2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 預祝一代明將黑勢力鐵腕統治九陰
go

[抱怨專區] 預祝一代明將黑勢力鐵腕統治九陰 [複製鏈接]

刷分一定係事實   咪光明正大認撚左去lor

打埋D垃圾回應  扮有風度??  咁快痴袋底護主 有金汁??

一代明將成個共產黨 (注:不代表任何國家)  有佢講 冇人講  死剩把口

雖然九陰隻game好快變一黨專政   不過就算唔係呢點 都大把九陰玩家逐步流失

賣ac就要趁早  此game惡勢力太多   

在此特別點名一代明將處事方針 經常移花接木、以假亂真、指鹿為馬
明將? 明人不做暗事  笑矣~

相信有唔少玩九陰玩家都係等緊 天涯明月刀~~  各位到時再見啦

九陰是大家的,自己唔玩就算吧啦 @@

人地好似叫一代"名"將. 唔係"明". 你係真係指有個幫叫"一代明將" 定係點先? 抹黑人地都做少少功課先啦唔該.

一代名將由創幫到兒家, 如果真係你所講咁衰, 點解一代仲可以咁強盛咁團結? 請解釋.
先滅神判拎燕京, 再滅煙雨, 再滅無雙, 再滅豪俠, 再滅高登拎洛陽, 所向披靡咁濟, 成條同盟線攻無不克, 拎哂聖主.
相反由神判線,到高登線,到皇帥線, 越來越弱, 膽小如鼠, 儲20分鐘神行出百草打2分鐘又做烏龜.
由星夜乳無料扮大老,到子乳紂無能,到海皇更加不難堪入目,懦夫怕事厹上身,30萬金蛇劍淨係識益自己都唔分少少俾D幫員,一次華山第一都拎唔到,跟著佢真係無言陰鳩公.

打唔嬴輸左就賴屎賴屁就係你呢種人, 講完.

利申: 前無雙幫員.現係皇帥.

星夜雨夠拎過頭3袋左10張殘啦,果時王傲霜都係頭3
又唔見有人出黎講呢啲?王傲霜技術公認係好既
但星夜雨?你懂的。
佢俾伏寶無門派腳踢死唔通又開post話你知咩?

非5絕拎天梯頭三非不尋常事,雪姬如是,星夜雨亦如是。

止乳紂 發表於 2014-6-19 17:03
人地好似叫一代"名"將. 唔係"明". 你係真係指有個幫叫"一代明將" 定係點先? 抹黑人地都做少少功課先啦唔該. ...

大部份入皇帥都係想係皇龜身上拿著數,
好似惡人谷班友咁
打大交影都冇,
想團結真係難,一班利益行先的人
當然海龜要付最大責任啦,以為俾錢出來就可吸引戰士

又係天涯明月刀喲人黎拉客,隻game騰訊出,一定只會越出越差,之後又話隻game冇一開始感好玩退game,都吾知為乜...

重點係到時 充石 一打十又話隻game 有錢屈基

乜野叫拉客?  似係九陰無實力 特別港服代理  留唔到客炸掛

我只能200% 肯定、必定  天涯明月刀開服之時 九陰又走一批玩家  
  (唔冇同我講出5內 九陰會多返好多人)

至於九陰點樣拉返客  問下g1策略lor   

G1 策略係期期   10000金 換神級古譜      
一間商業公司黎講  係非常成功既策略

438698 發表於 14-6-19 08:05 PM
乜野叫拉客?  似係九陰無實力 特別港服代理  留唔到客炸掛

我只能200% 肯定、必定  天涯明月刀開服之時  ...

你都識講[開服之時],後期喎....唉,心照

笑傲無雙

唉  呢一次更新完全係有$人玩意  出埋D江湖內功上限

最慘既係份部世王團 90%都係一代     
叫其他中立幫玩手指?   長遠落去 對九陰絕對係惡性循環   
一面倒既優勢只會加快隻game衰亡   

p.s 以上留言無意針對任何人 已經持非常中立意見~

山水閒人  家圓系統未出,到時地契都是大勢力的.加快黑服.  發表於 14-6-19 10:32 PM

jason321456 發表於 14-6-19 09:03 PM
唉  呢一次更新完全係有$人玩意  出埋D江湖內功上限

最慘既係份部世王團 90%都係一代     

其實九陰每次改版都係有$人玩意
6層古譜→8層古層→10層古譜
江內49層→64層→75層
打狗龍爪太極拳古譜→魅影→參合指(沒有最強古譜,只有更強古譜)
4品玉→5品玉→6品玉

一面倒既優勢只會加快隻game衰亡
呢點我唔同意
隻GAME最大敗點就係搵錯港服代理
G1錢就識收,野就唔撚識做,自己趕客

全隻game得古譜人咩 門派技有技術大有人在 唔洗下下拎自己個ac同人比較bo 反正ac都只係入錢換返泥 而真正最值錢既係技術 遲d出埋大世界 到時大把地方玩 你有你玩古譜 我有我技術較量 家陣你講果d5絕天梯咪又係虛名 拎泥無意義 最重要係你自己認同你自己實力

leiyiufai081 發表於 14-6-19 11:05 PM
全隻game得古譜人咩 門派技有技術大有人在 唔洗下下拎自己個ac同人比較bo 反正ac都只係入錢換返泥 而真正最 ...

我同意你依句「最重要係你自己認同你自己實力」
但係門派技除左輔助同爪有人用,其他都已入雪櫃
門派技用到幾勁都好,人地一用古譜就有得翻盤

leiyiufai081 發表於 2014-6-19 23:05
全隻game得古譜人咩 門派技有技術大有人在 唔洗下下拎自己個ac同人比較bo 反正ac都只係入錢換返泥 而真正最 ...

用古譜都要有技巧,我所認識的5絕用99金一樣理解比其他人深玩到秒切內功和鐡廚武器...
魔心搭修羅刀打上華山決賽都不是新聞,只係古譜可以另佢地發揮極限更高。

tappy 發表於 2014-6-20 00:05
我同意你依句「最重要係你自己認同你自己實力」
但係門派技除左輔助同爪有人用,其他都已入雪櫃
門派技用 ...

人比人比死人,投放$500 想同人$50000比較?何必咁追求呢...

唔知點解我會覺得D人玩過天涯明月刀之後會轉番玩九陰真經
BTW...到時出港服我會試下玩既

回覆 雙月_ 的帖子

我冇話要追求乜
只係指出$500同$50000的確有分別
唔係單單用技術就彌補到

tappy 發表於 2014-6-20 00:59
回覆 雙月_ 的帖子

我冇話要追求乜
只係指出$500同$50000的確有分別
唔係單單用技術就彌補到
...

未見過一隻Game 係分別咁少,2隻$500玩死$50000acc ,同埋$50000如果唔合理用錢,$500合理最佳化,要贏不難

真正厲害的是願意投放$,有理論,研究配合,參考內地改變和練習技術的人,大有人在,個d 人用99應對古譜都冇問題。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 10:08 PM , Processed in 0.040152 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存