2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 一代線重新出發
go

[閒聊討論] 一代線重新出發   [複製鏈接]

我估呢兩日大家都見到邪教線係神行9 層O既強大控埸下得到左好大優勢,
有人話神行一野扣你萬五血.如果真係.咁我地呢D平民點同佢玩.好啦吾講太多垃圾野,講番正題先

來源係一代線朋友:
朋友話佢大佬有感現在打對面線越黎越多壓力.所以想作出一個重大舉動.
經老大天文同另外3個幫傾好.佢地打算解散1代.之後再加入禦影同魅惑領.以重整軍力,事源一代個名係2000FUN同成個九陰都太大袋.比人沬黑得太勁.倒不如解左佢將D人加入其他幫,當作係洗底又好點都好.
至於佢地話幫地果到會KEEP番係到,一黎可以互補.二黎可以有無限絕地,所以D人話一代沒落,我估大家吾使太擔心.
佢地只係重整軍力,朋友仲話大佬文叫左其他三個幫大老.叫佢地叫番D退左GAME D 幫友番番黎幫手,仲叫佢地吾好搞中立幫太多.費事太多火頭.盡量少D火頭.

但我覺得邪教線係勁左但都係外於12點後先有人係到.咁樣好難控制到個蘇州.所以睇大交好似邪教羸.實際又都係1代線.只係將來大家吾會再叫一代線.會叫禦影線O者.

PS: 提外話有無人收到風前兩日淩霄殿塊地比佢地分出黎O既傳說爆左地.有無人收到風?果日都係見到佢地出貼先知咩事,當日好似係禦影同傳說兩個幫宣佢地兩塊地分開打,一人摸一塊地,有無人收到風佢地係未出現不和?我朋友係閻王居,佢話當日鬼王佢地不知幾開心.話終於見到佢地搞成咁.抵很死.佢地仲組左成隊人去淩霄幫地睇下佢地點TIM.

樓主有冇我偶像牛丸大哥既消息,好耐冇見佢啦

劉天文整9層野球未 再唔整真係等收皮

9yinradio2 發表於 15-2-4 11:14 AM
我估呢兩日大家都見到邪教線係神行9 層O既強大控埸下得到左好大優勢,
有人話神行一野扣你萬五血.如果真係. ...

禦影線...哈

尋人勿探組 發表於 15-2-4 11:17 AM
樓主有冇我偶像牛丸大哥既消息,好耐冇見佢啦

佢地話佢去左玩上古.都花左好多錢落去.所以未必會番黎.暫時係咁多.

9yinradio2 發表於 15-2-4 11:22 AM
佢地話佢去左玩上古.都花左好多錢落去.所以未必會番黎.暫時係咁多.

一代學魔塚 退GAME咪冇咁柒

你好,失實的9yinradio2
佢地只係重整軍力

重整軍力只係重新將戰力分配,而唔係增加戰力
而打交既戰力就係琴日打交既人數,只會減不會多
所以贏得到就係贏得到,重新分配戰力陣容都唔會變,都係個d人。

麥樂雞餐(禦影) 同 脆香雞翼餐(魅惑) 都可以飲可樂(走左幫既一代)
睇你配係咩餐到,最後都係可樂,而唔會無啦啦多左杯芬達 or 雪碧。

除非你加錢(大智慧你懂的)

仲叫佢地吾好搞中立幫太多.

搞左啦,後悔都黎唔切
咁樣好難控制到個蘇州

成個九陰得蘇州:o)?同埋輸就就係輸左。

冇架啦,一失勢就係咁先 N年前神判無雙咪因為咁而滅
最多咪劉天文收下野球9層 垂死掙扎下囉 不過佢仲會唔會為左條爛鬼"一代線"而燒錢呢

尋人勿探組 發表於 15-2-4 11:25 AM
一代學魔塚 退GAME咪冇咁柒

又吾好咁講.衣家好似係邪教有番D羸面.但都係12點後O既事.
11點前都仲係一代話事.世王又係.係衣家D拓本收到成1.2D一張.你估無左世王會點?
如果邪教真係想比人知佢羸緊.吾使做D咩卡追殺.直接開人地追殺.搶佢世王仲好啦.又有太古又有拓本.
衣家呢D咁貴.當你吾想要呢D野.但一直都比佢地佔有隻世王,實力永遠都好難追.因為個個都有太古.拓本江湖內.
升咩都快你一步.所以要羸先要斷左人地米路先.仲有最好就拉到D中立幫入線.咁機會最大.因為我估有好多中立幫都比一代同禦影欺壓左好耐.

9yinradio2 發表於 15-2-4 11:33 AM
又吾好咁講.衣家好似係邪教有番D羸面.但都係12點後O既事.
11點前都仲係一代話事.世王又係.係衣家D拓本收 ...

最幣一代線食世王都冇用啦  一堆3,6層開太極

一隻野球9層+一堆雙刀九宮(當然邪教線亦唔少開太) VS 一堆3,6層開太+九宮雙刀

仲要有內防琴既情況 比你10/8層開太又爆得幾痛

9yinradio2 發表於 15-2-4 11:33 AM
11點前都仲係一代話事.世王又係.係衣家D拓本收 ...

琴日係魅惑愚影自己主動開人追殺(仲要開齊)
加多個同門 仲有 小量無名句 + 走幫開紅帶面具的一代
(仲要多人半團)

都叫full team出席,主力都係曬到

所以唔關幾點事,
兩邊
full team 對 full team
輸左有籍口?

比你4點個時 兩邊 full team 打, 輸既都係都係正義聯盟
所以唔好用你d言語去誤導「讀者」

樓主用幾點幾點 好巧妙咁令人錯 FOCUS
樓主中立偏左唔得Bor, no good 呀下

回覆 9yinradio2 的帖子

咩叫11點前一代話事?

尋日一代果邊齊人出晒, 邪惡果邊又係出晒人

關時間咩事? FULL TEAM對打咋啵

李星得啖笑 發表於 15-2-4 11:57 AM
樓主用幾點幾點 好巧妙咁令人錯 FOCUS
樓主中立偏左唔得Bor, no good 呀下

我都無錯FOCUS.只係想大家平心D睇下.戴出多個POINT比大家參考下.

係.昨晚1代線真係出盡晒力.但佢地好多紅名,因為1代退左幫.
所以我覺得要打多幾次.等佢地入好晒幫啦.咁先算係1打1.
衣家佢地就係話2打4都打吾羸先4變2.所以要繼續睇事態發展.
我無錯FOCUS.只係吾想大家太盲目去睇昨晚戰果.我都無否認邪教呢排打大交係羸緊
只係時間要係12點.同昨晚一代退左幫要拿紅名,所以呢D 要POINT OUT番出黎比大家知.

9yinradio2 發表於 15-2-4 12:09 PM
我都無錯FOCUS.只係想大家平心D睇下.戴出多個POINT比大家參考下.

係.昨晚1代線真係出盡晒力.但佢地好多 ...

講經咩  兩邊都心照 原因咪就係9層野球
有就有 冇就冇 冇就聽收皮

尋人勿探組 發表於 15-2-4 12:10 PM
講經咩  原因咪真係9層野球
有就有 冇就冇 冇就聽收皮

其實我想知.係未真係9層扣到萬5血?
有無人證實到?

9yinradio2 發表於 15-2-4 12:12 PM
其實我想知.係未真係9層扣到萬5血?
有無人證實到?

借隔黎POST

http://v.youku.com/v_show/id_XODU3NjIwNjEy.html

國服既9層野球

狂飄4位數字既傷

回覆 9yinradio2 的帖子

笑話,紅名? 邊個紅名呀,講黎聽下啦?

我就係見到個個帶晒面具,殺人唔斷藍,比魅惑禦影汁,

想海都海唔到, 個個荒死有殺值.

你真係出文可以次次都有新野想誤導人

報喜不報悲,樓主正職係咪幫中共報開新聞
河蟹曬正義聯盟D慘況,同寫到邪惡軸心咁

黃金鳳凰 發表於 15-2-4 12:38 PM
河蟹曬正義聯盟D慘況,同寫到邪惡軸心咁 ...

好啦好啦..邪教羸晒...

黃金鳳凰 發表於 15-2-4 12:38 PM
河蟹曬正義聯盟D慘況,同寫到邪惡軸心咁 ...

驕兵必敗啊,開心之餘都要保持狀態
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 04:23 PM , Processed in 0.040480 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存