2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 【短片】【凌晨旺角】警司亂棍狂打路過市民喝令「走呀! ...
樓主: 祖兒的誘惑
go

[新聞] 【短片】【凌晨旺角】警司亂棍狂打路過市民喝令「走呀!」,DBC拍到警司揮警棍擊打市民後頸 (18+)

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

王天 發表於 14-11-29 07:05 PM
我明你意思了...
你意思就係佢地倒數沖擊或阻塞馬路時警察應該咩都唔好做
只做1件事,退...............

一句說話
公平執法

佢衝入禁制範圍,你可以做野
但我見到ge係人地唔係禁制範圍都一樣照做,又係唔覺意?又個人情緒?

蘋果申請禁制令又唔撚見你咁積極,仲同D口音阿姐阿叔講可以唔接
之前D示威者俾人打,警狗唔拉人,仲要放
7警就查咁耐,示威者就第日提堂

執法者~你連公平執法都做唔到,想人聽你說話?想人尊重你?食狗糧啦
你做到公平執法一定得民心~

curapica  如果相反立場指ge係你~對唔住~我支持警察公平執法,唔通你唔係??邊度相反呀??  發表於 14-12-11 03:58 PM
curapica  警察有公平執法我絕對支持~冇就係垃圾~係警狗~咩相反立場?警察係要保持中立嫁  發表於 14-12-11 03:57 PM
curapica  收皮啦~王天~係你就引用啦~駁唔到就話人偏激~就算我偏激我都冇講錯~  發表於 14-12-11 03:57 PM

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

curapica 發表於 14-12-1 09:15 PM
佢連投訴個警司都唔敢啦~(驚返唔到大陸)
唔認黃C有咩咁出奇

唔係呀 佢唔係上左總部報警咩

☆魔鬼皇☆ 發表於 14-12-1 09:59 PM
唔係呀 佢唔係上左總部報警咩

嗱~我睇果時就話佢親口講唔敢~之後有冇我冇再跟進

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

現在警察和公平執法、公義已經連不上關係
完完全全變左政治工具.......
更重要既係警察內部絕對有一班人 係完全無做警察既資格..................

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

curapica 發表於 14-12-1 10:06 PM
嗱~我睇果時就話佢親口講唔敢~之後有冇我冇再跟進

前日成個FB都係佢新聞 講佢上左總部投訴丫麻

佢仲係總部門口俾記者影相

警畜長命百病纏身無仔送終啦你老母臭西

妹控 發表於 14-12-1 11:32 PM
警畜長命百病纏身無仔送終啦你老母臭西

你打留左個"歲"字

curapica 發表於 14-12-1 09:18 PM
一句說話
公平執法

收皮啦~王天~
係你就引用啦~駁唔到就話人偏激~就算我偏激我都冇講錯~
警察有公平執法我絕對支持~冇就係垃圾~係警狗~
咩相反立場?警察係要保持中立嫁
如果相反立場指ge係你~對唔住~我支持警察公平執法,唔通你唔係??邊度相反呀??

相反立場~笑死人咩,咩叫相反立場?
d警狗亂9咁打人,執法不公,係犯法嫁. 你支持犯法ge人之後同人講立場?
罪犯都有立場可言嫁?

係咪批評罪犯係狗叫做偏激呀?
講立場,你都on99

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 01:45 PM , Processed in 0.029472 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存