2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 終於我地中立幫有世王打喇!
go

[閒聊討論] 終於我地中立幫有世王打喇! [複製鏈接]

好野,終於有人開頭比我地D中立幫打下世王喇

小弟都玩左好耐,今日打完世王之後有感而發

我好記得由神判時期個陣未有一代同盟線D王都係輪打,到左出現左一代線了都係輪我地D中立幫只可以偷偷執尾刀

好喇,到左更新後計總輸出,中立幫打都唔駛再打,本人更試過一次組小隊打算執尾刀,但竟比一班守王既人開紅打我估唔少人都試過

到左今日我地終於有得打下喇,唔理佢地同盟線內控點都好,有咁既機會緊係好開心,但晚上突然睇到一個英雄帖,係一代既劉天文,估唔到佢會話歡迎中立幫打,之前又唔見咁講

其實我D FD同我講原來劉天文呢幾日當邪教被踢出同盟線後就周圍搵D中立幫,更話派地叫入線,人地邪教比你地迫食屎迫出去就即時有小動作,講真D中立幫點敢要呀

不過好似夜月閣已經準備入線,邪教段錄音都係出自夜月閣既子夜乂混入去再錄音,當然唔知一代係10錠收定係派人去啦,不過播得我諗有少少九陰常識既都知播得就一定有人COPY啦,自己諗啦

邪教係仆街背口講人話就一定唔岩架喇,但以上件事又睇唔出一代幾有品,知道開始出事玩大左喇就即時話世王公平打?仲搵夜月同盟,係咪想保護証人先?

仲有仲有呀,原來當魅惑同邪教一打一好地地時,個劉天文就去搵埋其他同盟出打幫魅惑,話佢地係同盟要幫,但當時邪教都係同盟

你地話邪教葉小飛仆街狗撚搵禦影幫,咁依家劉天文又冇人講既?因為冇人敢爆料囉,唔怕做第2個邪教咩

冇架喇,自從左今日開始,我有幾個同盟線入面既朋友都唔敢上RC,上GAME扮掛機,原因係佢地要集晒一個RC,上線就要打架,唔打就屌又怕有鬼喎,點解依家咁正義既大同盟會變成咁

個人覺得做左既野紙包唔住火,邪教其實呢次賺左添啦,因同魅惑少少爭執開始就睇清楚晒自己同盟線既人,更加係睇清楚所謂兄弟幫囉

點都好啦,唔係咁想打架既或者少D出現既無名居,記得開多幾個追殺,唔係D大佬又會捉你上神檯拜架喇

本人希望中立幫可以日日有得打下世王,唔駛比人開紅打,劉天文你開左英雄帖架

傻喇,人地內控就冇得打世王喇
最好全部打散曬

最後得米既未你地囉
搞最多分化個班

本身我見到劉天文幾有君子feel同幾靚仔,但睇完文章之後,令我覺得劉天文係偽君子,原來靚仔吾一定系好人,令聽說有人有劉天文揾無名居幫魅惑嶺的錄音,求分享

麥當勞. 發表於 14-7-25 03:46 AM
本身我見到劉天文幾有君子feel同幾靚仔,但睇完文章之後,令我覺得劉天文係偽君子,原來靚仔吾一定系好人,令聽 ...

一代班友不嬲偽君子講一套做一套咖啦
什麼鐵三角言論千萬唔好信添呀!
先誅魔塚,後滅邪教。呢啲咪就係同佢鐵三角既下場

而家仲敢同一袋齊上齊落既幫會要小心啲
魅惑嶺都好啲,就算打起黎都唔會輸比一袋,但係同門禦影呢啲就。。。

又拎夜月個牌頭出嚟:( ...夜月得3,4個驚世最多咪返工搭下觀塘線荃灣線,仲有錄音事件,子夜係夜月出嚟,但係我就冇聽過乜邪教錄音啦,我當時就打緊4v5 rank,底都燥埋,然後個子夜嚟播啲平行世界嘅家族被逼害事件,當中夜月榮幸俾唔知邊個點名...就算係夜月都照打...聽完咪算囉,而家我地唔係一年前單幫打魔蟲(阿汶講的),阿汶花音斷背嘅夜月啦,我地最多都係陪浴下新手,幫頻鳩嗡下咁姐,大家嘅厚愛心領啦,唔好再擺我地上台ok?唔夠打啊,關我撚事啊---虞傲天(1xxx-2013)
另外,星月神話嘅大佬們,唔好打我地塊地可以嗎,我地幫地團練都組半個鍾,我仲要2,3開,冇左塊地我地啲新手唔知去邊團練咖...咁當然,多塊地梗係更好啦,多個金色稱號幾過癮的...
最後奉上金句...打機打到打工咁為乜---諸葛阿汶(19xx-2013)
在下蘿莉控,想入幫就意密星空撚
題外話...平行世界其實係深奧嘅話題,想瞭解更多,可以睇下stein; gate

乜大聯盟既人係打世王期間有開紅殺中立幫人士咩?
唔好抹黑大聯盟喎

山水閒人  大聯盟既人係打世王期間沒有打中立幚,不過有開街團的中立幚,都因為阿媽係女人的原因被大聯盟宣敵對!  發表於 14-7-25 01:33 PM

rc都唔敢上真係好off 其實牛丸同劉文雄有咩可怕?生命滿希望 樂趣由你創

今日 世王又比中立幫食左    原來同門一代食既火龜  

大聯盟RC即時粗口滿天飛  話要搵籍口 一係打中立幫  一係就入線  
消息由一代RC提供

完顏拉索  都話火山哥係RC瞬間出火 想對中立幫殺一警百"你再打我D王,我就開9你波"  發表於 14-7-25 05:04 PM

真係想同大聯盟講   依家d王係你地架?你地咁撚惡~自己代理埋隻game呀碌柒

回覆 438698 的帖子

一陣又話冇人通知佢
'係我衰仔係我錯'
開埋中立幫波

一陣火山哥又話,歡迎你地打王?而家我衰仔,我反口,開9你地波

聽聞大聯盟有人去中立幫RC恐嚇佢地唔好再打世王 , 到底係真定假, 有冇中立幫嘅人出嚟講幾句?

你去問書香就知

山水閒人  唔洗問啦,2000fun爬下文,就睇地有個專扮花花友的被人踢爆就話要打書香啦.  發表於 14-7-26 06:22 PM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 11:52 PM , Processed in 0.045144 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存