2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 細訢和平&中立幫形勢(內容極詳細.不喜勿進) ...
樓主: 9yinradio2
go

[閒聊討論] 細訢和平&中立幫形勢(內容極詳細.不喜勿進)   [複製鏈接]

我而家話俾你聽, 唔理你目的係咪收風, 但未經證實放流料就唔岩!
你所講「係果個逍遙山莊係閻王居程心心所創.前身係破軍城,但自賣AC後留下來O既人先改左衣家呢個幫名.以禁地為主.」
我都唔識邊個程心心, 都唔識咩破軍城, 我個幫亦冇收過呢d人
你到底識唔識點分咩係中立幫, 咩係分身幫?我個逍遙山莊你又知唔知係乜野?
我山莊d元老都冇人知你講咩廢話, 你可以慳d
仲話會有8分真, d料信一成都死, 學咩人細訴幫會形勢, 不如返去收多幾廿年風先再提呢個topic啦
仲有呀, 我從來都冇收埋我個山莊, 想起我底容乜易, 不過我唔會咁蠢俾你用激將法激出黎

ps. 你錯字極多, 你唔去收風可以去讀返小學先
ps2. 你繼續吾認.繼續扮萬事通同九陰咩都識啦.
開個幫.玩GAME O者.O岩未一齊吾O岩未散.吾使搞咁多,又開topic又扮咩都識.好心你啦.

~徐子陵~ 發表於 15-1-7 11:07 PM
樓主!!!!你好僧紫雨呀???事實完全唔係咁LAW唔該~另外佢地又幾時同極樂暈合左幫???唔好開D咁既POST拉仇恨~一 ...

你條能樣唔唔係紫雨既人係到扮能曬野!係唔能係夜翎雙(慕容帥兄)果d賤種?

上得2千fun果d都唔會係新手la

有咩好傾

連邪教線/一代線入面都有對方既針
D和平/中立幫又點會冇

殘魂系鬼禦影分幫咩,請問入面邊個系禦影?

9yinradio2 發表於 15-1-15 06:13 PM
如果真係錯O既不如你分析下.每個幫有D咩人仲好啦.個個都係單方面話老估.
可以講呢D料.都係朋友.加分身係 ...

和平、中立幫,表表者就係皇朝同埋星月居,就以呢兩個幫為例,兩個幫既人數都比你所講既多,而且背景亦唔係你所講咁,先講皇朝,皇朝前排有人偷偷幫邪惡線彈琴,奪書活動以前比人打都唔會玩手,但依家會幾個人打返D 護書弟子,咁樣叫做向各幫會示好?依家我己經唔再認為皇朝係和平中立幫

再講星月居,幫入面邊可能全部係禦影分身,禦影D人睇打王睇得咁重,要開分身都入D有得打世王既中立幫啦,而且星月居收人果個POST 既樓主己經出左黎回應左,一代線亦冇照顧呢個幫

再者,仲有極樂魂呢個中立幫會你都未提,逍遙山莊果班人大部份係老玩家

講真,我都覺得你寫呢篇文出黎引人講返各個幫既實況比你知

九方速成  奪書活動以前比人打都唔會玩手 奴性  發表於 15-1-19 06:09 PM
真劍紅  打護書弟子名義上都叫活動擊殺  發表於 15-1-16 07:17 PM

皇朝同星月居係同盟黎架
大家諗到d咩

9yinwitness 發表於 15-1-16 12:53 PM
和平、中立幫,表表者就係皇朝同埋星月居,就以呢兩個幫為例,兩個幫既人數都比你所講既多,而且背景亦唔 ...

抗議啊~~我唔老架
我山莊d人都唔老架

blingbing 發表於 15-1-16 05:46 PM
抗議啊~~我唔老架
我山莊d人都唔老架

信我~妳好老 真的!!不騙妳

blingbing 發表於 15-1-15 06:38 PM
我而家話俾你聽, 唔理你目的係咪收風, 但未經證實放流料就唔岩!
你所講「係果個逍遙山莊係閻王居程心心所 ...

吾使咁激WO.我都係收風番黎.你話吾O岩咁未吾O岩羅.
至於有人你地個幫係元老玩家.咁我真係有眼不識泰山.
求解識個幫入面D人係咩時代玩家?
你話收風.講真.收風有咩錯先.你都係中立和平O既話.比人知多D個幫吾好咩.
係米比我爆左D野吾想認.怕比人睇穿左個底牌呢?
玩GAME O者.比人知道個幫多D.對有意入幫O既人都好D啦.係未先.你咁吾想比人知.
一係比料我果個朋友講得O岩.一係就身有C.心中有鬼啦.
算啦.我都好老實.分析下衣家個局勢O者.吾想講你米吾好回應羅.
又要睇又要怕.為咩呢?

9yinwitness 發表於 15-1-16 12:53 PM
和平、中立幫,表表者就係皇朝同埋星月居,就以呢兩個幫為例,兩個幫既人數都比你所講既多,而且背景亦唔 ...

多謝你解析.咁等我加番入去更改下先.
至於你提到星居果D.好老實.入面有人係禦影O既女人.試問如果女人有事.你估人佢地吾會幫咩?
其實好有可能皇朝係現今叫做老牌幫會.
你話衣家仲係米中立?就好似書香咁.每個幫都有人係每條線.睇下邊面多D.書香就以邪教果面多D.所以叫做影子幫.
而星月居果D.吾認米由佢.大家心知咩事就得.吾認就算.料係每個幫入面D朋友比O既..
所以好多人都話D料係錯O既.係想引大家爆料.其實大家吾使諗咁多.
吾信O既未當花生睇下一笑至知羅.

9yinradio2 發表於 15-1-17 08:17 PM
多謝你解析.咁等我加番入去更改下先.
至於你提到星居果D.好老實.入面有人係禦影O既女人.試問如果女人有事 ...

人地幫主都講明搞事開紅者即踢,再者,你有冇見過星月居d人偷偷幫禦影或一代線彈琴?

你可以輕輕一句唔信既話聽下就算,但你講既野會影響到唔知情既人對呢d幫既睇法,什至係引起呢d幫入面既人反感

9yinwitness 發表於 15-1-18 01:29 PM
人地幫主都講明搞事開紅者即踢,再者,你有冇見過星月居d人偷偷幫禦影或一代線彈琴?

你可以輕輕一句唔 ...

認真講

雖然我唔同意樓主乜撚野禦影老婆係入面 (咩野彈琴 樓主都冇提)

但好唔同意你最後個句

你前面講
皇朝前排有人偷偷幫邪惡線彈琴,奪書活動以前比人打都唔會玩手,但依家會幾個人打返D 護書弟子,咁樣叫做向各幫會示好?依家我己經唔再認為皇朝係和平中立幫

對應返你句

"但你講既野會影響到唔知情既人對呢d幫既睇法,什至係引起呢d幫入面既人反感"

自相矛盾?

其實樓主同你一樣分享自己睇法姐

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
咁其實中立幫有冇人照一樣姐

就算冇人照 你一代線/邪教線夠膽郁中立幫,另一邊咪好自然會幫中立幫

BTW 樓主好仆街 係到亂吹水

邪教線睇到E篇文見星月居有禦影照,一定會打鳩星月居

到時星月居散左你好唔好意思呀樓主

尋人勿探組 發表於 2015-1-18 14:04
BTW 樓主好仆街 係到亂吹水

邪教線睇到E篇文見星月居有禦影照,一定會打鳩星月居

到時星月居散左你好唔好 ...

哦!星月居仆街啦

花音淺  以為笠住和平幫三個大字就好和平嗎  發表於 15-1-19 09:35 AM

ray199292 發表於 15-1-17 06:45 PM
信我~妳好老 真的!!不騙妳

靜凌是壞蛋~真的!!不騙你

9yinradio2 發表於 15-1-17 08:10 PM
...

怕咩你睇穿我底牌??無錯我係唔想收人, 咁都俾你發現左添~~~
都話唔想再收咁多女神入黎影響我莊主地位
我晞B+雨雨B都就黎踢我落黎~
D人個個走黎我RC為聽佢地唱歌, 佢地好壞

又話說我個幫冇人知程心心乜水, 我係創幫人, 大把人知我幾時開始玩, 你唔好再呃人
要吹就吹大D, 咩閻王居乜乜乜一D都唔好玩, 要吹就吹我係一代線OR軸心線幕後小冰冰軍師好嗎??

講真, 你黎報道咩形勢真係冇咩唔岩, 但你放流料害人食錯花生, 又話自己好老實, 仲叫人唔中意唔好睇, 呢個concept錯哂囉
如果你覺得自己放流料冇問題, 咁你不如話自己寫小說啦, 任你講咩都得, 講埋一代邪教聯姻, 中立幫全部外掛都仲得

btw, 我多方打探先知程心心係男人, 咁我咪...........
媽咪啊, 我而家先知我係男人......救命啊!!!!!

blingbing  補充, 無錯我係怕, 怕你幫我入線, 害我莊散人亡, 你都知啦, 人言幾可畏先得架....所以話d人放流料都唔知咩居心  發表於 15-1-19 10:38 AM

尋人勿探組 發表於 15-1-18 01:53 PM
認真講

雖然我唔同意樓主乜撚野禦影老婆係入面 (咩野彈琴 樓主都冇提)

如果樓主係講佢"鍾唔鍾意乜",或者講"佢覺得點點點",咁就係表達個人意見,但樓主講星月居D 人全部係禦影分身,咁就係發放虛假消息,兩者係有分別既

"依家我己經唔再認為皇朝係和平中立幫" 呢句我係既意見,而且我有講出支持我意見既論據,幾個人去圍護書弟子當係都係一個活動,但不少爭執都係就奪書活動開始,就算奪書活動開紅,都係活動事件。再者,我接受唔到D 人唔想打交時就入和平幫,想打交時就出幫,打完人又拍拍羅柚入返和平幫,例如之前某POST討論程深心咁,邊有咁著數,想打人時就出幫,打夠或者唔夠打時就入返和平幫,邊有咁著數?如果凡心未了,都唔係你話想做和尚就做到和尚,梗何況依家係一個幫既立場容許入面D 人咁做。

9yinwitness 發表於 15-1-19 11:45 AM
如果樓主係講佢"鍾唔鍾意乜",或者講"佢覺得點點點",咁就係表達個人意見,但樓主講星月居D 人全部係禦影 ...

不喜勿進

咁樓主真係正仆街 搞到星月居比人誤會 分分鐘比邪教線滅埋幫

咁鐘意做正義撚 平時兩條線互咀炮又唔見你做正義撚 (包括乜野炸雞洗車個堆)

BTW樓主快手加返個"自己睇法"既頭盔

9yinradio2 發表於 15-1-17 08:10 PM
...

樓主犯左三大錯誤︰一放流料。二未經當事人同意亂噴口水。三前後邏輯錯誤矛盾。
首先,把口生係樓主身上,又真係控制唔到樓主講D咩,但係放流料,搞到大家食錯花生就唔岩啦﹗
我山莊莊主堂堂女兒家,樓主竟然誣蔑莊主係男仔?! 仲要話埋其他幫員係分身?! 唔怪得成日掛機俾人殺,企定定係原地都死十次啦...
大哥大,下次講野收清楚D料先,講錯野放流料隨時累全家...萬一下次你話莊主係禦影某大佬二奶......嘩,到時滅莊都似....諗起都怕怕

此外,你幾時聽到過話我地想出名呢? 就係唔想出名,我地想低調做人。想高調,我地晚晚出帖出世頻招人啦! 唔駛勞煩你~
俾人了解多D逍遙山莊,都要了解得岩先係架! 你下下放流料,人地點了解? 了解哦原來莊主係偽娘,其實係男人黎,全部幫員都分身黎既!

真係thank you very much 多得你唔少啦樓主......

最後,我唔想哂時間睇,都唔想回應架,不過樓主想收風,又叫人唔想睇可以唔睇唔應,又扮老實分析一個假既局勢......
又叫人睇,又叫人唔好睇,又想人應,又叫人唔想講可以唔應......咁樣撩下撩下真係好難為情...
唉又講真,唔睇唔應,一間山莊俾兩條線齊齊追殺都唔知發生咩事,自己變左性又唔知......

同埋.....
我駛唔駛寫埋個逍遙山莊大事年記落去? 我幾時開始玩又關你咩事?
要唔要連我幾時入武當識謙謙拉莊主拜師兄走禦影出皇帥創山莊嫁靜凌收師弟都話你知?

講真,冇咩唔俾得人知,想收料收風就入山莊,不過記得先唱歌後加會員~~

blingbing  救命有人想謀朝篡位~~~雖然我被人妖了, 你都唔可以咁架:(  發表於 15-1-19 12:57 PM
singhei0306  升我職吧升我職吧  發表於 15-1-19 12:46 PM
blingbing  喂喂喂, 都話唔想收人~~~仲收咁多女入黎我仲邊有地方企, 晞b你唔好害我好嗎QAQ  發表於 15-1-19 12:41 PM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 01:01 PM , Processed in 0.044398 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存