2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 模擬市民 The Sims The sims 4 與 The Seamed 4!
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊] The sims 4 與 The Seamed 4! [複製鏈接]

响 origin 訂下載版嘅早兩日已經可以預先 install 到個 game。 禽晚 1 號 11 點幾就已經入到個 game。
做咗兩個人嚟試下, 啲人仔感覺唔到特別好咗只覺得唔同咗。 入到個社區覺得個環境好靚, 有啲好似而家啲動畫如 [ 魔雪奇緣 ] 咁, 但先望嘅喺唔單只喺去公園或者商店買嘢要 load 畫面, 連去第二個人仔度拜訪都要 load 畫面! 好似返咗 Sims 2 嘅年代咁!

玩咗一段時間之後想補充一下, 但其實玩嘅時間唔喺咁多因為同時仲玩緊第二個 game。
而家已經玩大咗個女主角個肚! 喺正正經經咁經過追求, 求婚同响俱樂部度舉行婚禮嘅, 兩公婆搬咗去間自建嘅大屋住, 仲就快臨盆添。
覺得 模擬市民4 重心係响人仔嘅 AI 度, 响俱樂部 party 度可以同時同六七個 npc 公仔互動仲要係揸住杯酒邊講邊飲添!

我之前試玩係整人仔,而社區就未有得玩!

GAME 我有預購,今日試下玩下睇下啲野靚唔靚同有咩大分別先!

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

買左返黎
HEA住玩
唔使咁快破成就 :D
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 08:23 AM , Processed in 0.027956 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存