2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 邪教打手post
樓主: 邪教打手
go

[閒聊討論] 邪教打手post [複製鏈接]

邪教贏一個令,十令廿個人頭就打晒飛機

xx嶺第二晚又大炒邪幾百人頭都廢事開po

純粹個人分析, 邪教d個人實力平均黎講係好過魅惑, 但係群戰黎講,魅惑真係因為有相當多而且質素唔錯既錦衣同埋有為佢地錦衣團隊度身訂做既戰術, 而令到佢地群戰贏到邪教, 可以話魅惑係贏在錦衣, 邪教想贏就真係要諗諗辦法應對佢地班錦衣啦

實力強與否在乎當時二邊幫會的人腳。二邊都齊晒主力先知邊一邊較强。不可能單單個三場戰事就去評論邊一邊幫會強。觀賞人戰事就中肯一點去評價。

回覆 diefirst 的帖子

空相無相

遠單攻 | 實招 | 回氣時間8s

若見諸相非空相目標為敵人,造成傷害並使其昏迷3秒;出招後移除自身1層“金剛加持”。目標為友方,則移除其受到的絕大部分控制和硬直效果,並添加3秒黃霸體。 (無法對自身施展)
=.=呢招有無用?

最新戰報 聽魅惑朋友 報數 宜家邪教 1XX   VS  3XX 魅惑
呢場係第4場 會戰  邪教係夜晚魅惑最多人既時間對戰 明顯比 對上2場 進步左
戰事會令人成長 , 邪教煮蛋太耐冇團戰
打多幾場之後 慢慢上力
魅惑錦衣 戰術仲係戰事既關鍵
目測 魅惑應該有半團係錦衣
邪教 叛錦衣 既人數應該係重點

戰地記者上

fanfan881  我尋晚睇真係大多數係錦衣  發表於 14-7-21 10:36 AM
sk237698  半團錦衣太誇張  發表於 14-7-21 01:37 AM

9yinwitness 發表於 14-7-20 04:53 PM
你真唔知定假唔知,就算你冇聽過段錄音,淨係睇呢度D POST 都應該知咩事

我諗依家除左無名居之外,我諗 ...

其實我留意到一樣野
你個名就叫做witness, 但次次開post都係針住邪教, 幫住魅惑
而且你又扮中立, 又知道咁多內情, 又知道個個聯盟線既幫都唔當邪教係聯盟
btw, 街邊聽人講兩句就真?? 一日未聽到錄音, 一日都未知入面內容
錄音條友幾時upload上黎大家聽聽先
邪教又幾時出黎解解畫先

又話說, 開post條友係咪低能, 如果真係邪教既, sure唔出聲啦, 日日俾人屠多幾倍(實數唔知, 聽講有成10倍)
俾我都唔會一贏返個少少就出post自high啦....肯定係拋磚引玉搏人報返之前殺數, 笑9佢

琴晚都有次追殺, 始終都係魅惑自說自話咀炮
唔好話人地私底下講過乜乜77
表面上起碼邊個咀炮大家都見到

利申:中立幫花生友

mango77 發表於 14-7-21 10:21 AM
其實我留意到一樣野
你個名就叫做witness, 但次次開post都係針住邪教, 幫住魅惑
而且你又扮中立, 又知道 ...

+1
邪教比人錄左音單野真係好7
BTW人地係RC 屌鬼講自己D不滿有咩問題?
RC 不嬲係大家自由講野既地方
我就唔信一代 魅惑嶺 禦影 邪教 無名 同門 大家 無屌過同盟

個個RC 錄足佢地一日應該都有唔少野聽
作為中立人士 覺得呢次魅惑咀炮令到我印象分大減
小弟錦衣都跟足魅惑高層門戰打生打死

戰地記者上

其實我留意到一樣野

我覺得你講既野好有道理 , 人地邪教全部都係皇親國戚 , 鐘意講咩都得 , 想講乜就講乜.

班狗仔嶺又要睇唔過眼比人辱罵拎返比盟主睇 , 可惜依家D敵幫已經比人追殺追到疲於奔命 , 打到心理疲勞走哂去中立幫 , 一係就轉埋線 , 就黎天下太平 , 太平要刀何用?

狗仔嶺成日做追殺先鋒 , 何必呢?班傻仔日日係外面同敵人打生打死 , 拉埋拉埋咁多仇恨 , 大邪教舉臂高呼屠狗 , 仲唔一呼百應?

班狗仔嶺真係抵死啦 , 做煮蛋嶺唔好?

只許邪教陰濕收人搞同盟
不許魅惑贏交咀炮拉仇恨
幾好幾好

回覆 fanfan881 的帖子

係咁架la  全部野都係籍口

又輸又輸on99

回覆 9yinwitness 的帖子

都係果句,有講錯既咪指正下囉,邪教比人踢爆做咁多陰濕野都冇人夠膽走出黎平反,係光明下大既,就大大聲講係你地屈我,而唔係玩轉移視線講放針,講大聯盟用完即棄

其實人地幫會內一D假設性對話or飯後話關狗仔咩事?
點解下下都放針係人地幫,咁咪仲陰濕!!

收到可靠 消息
今日魅惑嶺被邪教連開2追殺 2次殺數都係 邪教1xx  VS 3x 魅惑嶺
被人連封百草幾個鍾頭 連奪書時間都比人屠緊

戰地記者上

其實我留意到一樣野

事實上我講邪教POST 係最多,只因邪教一路扮野,所以我響關於邪教既POST 覆得最多

曉話自己係忠良既時侯,我睇唔過眼踢爆佢地成個幫響極樂用外掛綁人,果時有人估我係某某幫既人,之後人地小號分身即刻退幫去第二度綁人,唔再駁嘴,正身唔再用外掛綁人,咁我就停口。之後我插幕容世家就算入左禦影一樣黑書包括黑同盟,我又比人估我係皇帥打手,我真係讚過海皇架,比人講係皇帥打手又合情合理。血色退幫,我又比人話係魔塜,都係近期POST,有心搵返對上幾頁一定搵到記錄,到依家唔爭在做埋魅惑同一代打手,事實上你未懷疑前己經有其他人SEARCH 過我既舊POST,你都可以搵返果個POST 或者自己SEARCH 下我舊POST評估下,我亦唔介意人地覺得我係某幫既打手

講野唔合佢意就會比人插 變左敵幫槍手架啦 然後各種粗口橫噴 所以越來越少人係2000fun講野

其實日日去蘇州睇打交都幾精彩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 06:34 AM , Processed in 0.034273 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存