2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 16萬CN哥慘被水母流星大炒8:1
go

[閒聊討論] 16萬CN哥慘被水母流星大炒8:1  

近日本人就見16萬軟飯狗CN哥上黎2KF大曬自己用暗弓吸攻秒左水母流星
CN哥就經常話水母流星係垃圾 咁水母流星就叫CN單挑啦..但係CN多次都拒絕左佢
但係係8月3號 多數淆底唔敢用水母流星打既CN哥 就答應左 同水母1ON1啦
點知比人大炒8:1.. 雙傳10 玩左16萬軟飯錢既AC就係得咁既實力?
圖片係水母流星本人提供 當日本人都在場有份睇 CN哥唔知你又有咩講呢?
自己就成日話人垃圾 點知比人各種綠炒or黃炒 你地又點睇呢? 本人就覺得 CN哥洗左16萬 真係好浪費 你會唔會考慮用32萬呢?

有兩場冇CAP到 但係8:1係事實 唔知垃圾軟飯狗有咩講呢?
用左幾十萬玩到雙傳10 搞到好多人都淆佢 但係CN哥本人又唔敢同人打嫁WO
蛋蛋 NB 臭牛 CN哥通通都唔敢打
本身水母都無打算放圖!始終不在意cn
最後cn實在太在意水母  居然傻仔到拍出一條極無聊的片 就係吸7k 忍插秒一個弓手

這行為cn覺得取得了遊戲中的成功感
並進一步在p場研究狼技 攻水 吸7k 忍插秒殺對手的技術
後來還加強了秒殺技巧就是神力
但顯然吸7k 吸插都秒不了一個弓手,就真係垃圾到不行了
最後水母決定作出還禮
將8:1 cn的一些圖片給了我

CN哥借自己條女錢黎玩夢之
成為左夢之當今最大的糖禮支持者
cn哥至少花了八萬,當然要計的話可能20萬都不止
但為耐何不敢接受shunb的挑戰?
雙傳+10全防甲的cn哥竟畏懼全抗甲的shunb?
是後還數次說對方是全防甲,為自己制造更多落台階
但不竟他是雙傳+10,已佔盡裝備優勢
但為何不敢接受挑戰?

然後出現了大男人的挑戰
大男人是一隻9293戰
cn輸了後竟為自己創造了更大的下台階
你是9596戰
如果大男人是9596戰,為何斬cn千2增傷只有3k2
而cn斬大男人是k8 增傷4k4
這樣的力度和防禦,也被cn說得成9596!cn已經成為了神吧
就算是9596不竟cn是雙傳+10 但為何輸不起?

真正的落台階創造主siu cn
雙傳10軟飯垃圾CN狗更在大P 加了技 也被冰雪3下殺掉
被殺掉後還惱羞成怒

到底CN哥是不是已經忘記了如何大P
是玩暗弓吸攻隱插 玩到有神經病嗎?

假如暗弓吸攻隱插秒了人 就是強的吧
那雙傳10裝戰士 被雙傳9弓手 綠炒 又是什麼呢?

佢同人講洗左16M係供人整裝派強水身上渣
佢自己隻人應該就唔指呢個數+R
你諗下人地6JUNE 隻浚 3唔識7 佢都走去供人搞甲
出一半錢幫人收盾

水母流星你個AC都用左20萬HKD啦

Wowo期待很狗既小純 上水啦

回覆 siuhei05 的帖子

嗯!給比CN的禮物,當然要上上水,你又夠鐘護主啦?

回覆 你老尾1 的帖子

我洗20W果陣CN應該洗緊200W

純 發表於 14-9-28 06:52 PM
回覆 siuhei05 的帖子

嗯!給比CN的禮物,當然要上上水,你又夠鐘護主啦?

係第二個post好多人期待下你點撐姐

綠炒唔出奇呀 D圖睇到有幾多埸係6炒呀
我自問冇試過9S防收盾

但係我奇就奇在佢話同我試野
幾埸都癮身試比我睇7轉弓可以有幾屈
原來有幾埸都打到紅血 真係好屈

得圖真係唔夠過癮 你下次應該拍住片比人睇下我點比你8:1
言而CN冇自大過要去做D咩
唔似水母哥咁叫人吸7K去秒佢呢
係你地又要威又要帶頭盔姐

點解放水母哥上黎你自己睇真D個POST咪得
人地話暗弓要加好多技秒佢呀

水母個腦真係唔知諗乜 9596裝唔可以細力低防

siuhei05 發表於 14-9-28 07:14 PM
水母個腦真係唔知諗乜 9596裝唔可以細力低防

水母哥依家係個PVP/全頻成日比人串
秒我啦 秒我啦呢樣野
梗係谷氣啦
整左咁多錢落隻AC到
入到PVP依家做安狗
大P又比人圍到上安掛機
又要自大叫人吸7K秒佢
醜態百出
做幾多野都改變唔到以上既野啦依家佢
整左咁多錢落隻弓度 你唔WIN怕你仲嬲呀

MK時代` 發表於 14-9-28 06:29 PM
近日本人就見16萬軟飯狗CN哥上黎2KF大曬自己用暗弓吸攻秒左水母流星
CN哥就經常話水母流星係垃圾 咁水母流 ...

同埋水母哥點解咁鍾意作故仔既
乜你覺得人會信你咩

話人供裝派裝玩左16M 人地問你有冇証明你又拎唔出黎
又要話我收大男人把弩2S防 又UP唔到我把弩依家咩效

其實係咪你自己9S防同小飯收弓盾 8K收件+10甲呢D
比人成日話你 令到你唔高興呀 作都作好D啦
16M真係搵鬼信咩
睇落真係成個癲佬咁

今日星期日 你下午PVP打成點相信都好多人見到
走佬仲要出頻 最後比人插到收埋聲

一刀哥

Treaty 發表於 14-9-28 07:27 PM
乜你覺得人會信你咩

叫一刀流 比較好聽 另外 強調自己幾多數值有咩用 叫大男人拍片打返10場 一清二楚 有人唔打姐

Treaty 發表於 14-9-28 07:27 PM
乜你覺得人會信你咩

你9596輸大男人9293你不如死左去啦

再者次次你van族人輸都有借口

又咩等96甲再打

又話我9596恰9293

你雙傳10 9596打人9293就唔恰

我9596打9293叫恰嬴就應該ma

你9596打9293恰唔恰唔講住,重點係你輸左

自已柒隻字不提

輸左又有借口

用女人錢玩Game玩到出神入化

Princess611 發表於 14-9-28 07:46 PM
你9596輸大男人9293你不如死左去啦

再者次次你van族人輸都有借口

咁我叫人打10埸拍片點解條友唔敢打

呢D係咪叫借口? 我2:1大男人 都可以吹到話我1:佢2

你真係唔做作家曬左 另一到又話我比你3:0

但你又冇圖又冇片 你講得多咪比人睇到你個人9吹能力有幾強

利利是是 你幾多7野 大把人知啦 SOR9

Treaty 發表於 14-9-28 07:53 PM
咁我叫人打10埸拍片點解條友唔敢打

呢D係咪叫借口? 我2:1大男人 都可以吹到話我1:佢2

水母流星要求SIU CN拍片打10場
打不,不打就收皮

cn又賴啦.8m戰

9596對上冇裝啦

+10沖唔到+11喎

有咩好講

純 發表於 14-9-28 08:13 PM
水母流星要求SIU CN拍片打10場
打不,不打就收皮

SIU CN要求大男人拍片打10埸

小純你自己都淆底唔應機啦(長期唔打唔回應)

依家反而要人做你所講既野?(你開玩笑?) ,你話唔打就收皮 咁你係咪需要收皮好耐?

你係咪扮慣大佬呀 自己叫人做就要做 人地叫你做就扮睇唔到

我同一刀哥又唔係未打過 輸就輸贏就贏 我完全唔在意

仲有我想問就係你地依家成日咁在意個1P1做咩 唔係話要滅人族嫁嘛

點解依家成日都冇大P 你地之前又話要滅我地族 滅邊個邊個族

但係依家一打親你地就走 你地齊人都要走佬返族地扮掛機 點解既?

小純 成日拎人AC玩串77比人笑 又要扮轉手

講真呀 比人秒果個係你定係佢 真係唔知啦

同埋唔似D人 隻戰比我2:1 吹到自己先係WIN果個先可笑

Treaty 發表於 14-9-28 08:34 PM
SIU CN要求大男人拍片打10埸

小純你自己都淆底唔應機啦(長期唔打唔回應)

cn同唔同水母打10場拍片?
唔敢打請收皮

水母d裝盾都貴過你地d廢ac
仲有2件96 8k全抗甲 再生甲  
要做第一弓唔小野
仲有 大男人是一隻9293戰? 哦

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 11:21 PM , Processed in 0.038275 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存