2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 Farewell Ally
go

[閒聊討論] Farewell Ally

Hi, 大家好。本人係龍小邪,即係而家既單天冥谷主,亦係近來好多花生比你地食既邪教既幫主。

以下所講既都係我自己既睇法同埋感覺,你地可以當呢篇係花生文咁睇。

當初呢條所謂既線係由邪教,一代,魅惑嶺 三個幫開始,係趙暈口中有一個形容詞,叫做鐵三角。

而本人同趙暈既交情我諗你地都好清楚,所以一代同邪教亦係所謂既兄弟幫,我記得佢講過話無論如何我地兩個幫都唔會開打。
(唔洗怕 趙暈,我唔會叫你出幫唔好打我架 嘿)

死火,講到呢度有小小眼濕濕, 好,繼續。

近來我相信大家都知有好多既風風雨雨圍繞我地,而家亦有一個結果出黎,就係而家條同盟線要邪教退出。

邪教仲係條同盟線既時候,我想信我地以經盡哂同盟既責任。你地所謂既唔開追殺,咩收敵幫入會打返同盟,咩野錄音, 全部都係費話。

講真,打機你地打到放針放錄音,同天哥偷拍人地有咩分別?我問心我自己就做唔出。唔通係自己屋企講野都要就住就住,我就唔相信你地自己無講過我地既壞話。

你地話我地個幫會變左質,我地又何嘗唔係覺得你地變左質,上次花飛係RC叼鳩六幻,我都忍住無叼返你轉頭。比面你?NO LA, 我比面趙暈同天文先唔話你炸,係你呀,話緊你呀!呢句係咪有d熟?

本來我地同魅惑嶺都係奪書時間既紅條活動打,你地話我地收12星座,我夠話你地收12生肖啦,講呢d。你地有無收過頭號通緝犯,你知我知,在心中。我地有無出過聲,有無比面你地,你地知。

雖然我一早都明白無永遠既朋友,無永遠既敵人呢個道理。但係唔發生都發生左,我希望你地會係你地所謂既兄弟幫身上搵到你地想要既激情。
已有 1 人評分Good 收起 理由
尋人勿探組 + 3 購買花生

總評分:  Good + 3   查看全部評分

{你地話我地收12星座,我夠話你地收12生肖啦}  十分支持e句

一代d同盟小心啦  利用完你地就一個個踢撚曬你地出同盟 统一九陰 邪教就係一個好例子 之前打無双 神判就稱兄道弟 依加就話知你對兄弟幫都咁  其他幫你地自己諗la

完顏拉索  下一個咪同門囉,一代自己講既  發表於 14-7-23 05:59 PM

忍影世界

我地永遠做被動,同魅惑打緊期間一路幫頻RC叫人唔好開組更唔好咀炮,到今時今日得出黎結果係比人踢出同盟線

我地唔係聖人亦唔係扮有品,只係唔想同盟與同盟之間再有仇恨加深,但原來咁樣會帶來更多不滿

邪教你太年輕了,被OUT了

喵喵:)  唉. 王小敏去少林啦 方丈好小氣  發表於 14-7-23 04:53 PM
酷男  王小敏小氣囉~唔係唔知呀嘛~圖都有晒喇喎@@  發表於 14-7-23 03:09 PM
youaredelion  3個字。偽君子!!!!!!!!你做過咩你自己知!!!!  發表於 14-7-23 03:03 PM

十週年勳章(賀詞)

利益面前 兄弟? 插刀先啦 琴晚見識到

對,邪教太年輕了,所以做事有時太張狂,自己選擇一條__路。
年少輕狂啊...啊啊啊.........

補充一句啦  係自己rc傾計都唔比 仲要放針錄音 一代名將你地係得既  不如改下名叫一代暗將la無意撥火  屬個人感覺

一袋名將 港服最有品幫會

一句廢話,一句在心中。
原來就可以將所有罪名都推走哂。

不過,邪兄,既然都忍唔住開帖,
不如解釋下段錄音咩事?反正好多人(包括我)都係聽返黎,
又順道解釋埋收哂前百鬼/血色「十二狗」黎打返當時同盟魅惑嶺,
係呢件事上面,點樣盡哂所謂既同盟責任?

最後,大邪教萬歲!

因為我驚你打我,所以我要打咗你先。呢個開戰理由適用於任何地方
對錯真相不在重要,只要佢想。

哦, 咁你走啦,唔洗講咁撚多野的, 88

我係教內既人,邪教係最偉大,我地係大教會,其他人當我地契弟我地點都當你地兄弟

岩岩先正式開戰幾日就叫人走?你傻撚左呀?

我刁六幻係因為佢見到同盟比人打都唔幫,事後問番佢答:你覺得可以幫到你D咩?
大家都係同盟人地講句咁既你你唔會火? SOSAD
我亦都係話緊六幻,絕對係講緊佢,我講既野係會認,亦都唔似得某D人唔開名係到罵人
如果我太直接傷害到你我係唔會講SOR 因為你果句野都傷害緊人

邪教含撚 我叫雪落花飛

中立D講句
大聯盟打魔塚
邪教立即話脫離戰線
然後到魔塚退GAME
就立即入番線+回收蘇州兩塊地 做埋蘇州聖主
個陣魅惑冇嘈邪教已經算好

不過點都好,
多謝樓主同佢個幫提供花生比大家食

等我同大家講下歷史人物

唐玄宗

簡介

玄宗在位44年間,前30年開元之治是唐朝的極盛之世,在位後期由於怠政加上政策失誤和重用安祿山等佞臣,導致了後來長達八年的安史之亂,為唐朝中衰埋下伏筆。

天寶時期: 742-756年
隨著時間的流逝,玄宗自認為天下已經太平,逐漸喪失了積極進取的精神,以致生活奢華,減少過問政事,使富強的大唐皇朝走向衰落了。

安史之亂
唐玄宗晚年驕奢淫逸,終日只顧與楊貴妃遊樂。他罢免良相张九龄,任用奸相李林甫,朝政每况愈下。

以上人物留待各位代入

錄音事件流出後..被人指指點點..令同盟各人不悅...這是無法更改亦是鐵一般的事實...!在幫會RC各人皆發表自己意思..其實是自己幫會尋求一個共識...或者是發洩自己不滿的渠道...!
如果連在自己幫會RC發言的空間都沒有..何解要開RC...要開幫會...?每個人都有自己既意見...每個人亦有唔鐘意/不喜歡既人...我都係一樣...!
現在所說既...並非平反...!面子..尊重...我本人覺得唔重要...最重要是公平..!對與錯..唔係重點...!有道理也好..沒有道理也好...公平公道自在人心...!
小邪亦說出沒有永遠敵人..亦沒有永遠朋友...!如果大家覺得這樣打遊戲是對..那就行下去...尋找你們需要的激情...!希望你們做下去的時間...別覺得於心有愧...!
遊戲就只有這麼多人玩...把人打到遊戲都不玩...盡管是世界第1...也只有自己知...!

sk237698  邪教有組織 , 有計劃地跟敵線 "一起" 向同盟發洩自己不滿  發表於 14-7-23 03:33 PM

酷男 發表於 14-7-23 02:49 PM
我地永遠做被動,同魅惑打緊期間一路幫頻RC叫人唔好開組更唔好咀炮,到今時今日得出黎結果係比人踢出同盟線

...

錄音有, 幫頻對話圖又有, 仲話自己係被動, 唔想搞事, 點解你可以連自己都呃埋咁犀利?

再三閱讀邪兄呢篇野,其實無非都係想屌趙暈或者叫做成個一代出爾反爾,
帶出一代既無情,同埋讚下自己大邪教幾有氣量。

不過,對於近日既事,連一句試圖解釋都無,我諗明眼人都知咩事。

完顏拉索  邪教已經禁止一切嘴炮,即使不滿都要尊重同盟。結果邪教當佢地係同盟,佢地當邪教係狗撚  發表於 14-7-23 05:58 PM

回覆 尋人勿探組 的帖子

解釋番點解我要咁講啦!
邪教話自己中2係RC/幫頻點講係佢地自己既事,佢地自己發洩唔關外人事
咁我都借佢地E個原因係RC發洩對邪教既不滿
如果E句野可以令你地覺得不滿同憤怒之前點解你地唔諗下係RC/幫頻叫同盟做春袋同狗仔嶺既感受?
只許州官放火,不許百姓點燈?
我講得出就預左出人錄,我唔中2人地私私縮縮OK?

風晴雪乂  人不犯我我不犯人 人再犯我我還一針 註:邪教宗旨  發表於 14-7-23 06:03 PM
完顏拉索  咁你地就咪撚用錄音話尻邪教侮辱你地啦,柒頭  發表於 14-7-23 05:57 PM

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 12:39 PM , Processed in 0.069847 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存