2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 iPhone專區 收一部iphone5
返回列表 發新帖 回覆
go

收一部iphone5

白黑都ok,有意留wts

大家好
新會員優惠
單場$1500 月費$2000 雙月$3500
就可以每日獲取重心場次
WWW     .facebook.com/groups/1501593453407720/
我既簡介
我從來無對唔識我嘅人講過我自己過去,現在為左要將我呢個計劃攪到有聲有色所以就講出來,不過其實所有識我嘅人都知我過去,我嘅過去就正如我司機張叔話齋 : 老板你真係經典呀!
我本身出身貧窮家庭,小時候與父母弟弟住屯門蝴蝶邨,一直捱窮,直到讀完書後做過幾份工之後就做左警察,警察呢份工作令我接觸賭博,結果當然輸到,欠下很多錢,但後來機緣巧合識到一些人比貼士我買馬,之後不停中而贏了很多錢,自此之後發現賭錢無論你點刨點度點諗都係無用,合埋雙眼買貼士就夠,之後人越有錢,識人自然越來越多,股票,足球全部收到貼士,自然不停賺好多錢,結果連警察份工也辭了職,之後當然是升lev炒樓,又遇到樓市大升,又再賺了很多錢,我已無工作好多年,每日只係吃喝玩樂,食好野,揸靚車住靚樓,香港玩到厭,鍾意就無啦啦去日本玩左年幾,你吹咩!但我知好多人心諗 : [ 如果你d料真係咁勁使咩比人,你自己買都得啦} , 我現在解釋比大家聽,假設我d 料10場中8場,我始終會有機會有時會輸錢,賺唔盡,但如果我而家收左咁多錢會費,我再拿來買我d料,我零風險、賺到盡,我擺明係要賺到最盡,事實上我兩日就收到接近一百萬會費,連馬來西亞、新架坡和澳門也有,(遺憾是一個大陸人也沒有,如有人有辦法幫我開拓大陸市場,重重有賞),但你地亦無損失,只不過係將你地贏嘅錢分少少比我,因為呢個世界並沒有免費午餐,最遺憾是不可以收錢分享股票,因我沒有經紀牌是犯法的,但波同馬都夠令你生活改變,我唔係鼓吹人賭錢,我只將我嘅經歷分享左比你地聽,條路點行自己揀!

如果有D花O唔OK 其實都唔叫有D 係有小小殘

回覆 lovechu1213 的帖子

?$            
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 08:16 PM , Processed in 0.026031 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存