2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 邊個傻人諗依句口號嫁
樓主: ☆魔鬼皇☆
go

[爆趣] 邊個傻人諗依句口號嫁  

十週年勳章(賀詞)

佔中 越黎越過撚份 D人 岩岩睇新聞見到 有個男人揸車 帶個小朋友 去玩 都要比班仆街封路唔比過
條路 又唔係撚你地 你地話撚哂事咩 講真 唔知係唔係我理解有問題
佔中? 乜唔撚係佔領中環咩?
佔撚到過撚埋海去TST廣東道?
我覺得越黎越過份 成個活動根本就變質
而且CWB果度 比人空襲 我覺得真係有少少係低撚你地死
附近既住客 唔撚駛訓? 我就唔撚信 所有人都靜坐 一句聲都唔撚出
而家你地係擾民 唔好拎 抗議推翻政府做擋箭牌

講真 佔中抗議 可能係好事 但都要顧及周居住客掛 估條街真係你地架咩
如果 搞到 好似當年香港既暴動 係唔係即係要等死?
而家中央企到硬一硬 如果中央一直唔肯退一步 我地係唔係一定要迫上去 越佔越多地方?
到時係唔係要全港所有人 都要幫手靜坐霸馬路?
做生意既無生意 打工既年尾又少左 揸車搵食既人咪即係食得屎?
最撚好笑既係 我真係好撚想問 佔中班人 有乜撚野權力 阻止巴士公司 拖走架巴士?
巴士係地你既資產? 定係你地 租左架巴士黎用? 有本事既 你地佔中班人有車既返去 全部揸撚哂自己D車出黎
泊撚哂係d路到打撚橫佢 咁就話你地好撚野 如果唔得 做唔出既 麻煩檢討下 佔中本來個定義 係邊個地點
再唔撚係既話 你地班人 再呼籲多D人 霸佔十八區 到時 大家齊齊等仆街 返工既等放工 做生意既等汁笠
到時社會 唔知會唔會比而家目前既亂?
民不聊生 我咁樣講 唔知有沒錯呢?
CY+政府已經係無民望
你地佔中既人係搞到其他人既生活  
霸佔既地方請 適可而止

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

肥鵝 發表於 14-10-2 12:08 AM
佔中 越黎越過撚份 D人 岩岩睇新聞見到 有個男人揸車 帶個小朋友 去玩 都要比班仆街封路唔比過
條路 又唔係 ...

哇...屌屌你...好少見你打咁多字喎

肥鵝 發表於 2014-10-2 00:08
條路 又唔係 ...

揸車去冒險樂園條友擺明係踩場…

十週年勳章(賀詞)

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-10-2 12:21 AM
哇...屌屌你...好少見你打咁多字喎

咁岩睇到新聞 有感以打

肥鵝 發表於 14-10-2 12:08 AM
條路 又唔係 ...

你係咪講緊呢單阿?

CCTVB被刪去之欲收買警察片段

十週年勳章(賀詞)

KA2837 發表於 14-10-2 12:52 AM
揸車去冒險樂園條友擺明係踩場…

就算呢條友 去踩場 但我覺得佢講得好有道理

佔中本來既定義  廣東道 根本唔係呢個名單上

都係果句啦

佔中 以我既理解係 佔領中環

CWB 同 MK 佔左就算 但係TST都要?

不如再試下 直頭入黎元朗 佔馬路試試

我相信班人 一定訓住出番去

十週年勳章(賀詞)

sonric 發表於 14-10-2 12:09 PM
你係咪講緊呢單阿?

CCTVB被刪去之欲收買警察片段

嗯 條友 講既野係有道理既

肥鵝 發表於 14-10-2 12:12 PM
嗯 條友 講既野係有道理既

我反而想知ICAC而家做緊乜

另外唔好同我講呢d唔值得查
係camera世代比人影到咁既野有晒證據已經值得去查

十週年勳章(賀詞)

sonric 發表於 14-10-2 12:13 PM
我反而想知ICAC而家做緊乜

另外唔好同我講呢d唔值得查

唔明= ="

ICAC 關咩事= =?

問得呢句已經唔想答

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%BB%89%E6%94%BF%E5%85%AC%E7%BD%B2_(%E9%A6%99%E6%B8%AF)#.E6.9C.8D.E5.8B.99.E6.89.BF.E8.AB.BE

廉署職責係d乜  大家自己知

希望唔會已經被政府控制

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 03:29 PM , Processed in 0.032548 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存