2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 6月18日《九陰真經》更新公告
樓主: iamKT
go

[閒聊討論] 6月18日《九陰真經》更新公告 [複製鏈接]

10張魅影有機會洗我都洗啦,幾十錠你唔要呀?  反正都會冇返哂D分點解唔洗先,個個都係想洗上去拎殘卷,只係睇你有幾多個上到去14000分房姐

逆風屮流魂 發表於 14-6-19 09:28 AM
其實個活動 真係都幾痴線下  175張參合指殘卷  1套3層魅影  真係博d人不停沖金 不停洗官銀 gameone再一次過 ...

都係得個幾個人會玩者...老實講反而有機會係game 變成一種生財工具,同埋唔係gameone 決定活動的,係蝸牛先有權決定的包括天梯派獎

紙圓 發表於 14-6-18 05:18 PM
嚴重誹謗...

我相信只有GAMEONE 知道個天梯幾時開幾時關同幾時派獎,上次突然閂左,我地都無話 ...

有技術唔代表唔需要/唔會刷分既

今次6月天梯突然關閉 , 原因係因調整問題 係人都覺得係另有內情啦

樹大招風,好簡唔簡簡正頭3都係一代既時候就關閉天梯 引人懷疑都是常識吧

卡信食信BUG就處理半年都未處理好 天梯調整就即日處理

雙月_ 發表於 14-6-19 11:55 AM
都係得個幾個人會玩者...老實講反而有機會係game 變成一種生財工具,同埋唔係gameone 決定活動的,係蝸牛先 ...

G1唔係決定活動 姐係1000金 8000金充值活動係 蝸牛決定??

DL野用 發表於 14-6-19 11:58 AM
G1唔係決定活動 姐係1000金 8000金充值活動係 蝸牛決定??

更係啦,代理咋 你估唔駛同蝸牛傾架咩,同埋人地講緊參合指個活動

雙月_ 發表於 14-6-19 12:04 PM
更係啦,代理咋 你估唔駛同蝸牛傾架咩,同埋人地講緊參合指個活動

有冇同蝸牛傾真係得G1先知

個活動其實閹割版黎

我地睇睇國服個個(唔知點解蝸牛DEL左
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:5YWHguymfaEJ:9yin.woniu.com/web4/news_detail.aspx%3Fid%3D208224+&cd=1&hl=zh-TW&ct=clnk

驚條LINK有毒就GOOGLE"九陰真經 物歸原主"  既頁存庫檔啦
动时间:3月20日至4月2日
活动范围:全区全服
活动NPC:高佑强(苏州318,734)
活动内容:
    活动期间,每天12:00-21:00所有实力达到“出神入化”(内功点数≥46点)的名俊玩家可至苏州找npc:高佑强(镖师)打探黑衣人去向,根据镖师的指示寻找到黑衣人并击杀后有机会获得“被劫货物”,如果有哪位侠士能帮镖局找回被劫货物,镖局必将重重有赏!

活动流程:
1.12:00-21:00期间,所有实力达到“出神入化”且为江湖名俊玩家可在苏州(318,734)义庄附近找镖师高佑强参加活动,每隔整点,可以免费参加活动(每个时间段可承接任务数量有限,先到先得),每日每个角色最多可免费参与2次,之后继续参加活动需要花费官银10两/次,每日每人最多可承接次数为50次;
2.玩家可根据npc的提示寻找黑衣人,五个黑衣人的位置:苏州(858,322)、苏州(1165,1045)、苏州(395,950)、苏州(846,626)、苏州(1680、298),五个黑衣人中只有特定一个击败后会给予玩家“被劫货物”(以邮件飞鸽发放);玩家也可以找任意一个黑衣人直接消耗10两官银购买“被劫货物”(以邮件飞鸽发放)。

活动奖励:
1、在活动期间内,使用单个“被劫货物”可交给捐献管理员(苏州482,377)处领取“货物兑换奖励”,有机会获得99武学等奖励;另外,收集250个“被劫货物”于每日21:00-23:00时间交还给高佑强(苏州393,741)可兑换“魅影宝鉴”一份(内含“魅影剑法古谱残卷”一张),每日服务器限兑换10张。(注:“被劫货物”单个兑换及250个兑换均不计入捐献成绩)
2、在活动期间内,每日捐献第一名可获得“物归原主至尊礼包”一份,二至十名可获得“物归原主礼包”盒各一份。(注:捐献“被劫货物”无法获得“货物兑换奖励”,仅作为捐献排行榜成绩;捐献数达300个才可上榜)
3、活动结束后,根据总榜单排名第一且捐献“被劫货物”数量≥5000个的玩家还可获得:魅影剑法古谱一套(可修炼到3层)(注:魅影剑法古谱一套为不绑定可交易,且可拆为残卷)第一名奖励将在4月9日18:00前发放到邮件中,请注意查收。
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

紙圓 發表於 14-6-18 05:18 PM
嚴重誹謗...

我相信只有GAMEONE 知道個天梯幾時開幾時關同幾時派獎,上次突然閂左,我地都無話 ...

刷分一定係事實   咪光明正大認撚左去lor

打埋D垃圾回應  扮有風度??  咁快痴袋底護主 有金汁??

一代明將成個共產黨 (注:不代表任何國家)  有佢講 冇人講  死剩把口

雖然九陰隻game好快變一黨專政   不過就算唔係呢點 都大把九陰玩家逐步流失

賣ac就要趁早  此game惡勢力太多   

在此特別點名一代明將處事方針 經常移花接木、以假亂真、指鹿為馬
明將? 明人不做暗事  笑矣~

相信有唔少玩九陰玩家都係等緊 天涯明月刀~~  各位到時再見啦          

尋人勿探組 發表於 14-6-19 03:28 PM
個活動其實閹割版黎

我地睇睇國服個個(唔知點解蝸牛DEL左

你尼個  = = 唔係參合指個活動來架

438698 發表於 14-6-19 03:54 PM

打埋D垃圾回應  扮有風度??  咁快痴袋底護主 有金汁??

刷分好正常戰略之一,有打天梯去到某lv都知道,14000分得返好少人同你打的,因為輸左會扣好多分,其實九陰 好在可以唔駛用太多時間都玩到 操作型既比試同團戰,咩game都係放錢大哂,九陰算好唔駛用寶石咩咩個d做裝備,同埋打怪仔升lv會死人的....唔出去試下其他野唔知原來玩緊是最好 相信你會回來的

當年神判無雙高登咪又係有佢講冇人講
唔係邊會惹到全幫會聯盟打佢
而家唔夠打就成日得把口嘴炮悶唔悶
以前你地打橫行個陣又唔見你識咁諗?  

垃圾 gameone  今次頭3名都係一代   
但我想講  再之前個日第2,3名  都係血色   

又係陰謀論,一代頭3名既廢人輪流刷分  (有打天梯既人就知)   又收買G1人員
上次突然派獎又係咁   咁多突然技術出錯?  洗唔洗搵ICAC查下你班垃圾      

你咁撚鍾意突然派獎  補償又冇  你唔比其他人有機會上返頭10家?
真係好垃圾   

等天涯明月刀

或者可能我之前回應無打得好清楚. 但亦都建議閣下練一練咩係閱讀理解 我成篇文只係講緊我地幫友好勤力去打天梯但我唔知點解你會理解到係我地幫友"無刷分"之類
加上 之前提及二寶趙暈龍弦等即使面對非一代名將幫友均有能力擊敗對方

但所見有一堆血色出黎抽水,話什麼二寶廢龍弦2:0真係得啖笑
咁同隨帥風話六道係垃圾 (因為天梯贏到) 有分別乎?

你睇下 自己 同我打左咩先啦 .

係咪天梯只有一代名將入到
入到係咪唔會遇到其他人
上述頭三名既幫友都係需要番工既人. 主要打既時間又係夜晚
夜晚亦都係九陰最多人既時候

一代名將幫員打天梯果陣都有遇過唔同幫會既人
單單刷分係咪真係咁容易就上到去呢個位
一日天梯就得10次 如果無能力既人. 幫佢點刷都好.  都上唔到高位
加上連勝等既亦都質分加乘 (建議可參考天梯活動玩法)

而我成篇文章主要係回應"收買Gameone 人員"
呢個嚴重指控

何況上次天梯賽. 即係派左獎比王傲霜同星夜雨果次
當中皇帥 / 魔塚等人都有刷分
難道上述人等均收買gameone 嗎?

雙月_ 發表於 14-6-19 04:02 PM
刷分好正常戰略之一,有打天梯去到某lv都知道,14000分得返好少人同你打的,因為輸左會扣好多分,其實九陰 好 ...

就算九陰好玩都唔玩你港服啦

一代線繼續圍埋一齊打飛機 收參合指魅影打禁地打火龜打猩猩打禿鷹

當呢到係敵線既發洩地方便可駛乜同佢地講咁多 晒氣

之前王傲霜星夜雨袋袋平安果次又唔見咁多陰謀論?
一代名將做乜都錯,贏係死好命/網速真經
輸果時就垃圾

紙圓 發表於 14-6-19 05:23 PM
或者可能我之前回應無打得好清楚. 但亦都建議閣下練一練咩係閱讀理解 我成篇文只係講緊我地幫友好勤力 ...

你都涉嫌嚴重誹謗

你話一堆血色出來"抽水二寶廢龍弦2:0"一堆?係邊到????
唯一既子諾乄 都只係講,伏寶既能力冇可能比其他勁過佢既人高分姐

利申番:鬼乄昏君字 第二堆血色既人回post

尋人勿探組 發表於 14-6-19 05:30 PM
就算九陰好玩都唔玩你港服啦

一代線繼續圍埋一齊打飛機 收參合指魅影打禁地打火龜打猩猩打禿鷹 ...

咁你自己放棄唔玩港服~對其他人冇影響, 打下禁地,世王, 比武, 欣賞風景,同朋友互動下,唔追求大錢投放玩又得~衝金追求古譜又得

btw屌 你 老 母垃圾g1..
出左遺忘招式唔撚出樓雲令
有幫友唔小心按錯左遺忘招魅影大絕
想學番(重新領會)果陣先發覺港服係未出樓雲令的
親身去G1 OFFICE問佢地果陣推個波落大陸蝸牛到,話等覆
連卡信問佢地都推落蝸牛到話等覆
完全唔撚明G1 點做野 卡信都卡左幾個月了

君仔仲有玩阿 呢隻食錢game 你放左幾多錢落去??

我卡信卡左3個月
本寒心由6d跌到1d都仲未比返我

人地陸服係拎樓雲令換99金
g1就想食多d錢唔出樓雲令任務

天梯出左3個月 有2個月都中途關閉

客服做野慢到pk
剩係識解電話鎖 其他乜撚都推去蝸牛到
執7左佢啦g1 dllm
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 05:16 AM , Processed in 0.039406 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存