2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 排隊食王你想點樣公道?雙羸?我又有野爆 ...
樓主: 9yinradio2
go

[閒聊討論] 排隊食王你想點樣公道?雙羸?我又有野爆 [複製鏈接]

其實有沒有咁复雜先 中立幫睇兩邊線打架
可能就好似我當初係2aer開個小號去睇紅魔大戰咁 根本就睇係狗咬狗
就係依加睇其他國家開片咁
打得好 打死班傻蛋 唔好打咪我就得啦  
唉 其實洗唔洗搞咁多野先 睇你地班友唔順眼好鬼耐啦 已經忍無可忍啦 咪開你大片囉 夠做咪來 就係咁簡單一件事 東扯西扯 扯得蛋都疼了

等本王嘗試歸納一下樓主講左D乜野啦
第一,在盟線既計劃中,如果中立幫有大量人,就一至兩個幫合組排一隻世王,唔存在本王所講無法防止D人重覆排隊既問題
第二,書香同小朋友親軸心線,夜月閣被該兩個幫會逼走,係無辜的。

咁本王暫時回應住你兩個POINT先啦
原來一代淨係看重中立幫之中比較多人果幾個 得一隊至兩隊既中立幫就唔洗理
其實仲有好多人係冇幫既自由人 原來盟線都冇預到位比佢
呢樣正是本王所講排王計劃既不設實際
由此可見盟線對中立幫既誠意只限於某幾個大幫

另外樓主以非黑即白既手法指出書香 小朋友兩個中立幫唔接受排王就等同親軸心線
咁接受排王計劃既幫會係咪即係親盟線?
另外在本王既POST入面都講過
既然叫得做中立幫,你憑乜野去受盟線既恩惠?
既要做婊子,又要立牌坊,不知所謂
而唔排王,純粹組團去搶又唔代表係幫緊軸心
因為劉大哥都曾經開英雄帖講過歡迎中立幫組隊去搶世王
但係依家書香同小朋友唔接受排王計劃樓主就將佢地撥去另一邊線,司馬昭之心
至於夜月閣本王就不多費唇舌了相信玩得耐既玩家都知呢個幫咩來頭

據聞凌霄早已被定性為非中立幫, 皆因佢地高層同一代魅惑關係極之親密,仲借左唔少人去一代線, 之前幫凌霄喺2k fun出聲駁斥閻皇居,依家就閃左去魅惑嘅水丘一門就係其中一個例子, 所以佢地幫一代亦是預計之內。
至於夜月,就唔洗講啦……做一代分幫做到出哂面,明明舔袋底舔左個聖主番黎,都可以話自己係中立幫……佢個副幫仲勢利,去邪教做針錄音換一代信任,之後都仲可以理直氣壯。咩叫做中立幫啊?可能依種中立係特色黎,我識乜Q~

回覆 禿鷹王 的帖子

大聯盟搵嗰幾個幫傾,係因為平時見得較多同埋開組帶頭都係佢地姐

都係嗰句,只係合作關係,大聯盟信呢套work又有效率,想跟咪跟,唔跟咪由佢,只係唔係你地講嘅唔俾中立幫打王,而家邪恶軸心就真係唔俾夜月打王,呢邊叫書香唔可以組佢,嗰邊一打王即刻打佢

笑傲無雙 玩過星曲WEB

豬西大火雞 發表於 14-8-18 09:12 AM
回覆 禿鷹王 的帖子

大聯盟搵嗰幾個幫傾,係因為平時見得較多同埋開組帶頭都係佢地姐

夜月閣個底玩得耐少少既都知啦
奶袋底奶到出晒面,拎埋聖主仲想扮中立?

屌,好撚煩, 成日都講夜月個底
咁書香匡空夠係高登出黎啦
小朋友之家白雲兒夠係紅塵出黎啦

係到屌黎屌去親邊個親邊個
係咪參與排王就比軸心打埋一份咁撚惡呀?

胡英傑  7.7 匡空係邪教出黎既 唔信你問閻天  發表於 14-8-19 12:38 AM

我到底係咪打緊機
邊有一隻game可以打到九陰咁
玩咩都唔得 同邊個做fd又唔得
打機傾計又要怕比人錄音

禿鷹王 發表於 14-8-18 01:07 AM
等本王嘗試歸納一下樓主講左D乜野啦
第一,在盟線既計劃中,如果中立幫有大量人,就一至兩個幫合組排一隻世 ...

大王你好,你架一番提醒,小人馬上問下兩邊D 人先,
“原來一代淨係看重中立幫之中比較多人果幾個 得一隊至兩隊既中立幫就唔洗理
其實仲有好多人係冇幫既自由人 原來盟線都冇預到位比佢
呢樣正是本王所講排王計劃既不設實際
由此可見盟線對中立幫既誠意只限於某幾個大幫”

就呢點。小弟問左當日有去參加架中立幫,當時1 代只叫左比較大架中立幫,如書香,小朋友。皇朝,星月,0 霄殿,呢幾個ONLY。但天文曾說“當然仲有其他中立幫,但衣家叫左比較大架,因為有D 未連絡上。但仲有D 細架。好似極樂魂。絕域天雪果D 你地中立幫再同佢地傾傾。再叫佢地一齊打都得。你地自己連絡”(朋友有錄音。小弟有幸聽左)
所以大王講架論回有D 出入。

“另外樓主以非黑即白既手法指出書香 小朋友兩個中立幫唔接受排王就等同親軸心線
咁接受排王計劃既幫會係咪即係親盟線?
另外在本王既POST入面都講過
既然叫得做中立幫,你憑乜野去受盟線既恩惠?
既要做婊子,又要立牌坊,不知所謂
而唔排王,純粹組團去搶又唔代表係幫緊軸心
因為劉大哥都曾經開英雄帖講過歡迎中立幫組隊去搶世王
但係依家書香同小朋友唔接受排王計劃樓主就將佢地撥去另一邊線,司馬昭之心”

講真。大王你講架也有道理,但書香果D 去搶王。明眼都知佢幫左邪惡軸心果面。站在小弟立場,如果係中立就咩都吾好去做。世王吾打就係。做番以前。由佢地去打由佢地去搶。何苦又要去排王。又何苦去搶王,
中立幫做咩野都係幫左事但一邊。不如由佢地打生打死算啦。邪惡夠做架未去同1代搶。1代夠實力未由佢地黎搶。呢個係小弟見解。衣家根本係兩邊都想吸人。將自己實力壯大。

小弟心中架中立暫時睇好星月同皇朝。其他所謂架中立係詭中立。

笑撚死我 發表於 2014-8-18 10:01
屌,好撚煩, 成日都講夜月個底
咁書香匡空夠係高登出黎啦
小朋友之家白雲兒夠係紅塵出黎啦

係到屌黎屌去親 ...

匡空係無名居出黎wo
佢幾時做過高登仔

胡英傑  唔錯得哂~  發表於 14-8-19 12:38 AM

diefirst 發表於 14-8-18 09:10 AM
據聞凌霄早已被定性為非中立幫, 皆因佢地高層同一代魅惑關係極之親密,仲借左唔少人去一代線, 之前幫凌霄 ...

水丘的而且確係一個例子,但樓主講話0 霄同1代好親就不太認同,
睇番以前歷史,閻王搵1代壓0 霄。據析佢地不太中意1代。因曾幫閻王欺壓佢地。所以0 霄無咩可能幫1代。
但點解水丘去左魅域幫手就真係佢先知了,

再且,講起0 霄殿, 好似都有吾小人去左邪教果面。樓主吾好只睇1代入左咩0 霄人。
小弟得知架有。
水草哥(現在改名叫淩泊) 去左邪教,
葵葵 去左 戰傷
魏峰 去左 戰傷
好似仲有合SER 後架 冰嵐 (12星獸)去左0 雪閣 , 納蘭冰月 去左邪教。
所以如果照樓主講。0 霄殿幫邊一面真係無人知,
但如果照人多架。0 霄出去幫邪惡軸心架人比較多D。0 霄親邪惡軸心多D WO

至於夜月。昨天已比戰傷高登開左追殺。理由係咩。無人知。但估到就係排王一事。

9yinradio2 發表於 14-8-18 11:56 AM
大王你好,你架一番提醒,小人馬上問下兩邊D 人先,
“原來一代淨係看重中立幫之中比較多人果幾個 得一隊 ...

感邪教快啲係世王時開中立幫追殺
大聯盟吾好再打世王啦,以免比人誤會你地同幫邪惡軸心果面

9yinradio2 發表於 14-8-17 12:34 PM
SORRY我吾係女玩家.只係1個中立幫架小幫友,平時打禁地多
得閒中意去吾同架幫玩下.所以交友都有番咁上下. ...

飛沙風XX? 係小朋友架wo 收風都收好d啦 再者 係人都知夜月入左線啦 小氣暈會咁好人比塊地佢做武當聖主?_? 明眼人都知咩事啦

tjhw33 發表於 14-8-18 01:52 PM
飛沙風XX? 係小朋友架wo 收風都收好d啦 再者 係人都知夜月入左線啦 小氣暈會咁好人比塊地佢做武當聖主?_? ...

照你咁講。閻王居係未又入左線?
佢都有地WO?
如果係咁。邪惡軸心真係要打賣閻王居了

9yinradio2 發表於 2014-8-18 12:15
水丘的而且確係一個例子,但樓主講話0 霄同1代好親就不太認同,
睇番以前歷史,閻王搵1代壓0 霄。據析佢 ...

夜月打世王個陣話俾邪心軸心喲人擺上枱
而家咪又係俾一代擺上枱
另外各位追下歷史都知夜月係一代影子幫啦
(等睇豬腳阿文再將成個幫送俾一代)

tjhw33 發表於 14-8-18 01:52 PM
飛沙風XX? 係小朋友架wo 收風都收好d啦 再者 係人都知夜月入左線啦 小氣暈會咁好人比塊地佢做武當聖主?_? ...

多謝你更正,但書香同小朋友。更比定性為親邪惡。夜月 淩霄被定性1代。
但求解析。夜月點入左線?
幫手打你地? 有幫地?
如果用有幫地黎講,咁好多人都1代線,包括書香,
如果照咁講全SER 都係1代線。求解析清楚。等我呢D 吾清楚架人花生下

zxcvb123 發表於 14-8-18 12:02 PM
匡空係無名居出黎wo
佢幾時做過高登仔

原來佢同佢老婆冇入過高登

笑撚死我 發表於 14-8-18 02:20 PM

原來佢同佢老婆冇入過高登

據我所知匡空係無入過高登
得佢老婆入過高登

回覆 9yinradio2 的帖子

所以咪話盟線看重既只有中立幫幾個大D既幫,同本王所講冇衝突
劉天文一句:「再叫佢地一齊打都得,你地自己聯絡」
但係用失頭哥諗下都知,邊有人會叫多D人去分薄自己既利益
開會既時間盟線冇叫埋D埋幫,就已經等同唔侵D細幫玩
佢咁講只係將呢個責任推左落幾個大D既中立幫身上
事後無論中立幫組埋D細幫又好,唔組又好,都唔關佢劉天文事
一代仲可以維持光明磊落既宣傳形象 天文高招
當然本王依家咁樣講一講可能最尾又唔同左樣,參與排王既幫會做下樣都要組返D細幫
但係咁樣無幫人士仍然分唔到任何著數,問題依然係公道?你想點樣公平對待所有中立人士
盟線想藉拉攏中立幫排王既目的已經乎之欲出。本王都唔在此逐一點破。

另外樓主你仍然係用緊非黑即白既模式去睇每一個幫會,乜野叫做書香果D去搶世王,明眼都知佢幫軸心?
樓主仍然係用緊一種做左對盟線不利既野就代表佢係軸心成員既方式諗野
到底在樓主眼中有冇中立既地帶?
定還是樓主覺得,乜野都唔做,日日淨係識綁架同叫場景頻果D外掛先算係中立人士?

本王唔同意樓主所講中立幫就唔好搶世王,唔好排世王既講法
組隊去打世王唔代表佢唔係中立,同樣地唔去打都唔等於佢就係中立
唔去打只係因為怕事,怕做出林鳥比人欺壓,怕果D所謂既「後果」
你估中立幫唔想食王?係因為有人開紅,似住人多既同盟關係壓制左本身就散既中立幫既開團
而且中立幫去搶王亦唔係幫左軸心果一面,而係借住依家既既局勢,有籌碼去同D大幫講條件
比著係以前,劉天文會搵你班中立幫開會咩?
再慢慢琢磨下啦
已有 1 人評分Good 收起 理由
tappy + 1 ._.

總評分:  Good + 1   查看全部評分

仲拗邊個中唔中立黎做咩丫...反正而家d中立幫咩活動都唔玩得, 打世王又唔得, 做捕快又唔得, 奪書護書都唔近得大聯盟身, 不如中立幫全體退game留返一大袋好過啦

D 小型中立幫,有幾多個人識個幫主?仲要講埋D冇幫既遊俠,你有本事識得晒咁多人?唔通人地開會要出英雄帖叫晒中立幫,同埋冇幫既人一齊去開會?根本就係冇野搵野黎講

講中立,以前中立幫絕對唔會參與任何戰事,包括唔會接捕快,例如皇朝咁,所以咁耐以黎冇人懷疑過皇朝既中之性。依家D 所謂中立和平幫走去接捕快殺海捕犯,邊度中立和平?說到底又咪係利益兩個字,講咩活動丫,就算係捕快,開紅打得犯就己經係參與戰事,仲要係主動發起戰事添,唔係一句活動就合理化自己發起戰事既行為,慢慢琢磨下 入GAME 前果個MESSAGE BOX 啦講咩啦

下下話人瀨袋底,咁係咪人品真係咁高尚咁有個性呢?係的話食飯應該自己比錢,99武學應該自己買,名就梗加唔會改埋D 同音字,連海捕都係用呀公錢,仲要威風凜凜咁出埋POST 講,識唔識面紅架?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 09:39 PM , Processed in 0.063938 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存