2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 真.新手的六個問...遊戲還在下載中=.=
go

[港服] 真.新手的六個問...遊戲還在下載中=.= [複製鏈接]

發現依隻GAMA好復習=.= 又隱藏門派又江湖武功....
我上網搵左2個鍾資料都唔明隻GMAE係點玩=.="""  
先問問題...
一:我想玩無門派. 新手能玩嗎?(未諗到玩咩...聽說叛門送你一個稱號=.="我唔想要)  
二:新手入幾個門派好? (我比較喜歡群體傷害)
三:公會會收新手嗎?
四:新手會唔會冇人陪卡關?
五:99金大約幾錢$$$?
六:我想問狂風刀法(網上說不錯的起手)係邊到到學?

一:我想玩無門派. 新手能玩嗎?(未諗到玩咩...聽說叛門送你一個稱號=.="我唔想要)  
答:新手最好入無門派學齊三個套路之後先加入門派
二:新手入幾個門派好? (我比較喜歡群體傷害)
答:新手最好入武當,因為現時內功強,自帶最強回復技能與內功
三:公會會收新手嗎?
答:總會有新手幫招新手同教新手玩,到時入左GAME再去搵
四:新手會唔會冇人陪卡關?
答:咩係卡關?唔係太明...估係禁地(副本)吧  現時因為要打材料關系好多人都打返新手禁地
五:99金大約幾錢$$$?
答:大約HKD176
六:我想問狂風刀法(網上說不錯的起手)係邊到到學?
答:呢套就係無門派其中一套技,只要你一開始創角選左天下變劇本解哂主線之後就有齊三套技

上面個個都答哂你野

BTW 2樓係咪靠害 比個高登POST新手

新手最好入左D中立/和平幫先
因為無論你入邪教線定一代線都好,對方都唔會因為你係新手而手下留情

軒轅青陽 發表於 15-1-11 07:57 PM
http://forum8.hkgolden.com/view.aspx?type=GM&message=5410365

垃圾幫就咪撚貼啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 11:45 AM , Processed in 0.028907 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存