2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 〖 天龍八部 〗天龍長久服 ~ 現已開放中 ...
樓主: BAPE_da2
go

[香港] 〖 天龍八部 〗天龍長久服 ~ 現已開放中   [複製鏈接]

笑傲無雙

點樣入商城

回覆 ☆魔鬼皇☆ 的帖子

哇我好驚扮哂型既超級版主發爛渣人身攻擊
好心你成熟d啦, cap圖証明唔到你有point
話你知, 冇比人批中死穴係唔會咁大反應
你剷post 我控制唔到架
你是但9up個理由都剷得
正如我依家串親你, 你都可以剷
哦, 你話你哂事 , 係呀, 局限係呢個壇囉, so?
你真係以為依度宣傳真係有用?
唔好咁自大 睇得自己咁高啦拜託
至於邊度犯規,咪等你呢d得閒到極既版主去爬文
我講既都係鐵一般事實
你自己冇留意仲老奉叫我比違規既帖你睇
你真係當人人要聽你支笛

繼續係度扮大袋啦
要係呢度有少少身份先搵到成功感
記得cap多幾張圖証明你好盡責, 好公正
如果串到你咁失去理智攻擊人既咪即管扣爆我d分
06年開到依家都係四星, 好日都唔上啦, 會緊張d分?
你ban埋我ip都冇問題添face_l_18:
知道未呀? 垃圾

要講既就咁多
你可以繼續回, 自high以為自己拗嬴
只可以講呢度仲衰過5p壇
留名等睇關貼 or 被禁言

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

BAPE_da2 發表於 14-9-14 03:02 AM
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

你講就俾機會你 自己衰到點都唔知道 拜九拜啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 08:21 PM , Processed in 0.028416 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存