

【讓我們壹起尋找在龍之谷最初的感動!】

【玩家QQ交流群:107977088  本服客服QQ:2116782857 歡迎您的提議】
網址:http://www.fhw1588.com/
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 1 2樓有註解

總評分:  威望 + 1   查看全部評分

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

因24小時內發佈3個私服遊戲有績分獎勵

現第4個則未能有得到獎勵 敬請留意

十週年勳章(賀詞)

係既咩= ="  早知唔咁早POST出黎啦  無左30分@@ 有沒得後數?

說好聽不會開裝備= =...不過不花錢~~也是悲劇~~能開出裝備的材料~而新手...不花錢也難生存ˊˋ!!!!

十週年勳章(賀詞)

81032005 發表於 14-5-27 01:22 AM
說好聽不會開裝備= =...不過不花錢~~也是悲劇~~能開出裝備的材料~而新手...不花錢也難生存ˊˋ!!!! ...

聽你咁講咪即係死路一條?

十週年勳章(賀詞)

你地會唔會玩到usb失靈?
我岩岩玩玩下無啦啦失靈,諗緊關唔關個SER事=_=

呢個SER點玩都係死 抽野又係完全抽唔到 SET到抽中機率勁低

E個私服我有玩緊,感覺上係唔錯既,都會幾穩定,唔太LAG  ,不過衰在D野貴,搵錢難
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 11:22 PM , Processed in 0.030913 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存