2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖 GE王者之劍 〗7月1日正式公測開動!!永恆王者之劍專 ...
go

[香港] 〖 GE王者之劍 〗7月1日正式公測開動!!永恆王者之劍專為港澳玩家活動正式開始!仲唔快d黎玩? [複製鏈接]

《GE online》的遊戲背景發生在十七、十八世紀的地中海,在那個年代有太多令人著迷的時代特徵,雖然動盪卻又令人心神嚮往。在這個年代,科學家發現了原來這個世界不是以地球為中心,而是以太陽為中心的偉大理論,顛覆了人們對世界的認知;在這個年代,隨著大航海時代的開啟,人們千辛萬苦征服海洋,終於發現了新大陸;在這個年代,追求自由動態的巴洛克藝術正熱烈興起著。這片孕育著無限希望的土地,以及開啟人類夢想的新大陸通通都在「Granado Espada」。

遊戲中其中一段cg

**最新港澳朋友好消息呀!為在慶祝我地服人氣爆滿長期幾百人在線!我地舉行港澳玩家迎新活動
由於時間緊迫,RC進群活動會在晚點RC群中公告,請期待喔!
我地既rc群係:26908059

港澳區朋友可能對呢一隻王者之劍唔太熟識,等我同大家介紹一下啦,其實呢個遊戲係韓國超級大作

係台灣而經非常之HIT,本服開服後短短幾日以經有幾百人在線等緊你黎玩啦!

我講講呢個遊戲有咩咁吸引先。首先佢同現時千篇一律既打怪升級遊戲差好遠,唔單只可以同時手動

或自動去控制三隻人物打怪打副,仲可以組合出唔同既特式小隊黎打一D唔同既副本同pvp!每隻人物設

定都非常之精細除在有自己既獨特故事外,仲有自己既特有技能,可用人物超過二百種,大部份都可以

做任得到!有D仲會有自己既特別武器,所以點樣組出一隊最強陣容出黎,真係千變萬化,仲有可

選用武器超過二十種,又閃又靚,仲有過百種既時裝武器同服飾,絕對係一隻非常耐玩既遊戲黎!

立刻比d圖同短片你地睇睇先(絕無後期加工)
部份遊戲真實cap圖
城鎮圖片

部份開放了的可愛寵物!(本服寵物種類比正服更多幾倍呢)

打怪圖片同武器圖片

睇圖得咁少,睇唔出有咩好?咁直頭睇下片先啦XD
超多人副本,熱血阿!

不愛多人,自己刷一樣精彩!

放多幾張帥到嚇死你的武器外觀圖

由於做型飾品實在太多,無法一一放上來,大家想看的可以到以下網址
https://www.youtube.com/watch?v=zOFG6ibN2Wc&list=PL723B81C739151EF5&index=11
卓越GE王者之劍獨家私服正式內測開動!

在正服是不是有種被a錢的感覺?
在正服是不是有種升級慢長的感覺?
在正服是不是有種好運何時來的感覺?
那麼就別再等了,卓越GE王者之劍中文版獨家私服內測正式開動囉!

本服設定為耐玩長開服,不像現行私服開幾個月就GG的
由經驗技術豐富管理者管理,保証不LAG,不斷線,歡迎港澳國內大馬等各國玩家們加入遊戲
真心為玩家,只求大家開心及吸取玩家們的寶貴意見
歡迎各玩家進入QQ群:284779846(題供意見或是發現BUG經如被采用或証實該BUG後送金幣1千-5千,視乎該BUG的重要或建意的實用性)

本服特色設定如下:
版本:繁体中文版獨家服
戰鬥經驗:10
戰鬥姿勢經驗:10
掉寶:10
A.) FESO(商城幣)掉落所有抽獎副本會隨機掉落FESO,大大提高FESO出率,不花錢也能爽著玩!
B.) 商店中有大量任務需要物品直接買,不用擔心任務煩人!
C.) 絕不出售箱子公測後絕對不出售各位玩家反感的箱子!絕對比正服更平衡,更耐玩!
D.) 超強網路配置,絕對小見的私服分流設定,讓玩家打王刷怪爽到停不了。內測時期人數直迫500,人流保証,你不是一個人在戰鬥的!商城大眾化的設定,絕不A錢,絕不坑爹!每一件商城品價錢都由玩家和管理者細心設定,保証公平,公道!

新人進服優惠:
1.) 上線就送你3張100級經驗卡!
新手增加3張經驗卡,直接把你最愛的人物100級脫離新手!
2.) 進服後就送超強力成長武器,會跟隨著個人等級上升新手無需要擔心,不懂看裝備,
直接用到你會玩再慢慢換!上手困難道大減!
3.) 上線就送正服限量美女人物卡美冬,新手7日隨意傳送卷上線就擁有夢幻人物,做任
務不再苦腦走來走去了!
4.) 大橋副本的刷新時間減半!讓你打副打到爽!更在各大小副中加入掉出銀幣的貼心設
定無需擔心沒幣和玩家買神裝,只要努力就有回報!這是我們希望給大家的遊戲感覺
5.) 連遊戲中最難得到的星座技能(遊戲中叫姿態),我們也開放給各位玩家,原創人物的
神技都能輕易購入!讓你更快向目標進發!從此媽媽不再擔心沒人跟我打副了
6.) 商店中能購入大量神級人物卡,新手們都能購入,夢想中的角色隨便開,讓你家族等
級極易沖!

安裝說明:
http://bbs.ge2fans.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2
請到上面網址(即本服論譠中下載安裝,更新後即可進入遊戲,無需額外下載任何東西
非常方便!如有遊戲安裝或其他問題歡迎在本網論譠留言查詢
如有問題或意見可聯係客服方法如下:

RC群:26908059 (進群送大禮火爆開動中)
FACEBOOK:https://www.facebook.com/pages/卓越王者之劍群/757158360990830?fref=ts

帳號申請結連:
http://www.ge2fans.com/account/gamereg

如有問題或意見可聯係客服方法如下:

RC群:26908059 (進群送大禮火爆開動中)

FACEBOOK:https://www.facebook.com/pages/卓越王者之劍群/757158360990830?fref=ts
(FB讚好活動同步開動中!快點讚一個吧^^)

快來加入我們的遊戲吧!就等你一個呢!^^

已有 1 人評分Good 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 1 2#解釋得不到獎勵事項

總評分:  Good + 1   查看全部評分

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

因此私服宣傳及論壇帳號多次發佈同一私服及多次違規事項記錄

故此得不到發佈獎勵

回覆 ☆魔鬼皇☆ 的帖子

明白,謝謝註解喔版大!

追加了一些遊戲中的圖片讓大家參考一下,快來一起玩啦!

笑傲無雙 玩過星曲WEB

GE真係好小香港人知依隻...我以前都唔知,比朋友拉入黎玩,,一玩玩左4~5年啦
PS:(正服加私服)

咁你就要快d黎玩啦,呵呵,等緊你!

最新更新各副本掉寶機會增加~快來吧同學們

電腦需求需唔需要好高GA?

唔需要好高GA p4 cpu+2gbm is ok==

之前有玩開  玩玩下正服合SER 就俾人轉左去普SER到玩  玩到今年年頭 我係正服出清 賣晒D裝俾人 a_a  
依家又心思思想玩番  但就唔知呢個服D主線係點呢??

任務同依家台服係一樣

裝緊...有冇新手攻略?
完全0開始

個畫面幾正wo~~但會唔會lag?
我張display卡殘殘地驚負荷唔泥xd

為什麼登陸器按不到開始?

你更新左未..要2條巴LOAD完先開始到.

我想問點先有點拎

GF私服一向都見到有 3個角色操作到E家都好似係唯一一隻..可惜我係新手一開始真係唔太識玩=)

玩過星曲WEB

創完人,選完隊 點開始遊戲?

講左一陣都唔記得留名:魔界卍鋒

估唔到GE都出左私服~GOOD
我當年都係冇錢玩正服(大坑) 先唔玩咋
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 02:05 PM , Processed in 0.036041 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存