2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 手機推介及討論區 MYKRONOZ ZEFIT - 平民運動形智能手錶
go

[消息] MYKRONOZ ZEFIT - 平民運動形智能手錶 [複製鏈接]

第一次做呢一類型既文 多多指教 .

首先自己花很多時間去打機之外,都會抽時間出黎做下運動,其實一直都想買一些可以測試自己既智能手帶OR手錶,但係入門級都要800 - 1K 左右,其實真係覺得貴左小小 。

近排行過電腦節見到 MYKRONOZ ZEFIT 的手錶,我想要既功能佢都有,仲有多添 。
零售價只是$599的運動型智能手錶-我試過電量大約用到5日左右 ,手錶螢幕可顯示時間、步數、行走距離、卡路里消耗量。

而 ZeFit, Apps 可以睇到不同的數據步行數據、距離、燃燒卡路里紀錄及睡眠質素的紀錄 , 睡眠質素方面會紀錄清醒、淺睡及深睡時段的數據

咁最後我覺得$599 呢個價錢幾合理,我個自己個人比較喜歡ZEFIT個個睡眠記錄 可以睇番自己幾時訓訓左幾耐 訓得好唔好~所以介紹番 ~ !本人自己用緊NOTE 3手機  

thanks for sharing
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 08:00 AM , Processed in 0.025901 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存