2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 退童感想~
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊] 退童感想~ [複製鏈接]

由小學開始跟家姐開始玩,到後來家姐退童我自己玩
一直都斷斷續續咁玩到宜家.
有時真系會遇到d好灰嘅野,會即刻del game.
但硬係del完最多一個禮拜又down番.
但今次真系最後一次喇,del完,就唔會再down番:)
睇住隻game慢慢比迷裝,加速搞衰曬
真系感概萬千
冇辦法啦.由官方出迷裝分子開始就註定係逼童話慢慢步向死亡
加上大陸童話汁粒 大陸玩家涌入
佢地花費嘅錢,精神唔系一般人想象得到
好似今次咁活動抽驚喜寶箱,多ac玩曬
佢地d ac係可以多到幾百甚至千個
技術又高超,7x精裝冇難度
加速加到個ser lag曬冇難度
冇錢冇精裝冇經裝玩童話根本曬氣

講到尾
我真系好掛住以前嘅童話

不過係時候要放低佢喇.擁有的金錢永遠追不上物價的上漲
比幾個月時間出黎升lv升技
最後一個加速收你皮
其實要貪圖玩遊戲嘅快感的話
玩有私服嘅online game好過啦

我永遠不會忘記童話呢個online game
我del主程式
但一定唔會del遊戲音樂
當中唔少音樂系由細聽到大
宜家聽番都感觸良多haha

童話2(彩虹汽泡Online)仲早汁過童話online
咩事呢:o) 彩虹汽泡講到尾都系因爲唔更新先會少人
點解搞到要汁官方心裏有數啦
次次都要搞到d好game死曬,跟住出一堆xx物語,xx傳說呢d千篇一律嘅遊戲
睇到都唔想玩
童話online 彩虹汽泡online
呢兩個係我永遠支持嘅Online game
但無可奈何
一個就死
一個死埋

是時候覺醒了:o)

-----再見童話-----

尼隻game係不滅童話。 除非係alta收左皮
我次次睇死佢汁,佢都唔會汁.
你可以去童話1/2玩,因為無咁屈

自從見到加速開始橫行
我都無再買童錢飛白金…

有同感~.~

加速橫行,搞到好LAG,真系甘好唔想再玩囉去
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 06:39 PM , Processed in 0.029571 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存