2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩龍戰紀 《狩龍戰紀》公會招募區 ★★暖風田園~嵐天白魂招人..本獵團歡迎任何新手老手~~~ ...
返回列表 發新帖 回覆
go

★★暖風田園~嵐天白魂招人..本獵團歡迎任何新手老手~~~~~☆☆

◎◎暖風田園~嵐天白魂招人◎◎

首先就介紹一下嵐天白魂先啦,嵐天白魂係一個小公會,有一大班『好人』~ →w→
雖然公會得60幾人,但係都開心架~~ !!  XD
而且有一大班白痴陪你癲,一齊升LV做任,你話幾好~~ *w*
〈不過智商就一定......咳咳!!〉
而家就介紹下公會主要成員啦~~   AWA

★《 嵐天白魂 》☆

★ 團長 :  少聰

團訓:『相信自己做得到 !』........
高級打雜~!!
傻仔一名  ~~
一身粉紅的渣渣。XDD

☆ 副團長 : 卍小神卍

最無存在感既副團 . . . . .
與神同行~ ! !      最好帶定張被。  因為. . . .佢會成日躺 .  . . . .  XD
唔好俾佢知道你有龍玉轉化石,唔係既話你就會被佢脫光光架喇 ~~  OwO
唔打喇,再打就被人打死. . . . . .       O〃w〃O      

☆ 副團長 : 風夢

風夢 — 我地最天真可愛,溫文有禮,文靜好學 #*※§ …………
好~~!!  OwO才不會告訴你剛才被打了。
入正題 ! ! 風夢係負責收養…咳咳!唔係,係負責收新人既副團先啱~! AwA
《被踢飛~~~~
大家有咩問題都可以揾佢架 ~~

☆ 副團長 :  小心

小心  — 成日脫光光既副團長~  <流鼻血ing~~
超級奸 !!!!~~     <才不會告訴你他會補血加爬上屋頂PVP. . . . .
可以話佢係一個勁好人既 副團~~
而且勁有耐性 ! !  AwA
只不過係有時五行欠打! ! XDD

☆ 副團長 :  白雲天

白雲天 — 沉默可愛既小蘿利~~  AwA
因為傲嬌既關係,所以佢會對我地講~~
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..........................
唉,好似淨係對你係感炸喎 。
. . . .唔好踼襮我。      -_______-

☆ 副團長 :  霧月琲

至於我,就唔洗講啦~~
我就係負責照顧新手既霧月琲 ~ ! !   <渣渣一名。. . . . . . .    TAT
有咩想知或者幫手,都可以揾我架 ~ !!

入會條件:
☆ 輕鬆玩~~
★ 最好長上~~   AWA
☆ 本獵團歡迎任何新手老手~~~
  只要你係有心挽就入得嫁啦~~~ QWQ

△ 我地獵團有咩好?? AWA ▲
●有好多女仔~
○我地不會逼你交貢獻    ---W---
 自動自覺交吧~~(≧∇≦)
㊣一齊組隊 一齊升lv做任 有rc吹水and wts 有男有女 嘈到飛起 快d加入啦@@

入會方式:可找少聰or自申~~   XDDD

RC:27031816
獵團活動分流:CH4

團訓:團長話要相信自己做得到~~
       我就話關懷智障,你我有責XDD  
                                            By 風夢

如果有咩想打or幫手~可找任何大大~~ AwA
OwO 有咩想問都可以問我地架~~
                                           By霧月琲

只要你係有心挽就入得嫁啦~~~
祝你地玩得開心~~~
我地等緊你~~   XD

我係副團~! 霧月琲     AWA

推推推推推~~~
我係最無存在感嘅副團長---卍小神卍
歡迎搵我打副~~~

見到個名同自己有D夾 已申
嵐幽

我先吾會踢人=W=我咁好人~~

係咪招新手?
諗住今晚玩

回覆 青山489 的帖子

當然歡迎啦=^=

沒問題~~~~~~

ID係~~??    AWA

a霧月琲a 發表於 14-10-31 01:01 PM

沒問題~~~~~~

大邪王

就合服 支持
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 08:56 PM , Processed in 0.033511 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存