2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 花生友
go

[閒聊討論] 花生友

最近大聯盟同海皇線打到好激窩,但系花生我最近發現海皇線原來卡追殺@@,然後幾個幫打人一個幫,仲輸,甘樣打好似好沒面窩

邪惡軸心
搞王策略失敗之後咪日日龜縮百草
得閒個陣又宣下大聯盟塊地
玩雙線點都攻得入 不過幾時先可以正面咁打敗大聯盟呢

笑撚死我 發表於 2014-8-30 18:09
邪惡軸心
搞王策略失敗之後咪日日龜縮百草
得閒個陣又宣下大聯盟塊地
玩雙線點都攻得入 不過幾時先可以正面 ...

咁幾時唔卡追殺食世王呢 强大既大聯盟? 扮清高 你理得人點攻點卡點玩 洗問過你地?無王無地真人會訓街咩 驚無王食驚到咁 哈哈哈

YOYO1990111 發表於 14-8-30 06:13 PM
咁幾時唔卡追殺食世王呢 强大既大聯盟? 扮清高 你理得人點攻點卡點玩 洗問過你地?無王無地真人會訓街咩 ...

哎唷唷
你開唔到追殺咩
最高級個隻3粒鐘
2點開3粒鐘追殺都包到去5點啦
定係你1點比人開哂搞到你冇得開呀

仲有呀
邊個驚冇世王
平時打交又唔見人
一退大聯盟
就搵埋戰殤高登夾手搞大聯盟 再叫埋D中立幫去鬥輸出

BTW我又冇話你地冇王冇地  邪教仲有丐幫蘇州聖主 怕乜姐
呀 斷雲崖同墜仙崖 琴日用左幾多幫會資金保?
夾埋個分身幫
共總18.6D 睇你捱得幾多日

回覆 笑撚死我 的帖子

睇得重好似係你地鐘意咪郁下你 唔鐘意做乜1點坐定同你開追殺 無世王無地無聖主 打唔到機咩 學你地為本殘卷你追我躲?算吧啦

YOYO1990111 發表於 14-8-30 10:51 PM
回覆 笑撚死我 的帖子

睇得重好似係你地鐘意咪郁下你 唔鐘意做乜1點坐定同你開追殺 無世王無地 ...

唔通學你地拎個殺數打飛機咩

回覆 笑撚死我 的帖子

post殺數9成都係你地bor 唔好跌落地拿番渣沙啦 9唔搭8

YOYO1990111 發表於 14-8-31 12:50 PM
回覆 笑撚死我 的帖子

post殺數9成都係你地bor 唔好跌落地拿番渣沙啦 9唔搭8 ...

唔好講經啦
卡追殺兩邊都有份

仲有
"拎住殺數打飛機"

唔剩指出帖post殺數
有d幫見住自己殺數領先就話"領先緊,唔好出去送人頭,對面人多,我地散先啦"

咪玩啦,邪教仲響大聯盟時日日煮蛋,打交從來唔見人,輪到打世王就齊晒人,又咪係為左d殘卷,算吧啦你

回覆 9yinwitness 的帖子

某幾個煮蛋、就話哂成個邪教煮蛋呀?你講哂啦、無名居又見到有人咩、吾覺嘅、diu你搵藉口都搵個好啲嘅啦x_x

無名居? 做殺手搞事就給力
打交?睇戲先。

abcbac 發表於 14-8-30 04:11 PM
最近大聯盟同海皇線打到好激窩,但系花生我最近發現海皇線原來卡追殺@@,然後幾個幫打人一個幫,仲輸,甘 ...

我前兩日見到有分身幫卡禦影同門追殺wor, 你講緊佢地呀?入左海皇條線?俾d花生黎食下啦

明白得太早 發表於 14-8-31 08:25 PM
回覆 9yinwitness 的帖子

某幾個煮蛋、就話哂成個邪教煮蛋呀?你講哂啦、無名居又見到有人咩、 ...

多謝你提醒我唔應該話 D OFFLINE 左既玩家,打緊禁地既玩家,同埋唔識SET 按精既邪骨玩家煮蛋,不過邪骨響大聯盟時,打交時D 人唔知去晒邊,打世王就齊人一樣係事實,以上邊一樣係藉口?依家冇得排世王,就講到懶清高唔係為殘卷咁,但響GAME 度就日日出帖收殘卷,如果你唔識得面紅建議你去睇下醫生

無名居冇人,但冇反骨,唔似得邪骨咁一時就話人老吹冇圖冇真相,到有錄音有真相,斷到正就轉移視線話人放針,明明係主動搵敵線入幫打同盟,仲教埋人扮轉手賣ACC,但又吹到自己好被動,呢D就真係厚顏搵藉口啦,講到自己有情有義眼濕濕,不過就搵人打同盟,唔知係咪精神分裂定係淚線出左問題

其實邪惡軸心而家咪幾好, 唔使睇一代面色
人地打親咩活動都要睇大佬頭, 你估護主犬咁易做架咩...
打少幾次交都俾人單單打打趕出幫, 呢d同盟真係早走早著
做真小人好過做偽君子呀

mango77 發表於 14-9-1 05:05 PM
打少幾次 ...

打少幾次交都俾人單單打打趕出幫, 呢d同盟真係早走早著
做真小人好過做偽君子呀

邪教之前有咩活動係睇一代頭?排世王?換魅影活動趙暈劉天文叫晒成條盟線幫龍小邪,仲幫龍小邪封海皇唔比佢交福袋,小邪亦親口講借左劉天文、六道唔少錠,人地就真係當小邪係兄弟啦,係邪教搵敵幫打自己同盟,衰斷正,呢個先係佢地要脫盟既主因,把口就話兄弟一齊上,心就搵敵幫打同盟,呢D 先叫偽君子,眼濕濕喎,陰陰濕濕咋?

mango77 發表於 14-9-1 03:28 PM
我前兩日見到有分身幫卡禦影同門追殺wor, 你講緊佢地呀?入左海皇條線?俾d花生黎食下啦  ...

人地起碼打贏啊嘛!@@我花生炸,我好攻擊我!T.t

9yinwitness 發表於 14-9-1 05:59 PM
打少幾 ...

又幾有道理窩,呢件事我都聽過,亦都親眼體到過海皇7左,但系小邪話反面就反面,好似真系講唔通窩!

abcbac 發表於 14-9-1 09:47 PM
又幾有道理窩,呢件事我都聽過,亦都親眼體到過海皇7左,但系小邪話反面就反面,好似真系講唔通窩! ...

D 邪骨打手講黎講去都係得幾個POINT,唔係話要睇一代面色,就係講打世王安排,呢D 都係煙幕黎遮,我諗佢地都講唔出有咩例子係佢地響大聯盟時點樣睇一代面色做人,至於世王安排梗加唔駛講,之前自己有份排世王,依家扮清高走出黎講到自己唔係為左D 殘卷,但就響GAME 度日日出帖收殘卷,係傻既先信佢地幫中立幫。個人見解係因為魔虫既人有部份入左邪教,想報返合SER 後比魅惑屠二千人頭既仇,至於龍小邪同魔虫係FD 底唔係咩秘密,當時魔虫一個幫打晒全個SER 既幫時,龍小邪曾經講過想幫魔,只係下面D 人唔支持。呢個歴史可以解釋到點解邪教要搵人打魅惑,所以根本唔係話反就反,而係一早PLAN 好晒,佢地只係估唔到搵人入幫打魅惑既對話比人錄左音,未出手前就穿左煲,語言偽術拆唔掂個炸旦,諗住開戰可以打得贏魅惑,結果又輸。邪教為左唔想一敗塗地,唯有搵一堆打手響2KFun 玩抹黑大聯盟,等D 唔知事緣既人以為邪教真係好無辜咁,你可以睇返當時幾多新註冊既ACC出POST 話大聯盟,跟住邪教又想拉埋D中立幫落去個火頭度,用世王去挑起佢地對大聯盟既不滿,從中吸走一D 中立幫人仕,同埋收購由中立幫打到既殘卷,唔係咁,佢地只可以靠奇遇中殘卷,咁樣邊可能追返個實力差距打大聯盟,又反骨又滿假仁假義仲要扮清高,真係好難頂

然後就上黎屌人玩上腦呀 日日1點開追殺

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 01:59 PM , Processed in 0.035875 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存