2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 排隊食王你想點樣公道?雙羸?我又有野爆 ...
go

[閒聊討論] 排隊食王你想點樣公道?雙羸?我又有野爆 [複製鏈接]

大家睇完個禿王D 文之後。我又順便爆多樣野!

但事先更正大王架內容.1代線心態係人都知.但邪惡軸心架心態都一樣,好吾到幾多.
而更正內容係1代提出排王.如果中立幫有幾團人.1代線同意中立幫排幾次.即係話中立幫如果知道自己可以組到
3團人.1代同意比佢地排3次.當時都有人提出呢個問題."咁我點樣證明佢地有D人排足3次.打足3次?"據了解當時有中立幫講到當時真係有咁多人.就分幫會打.比如書香人多.未書香自己排一只.小朋友吾夠架.未加多個星月居打.如果淩霄吾夠架未加多夜月.皇朝3個幫一齊打.所以并不出現大王所講架打王下下要CAP圖。
呢樣要更正下架。

另外要爆架野係。已確知書香。小朋友之家決定吾排王。自己去搶。因為呢兩個幫係親邪惡軸心架。但當然佢地吾係咁同外界講啦。佢地話我地係中立。吾受任一邊架恩惠。所以吾排王。去搶。博一博。
而夜月因之前開組打王。書香惠問佢。"你親1代線。吾組你" 再蜜人叫人吾好入佢地組。之後即開團。自己組人。因此。夜月想打王。但又無中立幫幫手。仲比一D大型中立幫迫使佢地去排王先有得打。可能眼見個個都有得吸。自已無。為有排王先有。咁間接算係書香,小朋友呢D中立大型幫架迫使下。慢慢親近1代線。

而今日收到架風係。邪教高登已講明左。你夜月。淩霄要排王。即係親1代線。更有人發出恐吓。話你夜月要排王。OK。。你一排我就打你。站在夜月方向諗。你估我想排架。你書香果面又話我親一代。吾比我組人又吾組我D人。咁即係迫我去1代線。衣家我去排王。你又吾比我排。話打9 我。咁你想我點。不如你地邪惡軸心自己傾好左先啦。夜月又反問。書香去搶王就得。因為係幫你地搞到1代食吾到只王。咁1代係未又要恐吓書香。你一係就排王如果吾係我就打9 你。

自我分析:
老實講站係呢件事上。邪惡軸心又真係講不過去。人地都無話去幫手打你地。都係想見亂。打下劫o者,你咁樣迫人。想人點做先。即係吾入你地線就係敵人啦。人地夜月係中立幫吾想理你地咁多野。你估你個書香呢D 中立幫咩。因呢件事。夜月好似退出排王。我估邪惡軸心已得呈了。但吾知淩霄會點呢?排定吾排?吾排就即係打啦WO。

但如果真係打淩霄,佢地D人會吾會出現番? 果D去左出面打交果D會吾會番黎。。真係未知知數。

眼睡。。。爆住咁多先~~

成段文我都唔知你講咩,組織過再作啦

你一定係女玩家._.
書香咩立場大家都明明白白
小朋友之家又如何親邪教?
有冇對話/事件?

即係邪教講 邊個排王我打邊個

回覆 tappy 的帖子

某幫主得到四式太極拳
受人錢財替人消災
情況就同近排陳方安生等人爆出的醜聞一樣

回覆 9yinradio2 的帖子

中立幫想排3次既問題真係難確保冇人會排足3次……
據我所知中立幫依加排王都入左分身食王
子夜乂 花若舞乂 兩隻入哂

邊個拳頭硬咪邊個話事囉..仲唔明個世界點玩...高登仔都唔想玩追殺真經啦...! 好像係
咁又可以點? 一係龜一係反抗嫁姐
講經咩...

尋晚都聽到我夜月啲fd話邪教唔俾佢地打王,派啲高登係咁開紅打佢地,迫佢地唔排,話一排王就係阻住邪恶軸心既計劃,咁我就問其實有咩計劃呢,佢地原來想借中立幫搶到隻王來落一代線面,你升到啲人幾勁都係輸俾金銀裝的中立幫,但眼見有中立幫排王又搶到王,佢地就驚有啲中立幫慢慢跟住去排王,因為好多都只係想打古譜唔係想去落一代線面,一代盟呢個方法佢地又唔使次次提心吊膽一代今日輸出高過自己,執王隨時仲多過而家次次要碰運氣,次次要希望邪教嚟打一代啦,最抵死係班邪教真係唔係次次到,想來先來,中立幫就咁俾人擺上抬,仲俾邪教當傻仔。

但實情係書香炎王居呢兩個跑腿幫講到明唔俾夜月同淩消入組,話佢地親一代線,我聽返來就唔關小朋友之家事,因為本來佢地都想踢埋小朋友出局,原因又係親一代線,事源小朋友之家幫主曾經同一代線講想排王,知道可能會有一代盟的人入組幫輸出,小朋友驚得罪大邪教之後放棄左

講真中立幫想打下王抽下獎姐,你又唔參夜月淩消玩,佢地咪去參佢地玩嗰邊打,又唔俾佢地打,又話一排王就打,又話破壞你計劃,人地中立幫知西你咩計劃姐,咁其實似係邪恶軸心唔俾中立幫打王多過一代盟唔俾中立幫打王喎。。。

笑撚死我  LAG左 SORRY  發表於 14-8-17 12:36 PM
笑撚死我  不過成班柒頭為隻世王爭爭爭 一代線拎住16塊地笑哈哈  發表於 14-8-17 12:25 PM
笑撚死我  不過成班柒頭為隻世王爭爭爭 一代線拎住16塊地笑哈哈  發表於 14-8-17 12:25 PM

成班柒頭為隻世王爭爭爭
一代線拎住16塊地笑哈哈

76toyz 發表於 14-8-17 03:28 AM
成段文我都唔知你講咩,組織過再作啦

次次出文都有呢DPOST..請真的吾係咩大才子.我打POST只係想比大家知多D.睇得明就算.
使吾使我下下較對晒D字.再轉賣8 國文比你睇先丫.

我出POST比大家參考.比D人知多D 兩邊做緊D咩.本文注重架係內容真實.吾係注重D 文筆.吾中意未吾好睇LOR
無人叫你又想花生又想插人..你呢D 心態吾得

tappy 發表於 14-8-17 04:23 AM
你一定係女玩家._.
書香咩立場大家都明明白白
小朋友之家又如何親邪教?

SORRY我吾係女玩家.只係1個中立幫架小幫友,平時打禁地多
得閒中意去吾同架幫玩下.所以交友都有番咁上下.知架野都有7788.
至於你話書香架立埸..大家心知肚明.吾係書香會咁多邪惡軸心A/C入左去幫打王.為架未係自己因為無得打王.唯有入書香打.如果吾係又吾見佢地入夜月淩霄果D.(眼見有飛沙風XX係小朋友,仲有無其他.大家心知肚明.無謂講太多)

所以希望大家勇於面多事實,係未係.吾係未吾係LOR.要打未打.使乜要D咩道德高尚先打..玩只GAME O者..衣家搞到9 YIN個個都好假...為利益~~

大俠藍 發表於 14-8-17 04:26 AM
即係邪教講 邊個排王我打邊個

昨天收風.係..但吾知今日比我爆左出黎佢地會吾會停手? 衣家只GAME 個個都玩道德高尚麻..

豬西大火雞 發表於 14-8-17 11:59 AM
尋晚都聽到我夜月啲fd話邪教唔俾佢地打王,派啲高登係咁開紅打佢地,迫佢地唔排,話一排王就係阻住邪恶軸心 ...

有見地WO.我就係想戴出呢D 野比世人知..我無話幫邊一面.但係想大家知多D.清楚多D.因為衣家D人真係好假..

唔會係有隻邪妃係小朋友之家就親邪教多d?

花生日日食

如果有中立幫想一齊合作打世王0.0歡迎隨時聯絡 東方吱吱 和一劉天文一
我地求開心和諧快快手 齊齊發達upgrade自己期待5內

阿彌陀佛

都就執啦.
講經咩

回覆 9yinradio2 的帖子

你都冇回應我問題

其實邪恶軸心可以俾到啲咩中立幫而同佢地談判唔俾佢地打世王?仲一邊叫跑腿幫搞分化一邊大佢地?

係咪想幫以前嘅敵人高登神判打返幫地而出來的計謀?

一早講左反骨邪教想做大佬,去對面線之後做龍頭,果時d反骨打手又話乜又話物,又話作故仔,結果咪比我講中晒,唯一估錯係無名居冇過埋去邪惡線

有幾多個人真係得一個ac丫,d 分身咪響所謂既中立幫囉,以前邪教自己有份排隊執王,咁咪唔嘈囉,依家反骨未成事之前就穿左煲,諗住食硬魅惑,結果又輸到聖主企百草,咁梗係要升下實力啦,但冇左排隊執世王既福利,咪煽動自己有分身既中立幫去搶囉,自己分身抽到野,當然好,抽唔到但隻王比中立幫執到,d野一樣有機會流落邪惡線,仲打埋公關戰,以救世者身份走出黎,說到底又咪係利益延伸,係傻既先信邪教幫中立幫,鍾意打交既一早歸邊,唔打交既多數唔會追裝追武學,留響中立幫或小幫會,有殘卷都係賣出去,依家反骨線晚晚卡追殺追殺都一樣要企百草,佢地唔驚中立幫埋大聯盟線?埋左線咪收小左d殘卷,仲要打多個幫,連響下午既優勢都冇埋,暑假一過,學生都冇埋,情況係點大家應該估到,真係想做救世主就人人派太極四式啦,得一個人有仲要比人凶,真係好唔公平
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 10:49 AM , Processed in 0.042764 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存