2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 激戰2 Guild Wars 2 玩左4日...睇左好多文章
go

[疑難雜症] 玩左4日...睇左好多文章

可能我美服,英文又唔好...都唔知做緊咩...
D主任又唔夠打,打怪又升好少,地圖大到....
究竟我應該做咩先!!希望大家可以幫幫手!!

首先入個香港公會先~~ 呢隻game升級方法有好多種,對新手黎講行地圖、解心心,waypoint係傳統既方法,你亦可入WvW/PvP到升到PvE等。 最後....睇你玩咩職......有好幾個職被動加跑速,新手推介職業:戰士同遊俠... 當然你用你玩緊個職都得~~ 同埋重點唔好比佢地D英文嚇到,技能翻釋係巴哈到有,故事內容第一次唔明唔緊要,你練第2隻時會自動明+覺得個故事好on9~~ 放鬆D黎玩,最耐都係1個月封頂齊裝~~~~

暗影夜狼 發表於 2014-7-2 13:09
首先入個香港公會先~~ 呢隻game升級方法有好多種,對新手黎講行地圖、解心心,waypoint係傳統既方法,你亦可 ...

升第一個角色會好快,不過之後你會感無聊。
既然比得4-5舊水買game, 不如慢慢跟個愛心任打,慢慢探索下尼個世界。在沒有準備之下遭遇下event.
之後上到80先做主線任。
你會發現當GW2係單機遊戲玩都已經值回票價。

我每日都是打三次AC 副本就收工。

請問有冇香港公會收人呢?
我同我朋友啱啱開始玩,咩都唔識想請教下各位,thx
id:Alexis.7538

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 11:06 PM , Processed in 0.028605 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存