2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖神話RYL〗█ ▇勇士歸來 ▇ █RYL首家繁體版本8月22日 ...
go

[香港] 〖神話RYL〗█ ▇勇士歸來 ▇ █RYL首家繁體版本8月22日開  

致: ~星星月亮太陽~, ☆魔鬼皇☆, s!u*L!nG
我新黎呢度既= =如果呢個宣傳Post格式有問題請見諒^^
運行登陸器首歌係以前台灣服宣傳片既音樂 每次聽起都諗起果時玩斯巴達Ser既年代好想喊T﹏T

教學:
先在網站下載主程式RYL.rar   登陸器21號會發下載連結,登陸器有分簡体同繁体

注:
建議新黎既玩家打珍珠同碎片換頂裝先好去同人打架@@,

大約一個鐘可以打到100個珍珠(仲末計力量盒有可能開到力量碎片,開到就等於打左100個珍珠)
100珍珠可以係NPC任務固定換一個碎片,10個碎片任意換任何職業既新裝備頂屬性裝

遊戲註冊帳號網站:http://www.hcctt.com:8080

联系方式
遊戲QQ群交流群號碼:150114629
管理員QQ號碼:2075189669
~勇士歸來RYL游戲內容設定介紹:
掉落:200倍
功勳、聲望獲得:10倍

-關於港澳台的玩家希望我採用FB群組作為主要交流平台,但事實QQ可以更有效率地幫助你們即時性解決問題
一般GM幫助你們解決問題首先採用文字解釋,但由於經常性沒時間打字就會採用TeamViewer/QQ等遠程軟件
控制玩家電腦解決問題,港澳台玩家請加QQ群組:150114629如帶來不便請見諒(適用於中港澳台玩家)
-注:遊戲是繁体的,但由於繁体系統是不支持繁体遊戲需要用到APPLOC轉換簡体中文進遊戲可以了

---------------------------------下面是服務器的設定介紹-------------------------

0: 鄭重聲明:關於已知外掛以及BUG問題已經解決,如有末知BUG一經被防外掛程式查到,處理方法是封IP以及清除帳號數據,請各玩家珍惜遊戲
0: 服務器採用50M獨享網絡,大部份玩家也不會有延遲的問題,如有延遲問題也有解決方案,可直接私密我QQ拿解決方案
0: 廢除韓國知名防外掛的nProtect GameGuard,在神話沒用處,會讓玩家造成各種錯誤問題及延遲,進遊戲更順暢快捷
0: 所有人物開通GM血條顯示功能,主教/冷血鬥士加血更加有效率
1: 服務器現已正式開放
2: 名聲設置+30 -10, 人物最高等級為100級
3: 全世界唯一個開放巨寶石鑲嵌裝備功能的神話1服務器!
4: 新增新型+8 +9強化石,成功機率為95%!
5: 新增新地圖多個戰鬥埸地!
6: 新增出生地通過任務取得巨寶石/新裝備防具以及武器滿屬性/+2首飾/+2新形裝備莫罹斯王力量/的任務<BR>
7: 新增一般商店出售幻覺石/各種強化石/各種中型藥水
8: 新增功勳店出售巨中藥水/大寶石/強化石/
9: 新增+0+1首飾由遊戲怪物掉落
10: 新增3級 4級各職業技能書,可以在肯娜島主城購得<BR>
11: 新增珍珠由遊戲怪物掉落,可以用來換任何想要的滿屬性新裝備以及物品
12: 新增艾丁城中央位置多種新型BOSS,掉落物品:巨寶石/莫罹斯王碎片力量/珍珠/詳情請進遊戲体驗!
13: 新增多種新模型特色裝備目前分為 (SVIP)(AVIP)這兩種(以後會在討論區網站貼圖做介紹)
14: 服務器每週例行維護進行備份數據庫,我們要做一個安全的服務器

致: 尊敬的玩家 我們希望你能介紹這個遊戲給你身邊更多的朋友認識<br> 人數愈多遊戲戰爭更有樂趣.同時感謝你們選擇{勇士歸來RYL}

下面係遊戲圖片介紹:

下邊兩張係為新裝備同巨寶石鑲嵌裝備既介紹:
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 30 活動參與

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

nickbui2001 發表於 14-6-25 04:18 PM
致: ~星星月亮太陽~, ☆魔鬼皇☆, s!u*L!nG
我新黎呢度既= =如果呢個宣傳Post格式有問題請見諒^^

http://www.2000fun.com/thread-4741570-1-1.html

看到你第一次發帖 我就先唔刪住  

因為你個帖"不符合發佈標籤格式及符號"

請先參考有關以上連結 然後在今晚12點前更改

否則我就會刪帖嫁勒

久違既神話終於返黎啦...
最近我都係到搵緊有冇神話可以玩...
估唔到終於俾我搵到QQ

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-6-25 05:36 PM
http://www.2000fun.com/thread-4741570-1-1.html

看到你第一次發帖 我就先唔刪住  

恩,多謝你,已經改左,唔知依家岩唔岩呢@@

若淚 發表於 14-6-25 07:32 PM
久違既神話終於返黎啦...
最近我都係到搵緊有冇神話可以玩...
估唔到終於俾我搵到QQ ...

恩,依家遊戲度好多人類 獸族需求人手支援^^

回覆 nickbui2001 的帖子

但係我一直以黎都係玩人ML @@

玩唔到阿我= =
一入到去帳號畫面我就即彈GAME

☆魔鬼皇☆  內容觸犯版規(4★),請自行參閱有關版規內容!  發表於 14-6-25 08:57 PM
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 違規連帖

總評分:  威望 -10   查看全部評分

之前試過裝過一隻大陸服神話1不過WIN7好似玩唔到...希望E隻可以=)

若淚 發表於 14-6-25 08:29 PM
玩唔到阿我= =
一入到去帳號畫面我就即彈GAME

呢個服係雙重防外掛,如果你修改主程式任何文件都會被踢出去
你地再好加QQ群啦,佢地有4個專人解決玩家問題既
仲有佢個網站既登陸器係假既=.=你入群先下載到

你地好@@呢隻神話支持WINDOWS7 同WIN8任何板本,反而會有D XP系統係唔支持

玩過星曲WEB

有冇第個載點  下載得好慢

rot03221 發表於 14-6-26 02:20 AM
有冇第個載點  下載得好慢

你加佢QQ群啦@@佢QQ傳比你 1秒4MB速度嫁

玩過星曲WEB

登錄器你介唔介意放上GOOGLE呀
我冇QQ

rot03221 發表於 14-6-26 02:48 AM
登錄器你介唔介意放上GOOGLE呀
我冇QQ

SORRY,佢想將玩家集中在QQ群比較方便管理= =你下載QQ是但註冊一個帳號就可以,好方便嫁=.=

玩過星曲WEB

OKOK 唔該晒你先
另外我想問神射加全敏 洗唔洗加體?

rot03221 發表於 14-6-26 07:14 PM
OKOK 唔該晒你先
另外我想問神射加全敏 洗唔洗加體?

唔洗@@呢個服係100級 你到100級神射都已經168体,全敏就ok,個群已經300人喇,大家快d加入

GM 我係QQ個天翔呀..我91LV了 E家係3島之後應該打咩升??
同埋想請問D換裝既任務品去邊打會多D???

串人王 發表於 14-6-27 07:44 PM
GM 我係QQ個天翔呀..我91LV了 E家係3島之後應該打咩升??
同埋想請問D換裝既任務品去邊打會多D??? ...

HI 換裝既物品 係成個遊戲既怪物都會掉落=.=呢個要你自己摸索下邊隻怪易掉落D就打邊D啦

快到 50人打50了 你門在等什麼 快點來一起玩呀 朋友門 只要你花時間 都可以做一個 打手

笑傲無雙 玩過星曲WEB

好囉...終於有個服gm會自己打做這樣的裝囉...唔洗日日刷裝刷到死啦
我多數都係玩人類家啦...
全敏殺手太暴力...

HI~GM~點解QQ的GM冇人?

個服整裝都幾難 要100粒珍珠先換到1粒碎片..........真係唔知打到何年何月=)

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 11:38 PM , Processed in 0.057502 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存