2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero Desperado I Ser藍國重新招生 ...
樓主: 舞公仔
go

[國家] Desperado I Ser藍國重新招生  

kirackyiu 發表於 15-4-6 10:33 PM
回覆 kirackyiu 的帖子

其實入下團幾日跟下佢地打咪知我有冇講錯

一點點答番你:

1)系rc度問聽5聽到人講野,,呢個以前開始團長間5中都做,,純粹只系確認番團友聽5聽到禁,,覺得接受5到我都無計...

2)組5組既問題,,相信大部份團都會組,,作用太多,,彼如方便團友睇位,,帶隊既睇血之類之類,,有著數既野無理由5做

3)一比意見就比舊人串,,當時既情況你既意見系岩,,系呢條路攻5到,,走去轉線攻其他路系一個選擇,,但同時亦可能導致本身打果條線有機會失埋,,所以當時帶隊系守住or轉線中選擇左守好,,兩者無話絕對岩錯,,無接受到只系取向5同

至於個舊人系咪真系串你,,真系好睇你自己點諗,,不過最後搞到嘈到完埸我系真心覺得有d無謂

4)預左成埸遊花園,,出團基本上都會為下國戰win,,周圍走追下ob打系間5中會有既事,,以日服d人守塔既情況又5會話真系無交打.至於夾人果度,,可能你禁岩跟果埸系禁(我5否定帶隊都有機會出錯),,雖然我跟得都比較少,,但夾人既打法系比較少,,你好似都只系入得果一日(好似仲系打得果1埸.??),,可能未太清楚.

5)應該得團長多d傷好似陪跑禁咩都做5到...傷呢樣野我都有d懶得講,,認真你要傷既自己街埸一定比較多,,當然無話跟團5care得傷,,少到得幾千系我都會介意.但人傷一定5系首位,,我地出團都系為國戰優先,,傷殺系其次,,跟得團都預左人傷會打折,,如果你太care傷我只可以講真系打法5同,,你自己街埸/搵人小圈子仲好.
btw 我無抄底d團友跟團幾多傷,,但以我做例跟團基本上都5趺過10k,,我諗都5算太差姐.....

最後,,諗法5同可以交流下,,但如果你自己都企得太硬,,最後大家都只會不快

題外話,,我地團系5會限死一定要跟團,,因為都明白有d人只系想搵個團有hk ser既人,,所以5爆p/未頂防上線/掛水etc呢d一定理之外,,基本上就算好少跟團自己系度玩(例如我)暫時都系隻眼開隻眼閉,,只系入團大多都會選擇跟而已

kirackyiu 發表於 15-4-6 10:33 PM
回覆 kirackyiu 的帖子

其實入下團幾日跟下佢地打咪知我有冇講錯

組人哂既時間應該少過你打字問人路哂既時間掛

donald02hk 發表於 15-4-9 02:09 AM
組人哂既時間應該少過你打字問人路哂既時間掛

識玩一定係單兵坐水

上海. 發表於 15-4-9 08:40 AM
識玩一定係單兵坐水

我通常鐘意組一隊一齊坐水
延續港服專業水工既精神

詩米  笑左  發表於 15-4-11 03:10 PM

留名
加1蚊跟機 買萬里望一包

kirackyiu 發表於 15-4-5 06:29 PM
老老實實,真係要諗清楚要唔要入呢個團,講個時就話會聽人意見,但實際你一出聲就會比入邊D老屎忽串你
跟住佢 ...

跟團玩有跟團既樂趣...
我i黃 但都跟過des打過幾場.....都唔係好差姐
你要廚傷不如唔好入部隊啦

詩米 發表於 15-4-8 02:41 AM
一點點答番你:

1)系rc度問聽5聽到人講野,,呢個以前開始團長間5中都做,,純粹只系確認番團友聽5聽到禁,,覺 ...

一點點答返你:

1)問人地聽唔聽到野,聽到自然會應你機,問題係在於點解要係隻GAME度打D符號/字應機,你唔覺得有問題咩?
個RC入邊雖然大部份人唔講野,但都有幾個人會出下聲,一個人聽到=RC全部人都聽到,何必搞咁多野?我唔係接受唔到,係覺得呢樣野多餘左出黎

2)我以前係黃國某大個團時一齊玩都冇乜話會組,組唔係問題,但你地自己可以試下計下時就咁組哂D人用左幾耐?

3)其實都唔叫比人串既,係我聽到個RC有人出聲個時,唔知邊個一野答句"邊個講野"我唔知當時講呢句個個人咩心態
聽個個又咩心態,但人地出聲講佢地既意見個時咁答好奇怪?同埋人地講個意見出黎個時候其實唔係應該即刻諗佢講既野岩唔岩,而唔係諗呢個人乜水咩?的確搞到嘈到完埸好無謂,但後尾我係聽到個團長親口講左句"唔中意咪走羅?"我睇住個2個新入黎既人唔係態度差,但咁比個團長講左呢句野而唔知佢自己走團定比人踢我都覺得好無奈,團長係團結一個部隊,要聽人意見,而且又未試過佢講既野點知佢係錯?個團長又唔係我老細,比我聽到呢句都炆啦,冇拿拿要受人氣

4)其實如果一個100人埸,有15-20個係同團既,去左遊花園,其實已經係等於50打35,少左一批既戰力,你可以話係行去打塔,但最後出既成績表D數字都唔係話高,其實入左呢個團一段時間,好多時要做既野都係慢一步,睇住個地圖係你地打算夾人,但後邊已經一堆準備夾你雖然最後D人死唔去,但我睇到個個都唔過300血,真係有效率咩?冇人傷人頭塔傷同冇左一堆人打有咩分別?人傷人頭塔傷其實係不可忽視,你國戰抽得人地多水人地就有機會最尾冇哂消冇得出黎打
日SER唔同HK SER,佢地條線永遠都係前後拉鋸,日本人技術真係高D,但就可以為一個人頭有7-8個人追,HK人有既係組織,如果D時間用左係遊花園咁HK人仲有咩賣點?(仲有我唔係個2個入左黎冇耐就走既人,唔好誤會)

其實你既題外話講唔會限死一定要跟團呢度我唔知你跟住邊個隊長,你跟住某個隊長佢會係咁叫你出去,但人地係頻講左十幾次爆P佢都好似冇睇到咁,咁究竟問RC聽唔聽到然後係GAME打符號呢樣野有冇人會睇?_?

ANYWAY其實我都講哂我自己發覺既問題,同唔同意就你地自己分析下,千其唔好為反而反,對你對我對呢個團都冇好處

好,我要做劇毒撚,深潛先,你地禁F5禁到下年佛誕啦(好似係)

LM 有時間先睇. 每人都有一篇偉論

kirackyiu 發表於 15-4-12 06:07 PM
一點點答返你:

1)問人地聽唔聽到野,聽到自然會應你機,問題係在於點解要係隻GAME度打D符號/字應機,你唔覺 ...

補充番:當事果兩個人其中一個並5系新入黎

1,2我懶得復.

3)比我系帶團都5想有人系rc/頻度嘈足全埸,,實「吊鬼」(個意見當時5接受可以完埸再講姐.)

4)我最近跟番系無遊花園,,亦好少夾人(成日撞系真lo會),,我5知你當時系點=.=
無人傷人頭塔傷...禁要問下你自己做緊咩?基本上我玩戰跟團都有齊呢3樣野.就連玩隻垃圾刀遊(識我既都知我玩刀有幾廢...)都有人傷=.=

你get錯我題外話既意思,,btw爆p 5上解釋番系5會比人話.

不過都多謝你提既,,我地亦5系咩問題都無,,留意到如果有你所講既問題會反映.

仲有花生

咁都無上都仲有花生食.. 正.. .>.<

老老柒柒 咁你又幾多傷阿 跟得團預左係一開場擴野 出召 掃人頭掃ob 為羸場 傷依d野 唔洗跟團玩架喎 組幾個識玩既戰友 打僻地 已經可以R唔少傷 出名啦 唔好又要型 又要笠頭盔 一係好似我咁 post d戰績相上黎 有圖有真相;)

hi

LM食花生

花紋 發表於 15-4-17 11:17 AM
老老柒柒 咁你又幾多傷阿 跟得團預左係一開場擴野 出召 掃人頭掃ob 為羸場 傷依d野 唔洗跟團玩架喎 組幾個 ...

已經連玩日服都去到要出名哂牌頭既地步

匡noah  日服己經淪為國際服.  發表於 15-4-19 09:05 PM

有得打下國戰算好  無得要求咁多

又吾系以前 HK SER 一團包起哂成場國戰~~

push

舊團員  想問下`  用手提電腦玩會唔會LAG

無用台機好耐

十週年勳章(賀詞)

嗯..
我路過想露個面,可以嗎?
@_________@

咁勁

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 06:52 AM , Processed in 0.045608 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存