2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 又一花生之 1 代,邪教走幫人士(外加小小淩霄VS小朋友 ...
go

[閒聊討論] 又一花生之 1 代,邪教走幫人士(外加小小淩霄VS小朋友)   [複製鏈接]

花生啦喂~
繼小朋友VS 淩霄後。日日見小朋友玩遊走。次次幾個圍1只。日日如是。殺數有番咁上下就出貼。
未有硬打。花生到有D 悶。不如轉下花生其他野啦,

(其實佢地仲有得花生O既,因小朋友之家眼見對面退番D 人番番邪惡軸心同1代線。呢幾日慢慢搵人幫手。就昨晚12點左右。小朋友眼見集左2隊多D。先去清人幫地。清完D 掛機本來以佢地打法係清一波走。但昨天見自己入左D 朋友,如太史慈(AC已轉手。比小朋友收左)。雷神帝。花東東,等等。再加上白雲狗為左應付龍少O既神行百變。收左5 行旗。本來想等12點後對方小人D 打1波。點知係幫地清完掛機。之後比人地集番2隊。清番轉頭。秒殺左。
之後轉去SO J 打。打左幾波。次次都係等五行旗CD 。插左就出去打,但都係比人秒左。至於殺數。聽小朋友講差成1半有多。好似話7X VS 2X。事後白雲狗話差DD。要再借D 戰力就應夠打。

花生完呢D 講番今次核心先:1 代面臨分幫
我估大家都知1代呢排走左好多人出幫,我想大家都好想知,等我將收到O既風話比大家知,
事源1代線打邪惡軸心係人都知。但次次都係打幾野就走,有D 人覺得好悶。成日等D人出黎先打,未去玩下其他GAME LOW。本來兩三個人去玩下其他GAME都OK O既,但就越玩越多。仲係幫頻叫人一齊玩,走下走下無左成堆,好啦。到打交時。佢地都仲玩緊其他GAME。令1 代戰力大減,之後終於玩出火。有高層出聲DIU 鬼。話玩還玩,吾好拉人叫人去玩。搞到無晒人,次次打交D人都吾知去晒邊,(有傳呢番話係女高層)之後有D人不滿佢講野咁難聽。句句有骨。跟住有人話退幫拉大隊走人。出去開個新幫。吾使再受你D氣。又話幫你出生入死。都吾體諒下自己人。仲要小人。又話13刀果D又出去拉中立幫D 仇恨又吾見你地DIU 9 佢。仲係咁保13刀,而自己見悶去左打其他GAME 就係到DIU 果D 一直都幫手,話打就永無SAY NO O既人。完全吾公平。

所以大家見1代 退左好多人,就係因為有人比高層小。果D 出去拉仇恨果D 又吾小。吾公平。所以出去開新幫

好啦講完1代。再講下邪教。但佢呢面就無咁西利,
邪教都好似1代咁出現內哄,有傳邪教入面O既魔蟲同邪教理念吾同,事源邪教為打1代線,不斷同淩雪高登果D合賣,本來說好只是大家要戰力先站在一起。但越黎越混亂,但次次打交都分開打。你有你打我有我打。令有D人覺得比人賣左。咁不如吾好打。個個幫都各懷鬼胎,未向上面投訢。點知回覆係幫淩雪高登果D。令有D人不太滿意。仲越搞越大。令人覺得都吾係1個幫黎O既,而佢地再想番以前X 戴領下O既魔蟲。幾強大。話打就打。要死一齊死。但衣家就出現兩極化。令有D人覺得係到都吾開心未出去搵其他幫入黎玩下,但佢地都講明如要打番邪教係吾會幫手O既,

綜合分析:
照睇邪教實力係弱左。但1代個幫好似仲危急~戰力出左去開新幫,13刀又係咁拉中立幫仇恨。又要保佢,令有D人已不滿,聽番佢地講。“鬼咩。入面有D 女高層係幫閻王居O既,咁當然腩13刀啦。咩瀟灑。吾九ON 果D 再加上個女高層。有咩事都係到洗人地腦”,話果時搵1代線壓淩霄都係呢D人係咁洗腦,仲同鬼王講,放心我一定撐
你O晚。  所以13刀衣家可以咁狂莽。

PS:本人仲收到小朋友果面D 風。朋友話水泊燕青。即13刀。係幫頻同佢地講。自上次錦衣奪書事件後,仇恨已拉。話1代好多人都想打淩霄。陰毛已達成,話會繼續去挑佢地機。叫小朋友放心。叫佢地收番D人番黎到時就再搞壇傑野比佢地睇。
睇CAP 圖多好多野。費事咁長,總括講比大家聽就算。因呢個TOPIC吾係佢地!

究竟1代會點折呢個炸彈?外有邪惡軸心。內又有人拉仇恨。又退幫。真係想知佢地點搞?

本身魔塚之後入邪教而仲玩緊ge真係冇幾多個,樓主係咪收錯風..

想點姐 想拉仇恨咪出聲 凌宵有王食就唔好成日係到吠好冇
唔想你又要再講sorry丫
夠膽就發誓話自己唔係凌宵既人 生仔冇jj  ok?

CLMY  做乜鳩姐你個垃圾  發表於 14-10-8 12:50 PM

十三乂刀 發表於 14-10-8 12:17 PM
夠膽就發誓話自己 ...

13刀又係到發顛了。本人吾係淩霄O既,
米比我爆左你D 野出黎又發顛啦好無。而且呢個POST吾係討論你地D 野,

米再顛啦。錯左未認啦好無。係未又要我放圖你係幫頻講左D 咩丫。清者自清。我一向都無屈人。
你吾係未吾好理LOW。比人爆左想粒水。呢D 米係1 代朋友走幫原因。好多人都不喜歡你呢D 行為。
又係到話人地袋底食王。你睇下係邊個拉仇恨。日日係到世頻玩匿名留言話人袋底好心你啦。做賣晒D 咁O既野,
衣家 1代有D 人走幫有D 都係因為你做賣D咁O既野丫。你醒下啦。係到小人

f.lace 發表於 14-10-8 11:53 AM
本身魔塚之後入邪教而仲玩緊ge真係冇幾多個,樓主係咪收錯風..

我都係聽朋友講。有錯請指證。
佢地話玩得吾係好開心。同D人吾多夾,淩雪高登果面都係。覺地打交無合作。自己打自己。心淡走幫O者

十三乂刀 發表於 14-10-8 12:17 PM
夠膽就發誓話自己 ...

系吾系拉仇恨心知肚明吧
自己要打唔入小朋友打
入番一代再同0消串嘴 再引0消同你互罵 互打
咁樣吾叫拉仇恨叫咩?
果日仲係幫頻叫人幫手打0消
咩心態?好多人都唔滿意你啦
垃圾始終都係一舊垃圾

不如英雄貼求game名ok?  求圖

仲有  收風收好d 退幫果幾個都係我朋友  

十三乂刀 發表於 14-10-8 12:33 PM
不如英雄貼求game名ok?  求圖

都話呢個POST吾係討論你D 野LOW。要圖。我都開新POST 先POST 啦。
激興我。真係POST 晒你只水泊燕青係小朋友講過D 咩野出黎。到時我估1代都未必信你丫。
比番個POST比1代同邪教啦

係就快啦  我好想睇阿   你興起未

一代肯出黎打既咪又係得咁多 樓主不如舉下例邊d走左幫 方便大家花生啦

回覆 9yinradio2 的帖子

我真係冇乜頭緒,因為x冇玩之後魔塚人大部分都冇玩啦,應該謠言黎。
而且魔塚邪教冇不合,好融洽,天命仲想奶我腳趾,好似係(誤

十三乂刀 發表於 14-10-8 12:34 PM
仲有  收風收好d 退幫果幾個都係我朋友

原來係你朋友。SORRY咁真係比人FAKE左。咁不如你講下你D 朋友點解走幫啦。係未去小朋友打淩霄?
係O既真係有花生睇。但你又會吾會退幫去打O既?
求花心。

f.lace 發表於 14-10-8 12:40 PM
回覆 9yinradio2 的帖子

我真係冇乜頭緒,因為x冇玩之後魔塚人大部分都冇玩啦,應該謠言黎。

係呀。咁照睇真係收錯風WO。咁不如你講下你地版本?
我都係聽朋友講。話吾開心。同有D人嘈過下。玩得吾開心。所以退幫,

笑撚死我 發表於 14-10-8 12:40 PM
一代肯出黎打既咪又係得咁多 樓主不如舉下例邊d走左幫 方便大家花生啦

屌 樓主唔撚理我
既然一代十三刀係到
可唔可以講下邊d走左幫呢
跪求花生

笑傲無雙

度度都散,咁淩霄殿幾時掘起做大佬?

leungjp 發表於 14-10-8 03:27 PM

發夢啦,0燒殿邊度有人架

十三刀 你夠疆就退一代幫 唔好係度搞埋d小動作,想嚇我呀?
我地雖然唔稱得上大幫,亦無高手。但係收你皮足夠有餘!

tomlou105  據聞單挑好似比人收番皮?  發表於 14-10-8 08:43 PM

笑撚死我 發表於 14-10-8 02:57 PM
屌 樓主唔撚理我
既然一代十三刀係到
可唔可以講下邊d走左幫呢

無吾應你丫.你自己留意下有D咩人退左啦.下下要人講出黎邊有隱O既.

我都吾係1代O既人.我只係聽1代朋友咁講.吾通我問佢喂喂你可以話比我知有幾多人退左麻.比晒D名我.
問完都比人小啦.
仲有丫,如想知你問13刀啦,佢話係佢D 朋友.咁佢一定知邊D人退左O既.係未咁講先?

leungjp 發表於 14-10-8 03:27 PM

講野中肯D好.照你咁講.咁書香.小朋友.閻王都做大佬啦.

其實照睇未到佢,個人覺得有機係魅域做大佬都吾定,
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 01:59 PM , Processed in 0.042273 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存