2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 為左大錦衣 你可以去到幾盡!?
go

[閒聊討論] 為左大錦衣 你可以去到幾盡!?  

國服係10月30日將大錦衣唯一一套見得人既套路完全和諧

和諧原文:
1.调整九阴真经锦衣卫内功《地狱换魂经》“阴魂附体”触发的冷却时间;
2.调整《血杀刀法》套路“格杀勿论”受自身损失血量加成的伤害比例;
3.调整“赶尽杀绝”在目标格挡时自身将无法移动到目标身边;
4.调整“血战八方”招式移除可以获得黄霸体的效果。

我由開服玩到已家一直都係錦衣衛  每個時期總有幾個門派較為突出係好正常
好似唐門 君子腿2內、3內少林、4內巧幫、5內錦衣
結果反而每個時期最勁個門派被人和諧 (除左3內少林四相)

見到血殺刀比人弱左  真係堅傷心
平時各位錦衣老大哥  玩血殺刀好多都係趕盡 起手
血殺刀和諧左 真係變左鷹爪拳2世。。。

因為基本上已經冇 出招起手可言,   對方一直招架 已經廢左 圈人、拉人個招
而且冇左黃霸體 又唔可以陰到人...  唯一起手唔送怒得返破防
就算比你破防起到手   但係倒地個招冇左黃霸 基本命中率1%
國服好多錦衣玩家 和諧左既血殺根本連招唔到。。(用古譜殘陽另計)

唉 已家錦衣玩追魂爪既錦衣已經冇乜 (太多人識玩爪) 連套刀都廢埋 姐係逼人玩99金  門派特色都冇埋
雖然蝸牛比錦衣叛門會有補償,但係gameone可能1文都唔會賠比錦衣  
仲升緊5內 8層血殺刀錦衣既你 除左浪費修為 仲有咩用?

為左留住大錦衣屠人的美夢  我選擇港服血殺被和諧之時 選擇退game 抗議蝸牛成日乜都和諧

最後預計1、2月新年之時 血殺刀正式收皮
唔知各位大錦衣對前路有咩憧憬 鋪定後路
不妨留言~

為左錦衣你可以去到幾盡

咁你想點呀?比你全部錦衣退GAME都冇用
想G1唔更新古墓血刀版本然後比其他門派屌
定係蝸牛整個港服特別版本
唔和諧錦衣血殺但照更新古墓血刀好冇?

BTW  九陰吧已經將件事忘記得七七八八

笑撚死我 發表於 14-11-16 04:55 PM
咁你想點呀?比你全部錦衣退GAME都冇用
想G1唔更新古墓血刀版本然後比其他門派屌
定係蝸牛整個港服特別版本

蝸牛已經整左港服特別版  
華服(即台服) 比港服有更大的自主權  
華服可以按節日特定設計推出活動 eg.最近的雙十一  光棍節

港服...8千金 無限loop

笑撚死我  蝸牛比港服既特別版最多係冇名俊卡同綁架全天候官銀 仲有咩呢  發表於 14-11-16 05:30 PM

012013 發表於 14-11-16 05:13 PM
蝸牛已經整左港服特別版  
華服(即台服) 比港服有更大的自主權  
華服可以按節日特定設計推出活動 eg.最 ...

請問佢D活動係乜呢 ,可唔可以POST黎睇下

笑傲無雙

錦衣玩外功都得既,不過唔夠痛,井中,爪,骰,修羅刀,瘋魔都勁

3內少林好突出咩._.

tappy 發表於 14-11-16 05:18 PM
3內少林好突出咩._.

開到4相的確幾突出
但係你一開波開4相冇怒連乜野

CHENG.KING 發表於 14-11-16 05:18 PM
錦衣玩外功都得既,不過唔夠痛,井中,爪,骰,修羅刀,瘋魔都勁

好快會有錦衣屌你
臂力比唔上少林丐幫
特效CD又長 點玩呀

http://9y.bfage.com/news/detail/1096(台服雙11活動)
http://9yin.woniu.com/news/actnotice/2014/1105/14608.html(國服雙11活動)
只係次序唔同,邊到自主呀睇過?
人地台服係貼到實一實國服版本 你港服唔係親生仔就算數吧啦
(台服算係親生仔 本身華人服一開始係蝸牛自己代理,之後先交比蝴蝶 而蝴蝶數位 E家代理緊3隻GAME
一隻黑金一隻九陰 一隻大三國志,前面兩個都係同蝸牛有關)

BTW
仲升緊5內 8層血殺刀錦衣既你 除左浪費修為 仲有咩用?

有既,就係威到更新囉

笑傲無雙 玩過星曲WEB

錦衣血殺周街都係錦衣真經你覺得好玩咩

th忠 發表於 14-11-17 12:45 AM
錦衣血殺周街都係錦衣真經你覺得好玩咩

正正因為玩家,就如你的一句話 搞到被和諧
前提想一想  為什麼你會說呢句話?   

正因為某個門派強勢時期,而你唔係該個門派 所以你覺得唔平衡
或者,你係1個古譜流 卻被鎮派殺到顏面都沒有

前期君子腿暴擊 空裝都打win 君子真經?
4內丐幫真經?
5內錦衣真經?   

如果遲下到你門派勁到曉飛個陣  又講xx真經? 之後再和諧? ......咁蝸牛玩晒

再係咁到最後 全九陰只會變成江湖內功  門派變得可有可無   

總會有人唔同意我  不過時間會證明一切

012013 發表於 14-11-17 02:07 AM

好少人有樓主咁好分析  高質文

的而且確 國服舊ser已經好多人主玩江湖內功  
自從出左樓雲令  好多人開分身係咁解任 都係400L 1張殘陽 自用
  勤力D既話  3個月包埋修練都升齊  拓碎國服又平   

個個咁唸 仲點會有人玩門派內功  
不過話唔定 九陰之後會出新江湖內功   可能仲要勁過已家既江內   

笑傲無雙 玩過星曲WEB

回覆 012013 的帖子

錦衣1到5內幾時有和諧過個個門派都有和諧e加到你和諧你就唔服?為何和諧你會覺得心痛我又想問下你覺得心痛係因為e加最強勢係錦衣你又係e個門派又或姐你係一係鎮派血殺流屠到d古譜無顏面所以你覺得唔開心心痛又或姐你未經歷過弱勢所以你接受唔到 如果你唔係因為血殺刀強勁比人和諧你唔服你就唔出post唔會留戀屠人既美夢退game啦岩唔岩先 你估蝸牛和諧一樣野無做過測試既咩和諧得你緊有原因你同我一樣都係玩蝸牛做既野唔岩玩咪學你話退game啦大陸有句話愛玩玩不玩滾利申我1至5內都係大少林

屌,樓主無視左我,華人邊撚到有自主,至於你退game 蝸牛表示 愛玩玩 不玩滾

風御劍  有見地  發表於 14-11-18 12:47 PM

回覆 012013 的帖子

麻煩講低game 名大家見證你退game 唔好返黎
血刀門出左都唔好返

012013 發表於 14-11-17 02:07 AM

人地問緊你周街都係錦衣 周街都係血殺你覺得好好玩咩
你就扯到去點解d人要屌血殺
不過你講得好岩 國服,港服 屌門派武學既都係一班魚蛋論心態既仆街
2內我理解點解佢地屌君子腿,因為佢地個陣冇得叛派,但係e家有得叛,做乜唔叛過黎錦衣?
轉屬都係火浣台姐,你比唔起呀?
大家齊齊做錦衣,以5內血殺逆襲古譜
血殺打血殺? 鬥武器鬥層數鬥開5內buff鬥網速睇下邊個比人趕盡秒接破防先?
大家都係要打門派禁地換既套路,我套鎮派就用黎打人,你地7派既鎮派用黎打禁地啦

但係你班仆街竟然唔打禁地走去屌我錦衣op,,仲話寧願比班壕恰都唔想比錦衣恰
要求港服唔好和諧錦衣  ,唔好叫我叛去少林呀你叫我辛辛苦苦升完既8層血殺,走去換D垃圾叛派丹,升落龍爪手到?,要叛就大家一齊叛黎錦衣, 屌,佛都有火,,退GAME先

利申唔洗睇個mon用血殺秒人既錦衣

蝸牛和諧唐門金蛇刺 君子腿暴率時,
我沒有出聲
——因為我不是唐門也不是君子;
接著他們和諧華山第一的離別刺,
我沒有出聲
——因為我不是峨眉;
然後他們和諧酒雨附傷內息加成過高,
我沒有出聲
——因為我不是丐幫;
最後當他們開始和諧錦衣的時候,
已經沒有人能站出來為我發聲了。

樓主本身係咪錦衣 ?
定係叛師來錦衣?

開放叛派先令門派失平衡

realhmy 發表於 2014-11-17 08:47
樓主本身係咪錦衣 ?
定係叛師來錦衣?

開放叛派先令門派失平衡

不能同意更多

叛派其實係可以接受,但係叛完個代價真係太低....
次次一改野,就全世界轉門派,自問下有識幾多人係由頭到尾都無叛個派?
你話血殺改弱唔好,我又睇唔到有咩野特別唔好,再早之前既唔講,寒心改弱仲慘啦....
你話迫錦衣玩99金,我又睇唔到有邊個門派唔係玩緊99金呀(除左錦衣血殺,峨眉玉女,丐幫打狗)

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 07:28 PM , Processed in 0.039694 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存