2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 邪教係咪仲係未知自己衰咩?
go

[閒聊討論] 邪教係咪仲係未知自己衰咩? [複製鏈接]

趙暈逼你出線?趙暈護你地邪教護到出曬面啦,
到左最後一刻,一代都唔願意解邪教盟,
反而邪教搶先聯合曬戰殤、皇帥倒宣一代戰。
有趣!

成日諗咁多原因,咩一代線手痕要搵人打之餘此類?
係要幻想曾經既同盟幾偽君子、幾醜惡,
又點解唔諗下自己之前一路做過咩黎?

自從邪教、一代、魅惑嶺聯盟,即所謂既鐵三角稱霸九陰,
邪教既人只係出現係世王時間、禁地同煮蛋,
打交開追殺?我地無人開隊啊!我地無人上線啊!
到打到皇帥、戰殤接近收曬皮既時候,
又用「你地都夠人啦?」做解釋。
唔緊要,可能邪教真係多生活玩家呢。
(說來奇怪,最近打魅惑嶺又出到咁多人既?)
對魔塚宣戰?朋友黎啵!識架啵!
得得得,明既,唔想對朋友開刀唔難為你。
魔塚被打散後,招曬前魔塚入幫會。
都係個句啦,朋友麻,要體諒。
到左改版後世王計輸出,
邪教又要求入返線,舊戰友,當然俾啦!

講到呢到,凳當時一代線有呢個咁盡責既同盟眼濕濕。
好,繼續。

唔知係咪屎忽痕,定吸納得太多前一代敵線而令到諗野都唔同左,
對敵幫毫無戰意既邪教,只係因為一次奪書事件,
就將當時既同盟魅惑嶺如世仇一般看待,誓要搵機會滅魅惑嶺幫咁。
為左對付呢個所謂同盟,更不惜招攬十二星座等等,
打算利用「左手轉右手」同「洗底大法」,以為唔會出事。
(有趣既係,近日有人英雄帖不斷將提出洗底大法既罪名推曬俾一代)
邪教勢估唔到十二星座唔肯就範「洗底」之餘,
一段意外既錄音將「收敵人打同盟」一事曝光左。

本住龍小邪同趙暈既交情之下,
邪教係咁既情況下,都仲可以搵到機會,
係唔受一代線其他幫會插手之下同魅惑嶺單對單,
不過結果打起上黎接連慘敗,唯有又陰D陰D,
當正其他同盟係盲咁,招返曬班前血色既入幫試圖扭轉劣勢。

其實你地做咁多野,大家有眼睇,有眼見,
試問一代線既人(一代、禦影、同門、無名居),經過咁多事情之後,
再睇住邪教你地咁樣做,仲會唔會無動於衷?

咩一代迫你地選擇?被踢出盟線怪就怪自己啦!
根本趙暈、劉天文想保你地都保唔住,
真係想幫你兜,都唔知點兜好啦話?
唔係一句「費話」就可以當無事發生,
仲好意思責怪趙暈唔守承諾?

題外話,最近聞說邪教不斷有意無意地,
表達到自己好似解放中立幫打世王咁,
唔知仲以為邪教以前無份係一代盟線到排隊打世王添,
咁正義既邪教點解當時又唔出聲既?

再補充多句,中立幫入面有幾多邪教既分身,
大家心裡有數啦,哈哈。

中肯得黎又中POINT

又有花生~正丫

邪教係咪仲係未知自己衰咩?

衰在識錯 一代無情無義  既偽君子   

正係睇樓主標題就得  下面既內容

見小邪之前出千字文 你地又出ar 講真依加誰對誰錯好緊要咩 唔打都打左啦 講咁多又春用咩 定係你想係2000fun幫一代攞返d失去左既誠信同佢係背後做既陰濕野  有d野我地唔講唔代表我地邪教唔知

補充一句 係魅惑解同盟宣敵對再開追殺 我地完全被動 同埋都係個句係自己rc講野都要就住ar無野ar!!!!  你地完全唔會覺得一代名將依條盟線有問題架喎  盟線rc都要放針錄音截圖 依d又係咩道理???

on lun 9 不知所謂

想問魅惑開邪教追殺果期

我地幾時又入返邪教嫁?

仲有我唔知邊個提出洗底 但係洗底計劃同12聖宮名單 都係由劉天文同趙暈把口講出黎

你唔好同我講乜野同盟要求叫到要點點點  咁樣係咪人地叫到 叫你食屎就食含撚就含

其實兩邊都係本住 加大對方既錯  美化自己既原則出貼 老老實實  你地咁做

都係想對面理虧姐   不過打機呢家野  講咁多人地都係當笑料食花生渣MA

想向中立幫同散人埋手  各位比D實際小小既行動啦  唔好學CY果D咁得把死人口OK?

上面0小時在線既人都係樓主既分ac.樓主你柒唔撚柒d呀

回覆 ZeRo柔雅 的帖子

實際行動咪打撚到垃圾邪教殘廢囉
以為食滑魅惑, 真係柒到甩碌

對魔塚宣戰?朋友黎啵!識架啵!
得得得,明既,唔想對朋友開刀唔難為你。

有啲post話當時盟主同講經文都退左一代 真心唔知原因 求解答

認同第一段
雖然邪教被踢出大聯盟 但係無名一代都未郁手解佢盟
佢就立即解人盟再宣敵對,追殺

即係永遠只可以等你地線行動先?

即係要你地法院對我地宣判完死刑,我地都未郁得住,仲要等你地執行埋先,我地死左啦,斷埋氣先郁得?

咩而家呢個唔係你地想要既結果咩?

定係哦,原來你地本來踢左我地出線,以為我地就會以我地一個小小既幫會去抗衡你地條大大既盟線?我自問就無咁既能力,你地太睇得起我啦!

回覆 SSYHK 的帖子

小邪,只怪你在兇手開鎗前一刹那避撚左佢粒子彈。
點解你吾比我㩒住彈?
點解你吾比我貓虐老鼠完先屠你?
點解你要打九九九級四?

佢地先有尊嚴架,邪教無架。
佢地先講道理架,吾反口架。

呢舖吾洗吾開心架,失去左條鐵三角底褲,但全世界也認為邪教系值得尊重的。
因為,就算你D幫眾講人閒話又好點都好,至少眼見邪教言行一致,大丈夫所為也。
見到一袋味滑果D咁既。詭辯。反口。陰毒。專横。,真系作嘔……

都開哂戰何必再出po , 有恩有怨直接上戰場打多幾下吧

贏既企係度 , 輸既訓返底

一代俾邪教兩個選擇
人地邪教唔撚鐘意咪解鳩你地同盟囉
下下都要等你地一代行動先咩

邊個講我大一袋既壞話
我地打魔塚果陣,趙大盟主同天文大佬退埋幫唔打,幾咁有情有義!
我地火山哥係反口,但係佢都認:我係衰仔,我反口!咁你仲想點呀
至於陰毒,我地大一袋視盟友如兄弟手足,前提你唔搶我野食同玩具。何來陰毒?
另外我大一袋隨時歡迎各大中立幫「打世王」,打好喇,唔好食呀。
仲有我地大一袋開人波之前,絕對會比選擇對方,好自由既,唔會霸王硬上弓喎,何來專橫呀!?

回覆 一袋萬歲 的帖子

我頂你笑死朕

回覆 sk237698 的帖子

仆你個臭街言論自由無撚埋

一代明將橫撚柒到呢……
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 08:42 AM , Processed in 0.048421 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存