2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 ***全 新 萬 聖 節 遠 征 團-九 尾 の 突 襲(24/10 ...
樓主: 忘戀
go

[消息情報] ***全 新 萬 聖 節 遠 征 團-九 尾 の 突 襲(24/10 更新:九 尾 遠 征 團 影 片***   [複製鏈接]

回覆 sck123 的帖子

第一,我從未提過小雲從來係"一個人控制緊呢一個角色",請不要無中生有,節外生枝.GM上夢多過小雲又點?代表GM真係做緊野?
第二,佢個底呢似乎就唔關佢份工事,我地亦都唔應該無故起人底.而我所講既野係有根有據,天使的確無恥到一個咁既地步.然後你提出(之前GC一直都係無止境咁樣出坑錢活動,但係都"曾經出過""持續上線領取實用道具/抽獎"之類人人都可以享受到既公平活動),姐係曾經出過啦,我建議你唔想哂錢咪唔好參與所謂既坑錢活動,反正玩NOS既大把人都好有錢,唔係剩係得你一個付出.而你所提出既公平活動,請問依家即將推行既萬聖節活動有幾唔公平?節日活動活動又洗唔洗錢比人參與?依D咪係免費活動囉
第三,我就番{人地講幾多野又如何?唔通行過抽下水都算??唔通出面係咁叫汁笠汁笠都算???你明知人地講緊廢話你都仲囉出黎講,定係要專登走黎扭曲我所講既野之後搵位入我)進行回應,你都覺得你講緊廢話啦,我就係想制止你依種甘無恥甘無聊既行為,費事比你一個整臭個壇同GAME啦

o小櫻o 發表於 14-10-25 10:35 AM

第一,我從未提過小雲從來係"一個人控制緊呢一個角色",請不要無中生有,節外生枝.GM上 ...

唔該你唔好再係度斷章取義啦好嗎?專登揀D有利既回咁做好無恥你知唔知?
"唔負責任既早就潛水潛到個遊戲汁粒,一樣有糧出" 我將其理解成"GM"
咁正常其他GM有無做野你又會知??呢D無得判定既你拎出黎講呢D咪就係叫做廢話囉明唔明?

我係指責緊佢一直都無盡到GM既責任,係咁耐以黎
做得GM一直都無盡責任=作為GM個底花哂 又邊忽有唔關佢份工事?
E加講緊既活動性質根本唔一樣,你唔好又拉埋黎講九唔塔八啦好嗎?
洗唔洗真係又要說明埋點解性質唔一樣??
節日活動一直每年都總會有幾個,呢D好明顯屬於遊戲內例行性質
而個D所謂既"消費活動"係屬於永恆不變既燒錢去獲得遊戲內既BONUS
唔同我口中所講既"免費活動",以比較輕鬆,簡單既條件或針對玩家以設計既
遠征團個D你都識講係節日活動,免費又如何?咪又係例行公事
E加我係講緊對比番佢之前出過既有關活動,都係嚴重傾向"新手/回歸"
對""""一直支持左咁耐既老手""""無回饋,造成不滿
何況萬聖節活動一日未出,一日都無任何人可以去判定有無出現所謂不公平情況
EG:以往種團女王團自從封左茶茶之後就變成火弓世界,完全抹殺左戰職既存在
E加全夢之緊係唔係剩係得我一個人付出,你去睇番2KF仲有幾多人有意見想比小雲
又唔見你個個都去回??
我講緊既人地係指出面既其他唔係講緊我
再三聲明,如果再斷章取義歪曲本人言下之意,我都唔會再哂時間回你
如果係度發表意見,詢問GM係你口中所講既"甘無恥甘無聊既行為"
咁成個夢版任何一個有就GC/GM所作所為/言論發表過意見既人都係你口中所謂既"無恥"

我就只有一個要求,
就係7轉團咪成日將個魔法陣set到咁x遠OK?
全部一齊冰,解完再吹完又一齊冰,咁真係幾燥底

第一,斷章取義指不顧全篇文章或談話的內容,孤立地取其中的一段或一句的意思,指引用與原意不符。我何來斷章取義阿,我一直回覆同概括緊你個篇廢話,因為你真係太多廢話,我洗唔洗引用哂成段回覆你呢?所謂既無耻即係不知耻辱;不要臉,下流,似乎同我毫不相干,點解要誣蔑我阿,似乎你比較無耻喎.你都識講啦,無得判定既你拎出黎講做咩呢?你又知小雲潛緊水?佢唔係壇到代表佢無做野/代表佢唔接收意見?
第二,我想請問GM要盡咩責任?係唔係要幫埋你做家務,你又無講清楚啦,而且人地都有同原廠爭取啦,甘係唔係算做左要盡既盡任呢?如果你仲係覺得唔滿意,你話應該點做,係唔係長期做D免費活動出泥,等自己無錢賺.消費活動只係提倡玩家消費,並唔會影響到遊戱耐玩性同公平性.
第三,你指出(E加我係講緊對比番佢之前出過既有關活動,都係嚴重傾向"新手/回歸"對""""一直支持左咁耐既老手""""無回饋,造成不滿),我相信依類型活動只係想吸納更多人玩同老手回歸,1年可能都嘖係1次,何謂嚴重傾向?(一直支持左咁耐既老手""""無回饋?),你想點回饋呢(欠實則例子?)?唔該你睇番「三三不盡!」,「死地大暴走!」,「9月狂歡節每日獎」既活動
GC一直都有做「回饋」,你唔好抹殺左曾經做過既「回饋」
第四,我一直都講左你發表意見唔係有問題,係態度/行為問題,我唔多講,你自己思考
再三聲明啦,我都唔想同你嘈,不過我覺得你有錯,又唔檢討唔肯改,我認為我有需要出黎指責你,唔通我有錯咩?而且我無講過如果係度發表意見,就等如無恥無聊既行為

你憑乜野以你個人既眼光去"隨便概括他人既說話"
呢一種就係叫做斷章取義
你引用哂成段但係你剩係針對住兩三句去回都一樣無變
無恥二字就係用黎話你呢種只係針對住人地一句既說話去指責既人
我之前打左咁多野你又有邊忽有回得清清楚楚??
睇文你又邊度有睇哂全部??
小雲佢唔on無回應唔通唔係潛水??
佢接受意見又如何?我地玩既係遊戲,到最後既結果都係要睇有無改善
無改善又無說明又無解釋既同時都無進行回應咁樣叫做盡責??

我__你可唔可以唔好再搬埋D九唔塔八既例子出黎呢?關家務乜野事?傻的嗎仔
GM要同玩家互動,代表代理同玩家溝通,改善遊戲環境等等等等(曾經係官方有公告說明過有關GM一事)
呢D咁理所當然既野都要人去說明我真係唔知你對GM既認知/認識有幾淺
免費活動從幾時開始會同無錢賺有沖突??姐係咁樣,無人話一定要狂派防爆天毛個D
出個抽非水/強水/女神/冒險家背包之類實用性點物我覺得真係唔會好影響wo
消費活動只係提倡玩家消費,並唔會影響到"遊戱耐玩性同公平性"
你係咪傻??已經早就大大嚴重咁影響緊,借活動推出大量點品,物價下降,波動
並且推出曾經絕左版既野或強力既時裝道具
最嚴重既係"稀符"想當年傳裝係一件幾稀有既事,結果因為佢推出既100%升稀符
變成傳裝無難道,有錢同無錢玩家既差距一而再 再而三比GC推出既消費活動無止境拉大
呢D野唔係我一個人講,係玩家們有眼睇
要回饋番老手既話,希望可以推出番遊戲內道具優惠或同某活動一樣送普通既永久點衫
http://www.2000fun.com/thread-5101414-1-1.html
你口中所講既活動已經係2012年既事,在這之後佢仲有無推出過搞過??
姐係呢個活動出左之後兩年啦,係兩年都仲未出過類似既活動
對比之下有幾多坑錢既活動無止境出緊??

好話唔好聽,唔想同我嘈?邊個一直都係用緊D挑釁字眼在先??
先此聲明,我一直都係回應緊小雲,係你自己乂隻腳埋黎only
用你九唔塔八既講法,姐係係度撩完架打扮聖人??

起碼我講緊既係遊戲上真係有需要改善既野
而你就只係借針對言論之意去攻擊我咁解
實際上你對手打出黎既字甚至連對遊戲進行改善既意見都無
邊一個先係講緊廢話呢D有眼睇

o小櫻o  違規連帖,請善用編輯功能!  發表於 14-10-26 01:33 PM

要人改善態度之前唔該叫佢代表既GC做番好先講野
唔好又要我再解釋點樣叫做做番好
我實在係懶得再哂咁多口水連隻game有乜問題都唔知既人解釋
佢係咪有反映玩家意見,我唔知
佢有無偷懶蛇王,我唔知
佢係咪潛水潛到2046我都係唔知
我剩係知道GC成班人無論做乜都係收收埋埋
然後就係隻GAME應該要修復好既bug無修復好
應該調整番既各式各樣系統都係無郁過

o小櫻o  支持版主行為  發表於 14-10-26 01:23 PM
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 違規連帖,請善用編輯功能!

總評分:  威望 -10   查看全部評分

第一,我從未提過我有意比任何意見給予GC進行改善,或者用第二個講法,我非常滿意GC現況。其次,我係針對緊你行為舉指進行指責,你覺唔覺得你言行真係好有問題?兩句唔埋就問人(你係咪傻??),我有無甘同你講過?似係你針對言論之意去攻擊我,似係你一直挑釁緊我多d wo,我講左甘多次你都未進行改善,仲變本加厲,你比個game更需要改進。
第二,你平時有無尊心上堂架同學?通識老師有無教你舉例子舉例子同舉例子阿?你唔舉例子,我點知小雲潛水。你唔舉例子,我又點知你所謂既盡責,同我諗既盡責有咩分別?我鬼知你係唔係日日要GM舉辦活動,先叫盡責呢?
我唔想再將時間浪費係一個連違規連帖都唔知既人

o小櫻o 發表於 14-10-26 01:15 PM
第一,我從未提過我有意比任何意見給予GC進行改善,或者用第二個講法,我非常滿意GC現況。其次,我係針對緊 ...

違規連帖都已經比人扣左分,關乜事?
GM有乜野責任唔識得自己去搵?咁簡單既事都要人說明
我真心想問你係咪真係有打機??更何況我上面都有講到
唔好意思我番緊工的.更何況,呢度唔係學校,你係度講緊乜野你知唔知?

"你覺唔覺得自己好煩?問完又問,人地都講左要原廠肯配合,人地唔比就唔比架啦,你罵小雲都無用
仲有,打份工姐,洗唔洗24小時服侍你?你唔鐘意咪唔好玩囉"

好明顯呢句說話一開始就充滿挑釁既意思
加陣係邊一個撩架嘈在先?之後既回應一路都係度單單打打去挑釁人
你唔好同我講你係度詐傻扮懵扮天真
再講,我既態度唔好又如何?關緊呢個post討論緊既主題乜事?
一直都係度九唔塔八,想做網英都唔係咁做,本人都唔打算再同你係度哂口水

o小櫻o  你有無睇清楚我講咩(我覺得你態度/行為有錯,又唔檢討唔肯改,我認為我有需要出黎指責你),總括你講既野,未能展述論點,詞不逹意。  發表於 14-10-26 06:00 PM

o小櫻o 發表於 14-10-24 11:54 PM

你覺唔覺得自己好煩?問完又問,人地都講左要原廠肯配合,人地唔比就唔比架啦,你罵小 ...

講真呢  你真系一個不折不扣既港奴
『人地都講左要原廠肯配合,人地唔比就唔比架啦』
咁基本法唔賦予香港人民一個公民提名既機會  中央話左唔比就唔比
咁我地就唔應該去爭取一個基本公民既權利?

你番工  你老細話比3千蚊人工你  不過明明你付出既勞力係值5千蚊既
咁你又唔會同老細去爭取你自己應該既人工?
講真  照你咁講  下一秒小雲話全ser ac要全部del哂佢  要全部玩家既裝同lv重升
因為系原廠既決定 所以玩家就冇得改變 唔應該去爭取?

再者  冇批評又點會有進步?
中國人有句說話叫做百屌成才  
如果你睇完我呢篇野仲系覺得我地爭取係錯  係唔岩既
咁你就繼續做個不折不扣既港奴啦

o小櫻o  不關事  發表於 14-10-26 05:00 PM

回覆 night325 的帖子

你有無睇清楚我之後我講咩呢!?
(我話發表意見無問題,但係你態度有問題)<我一直都係就住E個方向講
唔好歪曲我想表達既內容

o小櫻o 發表於 14-10-26 04:59 PM
回覆 night325 的帖子

你有無睇清楚我之後我講咩呢!?

E加人地百勸不改唔通仲要用好好態度去應對人地既官腔??

打法同南瓜團幾似下...

甘將來有人對你,你都要甘做?如果全部人都用甘既態度,甘個社會真係滅亡

討論有點長XD...
後面的懶得看~
1. 冒險家特訓團 活動情況 會再研究
2. 「坑錢活動」小雲有小小說明
其實這些活動可舉行,可不舉行…
有舉行活動,玩家儲值可以抽多份禮品…
無舉行活動,玩家儲值少抽份禮品…
就係咁簡單= ="....

回覆 官方小雲 的帖子

出下其他活动嗎☆

隻王好似東京暗鴉隻飛車丸
(係味飛車丸呢唔多記得咩名)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 01:51 AM , Processed in 0.034027 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存