2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 【活動貼】情人節之美麗的誤會- 有個告白活動 ...
樓主: 官方小雲
go

[閒聊討論] 【活動貼】情人節之美麗的誤會- 有個告白活動  

角色名稱:ζ唯獨〤愛妳〥
所在伺服器:海洋之夢
你的對象名稱:Jeffrey9732
你想對你的目標對象說出的情深對話:
雖然識左妳唔耐
但係已經同妳好熟
同妳傾計我好開心
妳係第一個可以令我打開心扉既人
雖然妳高LV過我
但係我一定會努力升LV
將來要為妳破除一切既敵人
盡力保護妳
我承諾我會好似我個名咁
咁愛妳≧V≦
Only love you until the end of the world !!!

角色名稱:___親吻*
所在伺服器:天空之夢
你的對象名稱:×櫻霖﹑
你想對你的目標對象說出的情深對話:給我最愛的櫻B   時間過得好快...我地一齊左1年啦>3<...雖然我地唔係同1個地方...但可以日日傾電話+EE...已經好開心...我地見面時間好短..但我每一次都會好好珍惜+QQQ..因為有您GE陪伴令我覺得被愛....希望以後GE情人節都有您GE陪伴...日日都可以開開心心咁過.....  BB  I LOVE YOU TOO >3<

角色名稱:★命運之子☆
你的對象名稱:suica
你想對你的目標對象說出的情深對話:人生中一半的時間都與妳在一起,以往網戀都冇諗過會發展到真真正正系埋一齊,遲啲仲有N個無限情人節要同你一齊過阿!

角色名稱:三文魚
你的對象名稱:Rilakuma

痴痴呆呆低低能能既小學雞威嘈隊長,唔經唔覺琴日就三個月。
你丫,成熟啲啲拉,乜都成個小朋友甘。
仲有你激小我一陣我會開心得多囉

不過,
都多謝你照顧左我甘耐
我比唔到好好既物質生活比你
但我會好好搵錢。養起你
唔好食窮我呀55

整個二月我地都好忙,
情人節翻工甘又點
開心既日日都會係,所以5好sad了
珍惜見到既時間la
仲有我冇玩既時候你唔好曳丫下

Love u 4ever
已有 2 人評分Good 收起 理由
★細可寶貝(3. + 1 表示十分MK
§﹏某x雪 + 1 靜少少啦溝女王

總評分:  Good + 2   查看全部評分

角色名稱:ReCaLlInG乂愛
你的對象名稱:承諾
沒上心 答應你的這樣多
可惜我 說過太多的如果
推說 還有 時間 來過 幾千次 無成果
直到你死心 才自責 要努力做人 很錯
目睹冷漠的表情 懲罰到信口開河 的我.

現實往往都係束縛住夢想既枷鎖.
向你承諾過要改過
戒掉卻一拖再拖.

今天 我認我犯錯 沒法補救到麼?
能解釋的不多 你為我判決了結果.

恐怕 如覺悟般反省過 遲了日子很多
我為我難過 道歉都這般怯懦...

在你身旁 永遠都只會是你最愛的人
在我身邊 永遠都只會是未愛我的你

βαβγˇ 
★也許是我的錯★ 
☆才會令你難過☆ 
Iam s0rry! 

LuLuLing〃  :((((((((((((((((((((((((((  發表於 15-2-18 09:40 AM
已有 1 人評分Good 收起 理由
∮﹏孽緣×〞 + 3 左手愛右腳 有何感受

總評分:  Good + 3   查看全部評分

回覆 官方小雲 的帖子

角色名稱:♀kinky"

你的對象名稱:`★可!-

親愛的閏蜜,你中獎了,恭喜你成為我最好的閏蜜。
也許我在現實當中朋友有很多,但我從沒想到知己卻是從網絡遊戲認識的你
說起認識,當初也是一位叫儀的人把我們拉在一起
還起得,我們只在網絡上聊了一星期就約出來見面了(這行為現在想起來也覺得十分瘋狂,好孩子不要學)
我和你沒有相同的學校,相同的朋友圈,相同的地區;
但我們堅持幾乎每星期都出來見面
即使我們很少共同朋友,但我們還是把自己每日發生的事情與對方分享
你總是被欺負,卻沒有人幫助你;你總是被背叛,卻沒有人能聽你傾訴
現在有我在了,你被欺負的時候,我可以幫的就會幫;你被背叛了,我總是默默的傾聽
我不需要跟你說太多的話,我只會說:有我在。
相識將近五年,經歷過很多事情
從中學升上大學,我們的朋友圈更不同了
即使我們相隔多遠,即使我們再忙;
也會上夢歷一起聊天
即使沒時間上夢歷
我們都會視頻聊天然後各自溫書
我回來香港最想的,就是和你這小小的可人兒見面聊天
你總是說我的笑聲很好笑,我倒是覺得那是為博紅顏一笑
錢包總是放著你的照片,最常在朋友口中聽到的是:你是Sheshe?
我曾經跟你開玩笑說:如果我是男生,一定很受歡迎。
我不敢說自己對你有多好,只能說:閏蜜,我已經盡力了啊!
ps:最近雙經又有加長死地時間,希望閏蜜你可以抽多一點時間跟我打死地
還有,你甚麼時間才把最新的自拍給我放在錢包啊!

我們因為夢歷而相遇,願我們的感情能長久下去
即使我們不是情侶,但我們比起其他情侶更像情侶
下一輩子若果我是男的而你還是女的,你願意等我嗎?
billy_v3v + 3 親親。
★細可寶貝(3. + 3 親親。

總評分:  Good + 6   查看全部評分

角色名稱:◆﹎白狼╮
你的對象名稱:☆s!u杰★
你想對你的目標對象說出的情深對話:31號,係我地一齊既日子,雖然唔長,但係你好關心我,我唔開心,你會安慰我,好比心機哄返我。
                                                             我知道你著緊我,愛我,可能我唔係百分百完美,亦都唔夠成熟,經常令你擔心,但係我想你知道,我都好愛你。
                                                             我既時間好唔足夠,放學又有活動,又要學琴之類,陪到你既時間少之又少.....
                                                             希望你可以日日都快快樂樂,傻傻地咁同我一齊,唔好嬲同擔心我-3-!
                                                             最緊要,唔好放棄大家,我愛你ar!((一句雖然好唔夠....
TT媽 + 1 內容觸犯版規

總評分:  Good + 1   查看全部評分

角色名稱:MS*天真:)
你的對象名稱:★Crash﹏

輕輕的我走了,正如我輕輕的來;
我輕輕的招手,作別西天的雲彩。

那河畔的金柳,是夕陽中的新娘;
波光裡的豔影,在我的心頭盪漾。

軟泥上的青荇,油油的在水底招搖;
在康河的柔波裡,我甘心做一條水草!

那榆蔭下的一潭,不是清泉,是天上虹;
揉碎在浮藻間,沉澱著彩虹似的夢。

尋夢? 撐一支長篙,向青草更青處漫溯;
滿載一船星輝,在星輝斑斕裡放歌。

但我不能放歌,悄悄是別離的笙簫;
夏蟲也為我沉默,沉默是今晚的康橋!

悄悄的我走了,正如我悄悄的來;
我揮一揮衣袖,不帶走一片雲彩。

角色名稱:gy仔﹏。啊狼
你的對象名稱:tubby﹏瓜
你想對你的目標對象說出的情深對話:肥瓜瓜~我地已經識左四年亦一齊過,好多謝你同我一齊,當我嬲同唔開心既時候你會哄番我,真係好多謝你。
雖然我地冇再一齊,但我唔會忘記同你一齊果陣既一點一滴,多謝<3

回覆 官方小雲 的帖子

角色名稱:tubby﹏瓜
你的對象名稱: gy仔﹏。啊狼
  數下原來我已經識左你4年, 由一開始同族, 到依家, 有好多變化,經歷過好多, 我果時只係個幼稚既小朋友, 咩都講一餐, 完完全全係一隻小學雞,日日都想快d番屋企開電腦同你吹水同你癲, 講真, 有時唸番起都會好懷念那些年既日子。 而依家既我, 雖然都係咁幼稚, 但你都肯陪我玩陪我癲, 真係好開心。同你一齊既日子係最開心 最難忘。祝你2015情人節快樂(>﹏<)

角色名稱:喜氣羊羊
你的對象名稱:字智波口水
一年半前  我無意中認識左你
由你入族的時候 我只系覺得多左一個朋友
完全無諗過會中意左你

我記得第一次 注意你的時候
系番學番到歸 入到家族RC群
無意中偷聽到 你的歌聲

但系之後慢慢覺得你次港女
有種對你有偏見
做事有時會故意針對你

直到家長出聲,話比我知你的為人
叫我試下好好地相處
我先開始主動去了解你
了解你的同時慢慢同你熟絡
由打字吹水  變到RC用口吹水
更加對你用真情

系你唔開心的時候
我唔介意用自己的醜事黎引你笑
系你開心的時候
我會因為你而開心

我一向好少講大話
但系我對你 絕對唔會講大話

但系我唔會好次D人講
只要不斷為你付出就夠
我會好老實今同你講
我想得到你
我愛你

角色名稱:Rilakuma
你的對象名稱:三文魚
送俾我最愛既dudu獸
同你一齊呢3個月我都好開心
雖然我地成日為左d雞毛蒜皮既野嘈一餐
不過都只係因為太愛對方
如果可以完全唔嘈就perfect池啦

黎緊2月14情人節要番工
同唔到你過我地第一個情人節係有d唔開心
既然你話到 開心既日日都係情人節啦
咁我要同你日日都開開心心咁過
將我地既情人節延續

愛你,只愛你一人。
唔好再呷埋d無謂醋,你都識講啦
你男神黎架ma,佢地點比得上你
我眼中只有你一個。

I ❤ yin

十週年勳章(賀詞) 童話八週年

角色名稱:傑他他老伯
你的對象名稱:[玥兒]
曾共渡過漫長的歲月 關心你 每處為你愛多一點
時日步過 亦全不變樣
天天有你共我 創造美好
傑他他與你 共享昨天今天明天

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

角色名稱:底褲收購商
你的對象名稱:-鏡花水月-

親愛的撚撚豬
識左你我都唔拎知幾多年了
基左你我都唔拎知幾多年了
對你的感情已深到超越愛了
不再是基友
也不再是戀人
我們是超越戀人的存在

生日快樂啦實球
KirBYJAI:) + 2 好撚GAY阿hehe

總評分:  Good + 2   查看全部評分

角色名稱:月光使徒
你的對象名稱:凍︽檸茶
呆︽笨肥, 我會比以前較少上線了, 希望你以後都係咁笨啦
還記得新手時的你好笨 (-__,-) 第一次同你打死地時的對話...

凍︽檸茶: 月, 我無哂死水了, 可唔可以比幾支我? +L
月光使徒: 開個價  +N
凍︽檸茶: ==  
月光使徒: (無視你)
凍︽檸茶: 唔好
月光使徒: (無視你)
凍︽檸茶: t . t

其實我好少玩人, 因為玩的都不是人, 是痴肥豬 +S
希望你唔好嬲啦, 我送左隻夢古比你當補償, 你登入你隻AC就會見到...
抗幾高, 火抗70%, 光抗60%, 水抗82%, 暗抗45%...好似叫咩山X豬, 咩X洞豬, 咩山洞X...抱歉忘了名字

角色名稱:卍只恨你一個卍
你的對象名稱:愛※失償
你想對你的目標對象說出的情深對話 多謝你一直陪我 希望你可以身體健康唔洗病親 同埋e加d流行病好易整病你 多d休息丫

角色名稱:親吻掠過ζ
你的對象名稱:★〃淚小嘉ζ
也許未來會有很多難關  也希望和你牽手一起走過  
期望日出身邊那位 最後還是你
SiU`kA:) + 3 a3a

總評分:  Good + 4   查看全部評分

回覆 官方小雲 的帖子

角色名稱:☆s!u杰★
你的對象名稱:◆﹎白狼╮
你想對你的目標對象說出的情深對話:親愛的.雖然我地一齊左唔係好耐.多謝你一直以來咁鍚我.咁包容我
無論你幾忙都好.你都會抽時間出來陪我傾計.我唔開心果時.你會在我身邊支持我.安慰我.我有咩事情都暪唔
到你,你總是明白我在想什麼.我的事情你總是那麼上心.雖然我們一齊的日子尚淺.但係在未來的日子.我還是很
需要你的支持,無論發生咩事.我都會在你身邊的,老婆多謝你一直以來咁照顧我..我愛你呀.我們將來一定會幸福的

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

角色名稱:雪﹡`
你的對象名稱:>小思思^

同你玩nos己經不知不覺都有幾年了
可能因為我地2個既生日都一樣^_^((只是年份不同
所以特別一拍即合...
記得初初係Nos度識你戈陣都係我e+呢個族
我地既回憶,經過既唔開心都全部係戈族度發生的
可能就係因為咁而我對呢個族既執著特別重..
本來我重玩番nos只係因為無game玩想玩黎解悶打發下時間,
順便陪下fd玩..搵下人吹水咁
識到你既時間係我一生中最快樂最滿足既回憶
我地識左快有5年了吧~?
感情好到嘈過交既次數可以話2隻手指數得哂
第1次因為某人既原故..
你想我原諒佢但我己經對佢心淡絕情所以你離開了一段時間
戈陣我地因為某人而有點不愉快..但最後都好快和好如初
因為你明白左我既理由~~我戈陣真係好緊張..好緊張失去你
戈一刻我先發現..原來你對我係幾咁重要
第2次都係我記憶中既最後1次..
都己經係好耐之前了..都唔記得太清楚
只記得你sd封信同我講,
要離開我說什麼如果是我錯了對不起,
只要你不生氣我不會再跟你見面..會退夢
戈一刻我心真係好痛 痛到我竟然哭了
我竟然因為一戈game度識既人哭了..
我一邊喊一邊問你發生咩事..點解要咁講
最後解釋番之後就和好如初..
最開心既係,我話我喊左,你都話你喊左..
戈一刻我己經明白彼此既重要
經過呢2次既嘈交我地從此至今都無再嘈過交

我唔開心你會陪我.同我傾心事..
你唔開心我會同你解決問題.諗方法
你比人恰我會幫你打佢.解決佢.即使對著千軍萬馬.即使有人說要滅族
因為這個族是因你而存在的..
當我被所有人懷疑既時候,得你係會相信我保護我擋係我既前面為我解釋

我一直覺得game係無人可信的情人也如是,最信得過既係自己,所以我從來無比過自己ac人
但你係我唯一一個覺得可信安心既人,即使我地係game度識
我就己經一早相信左你,唯一交左ac比你..
慢慢我對你己經過份既寵愛,你做咩野就算岩定錯我都會幫你.
當然,做錯我會先教訓你講道理,之後再幫你解決~
你唔夠防我馬上拎比你,你比人爆a我嬲到周圍搵人解決.諗方法..再比防爆你再收過d野~
從小到大我都唔會對某人寵愛超過5分鐘,如果寵愛左之後就要罵/打回來..
因為人就是犯賤,前一秒還是很喜愛,下一秒就覺得很討厭
但我1次都無對你咁樣做過..我沒有對你有過一分既厭惡感
你令我明白用生命既保護一戈人既奮不顧身..

你唔玩nos了..我都再沒有支撐家族既執著了..
我地慢慢咁少左傾計講野,可能大家生活圈子唔同
你長大我也需成熟..但我地講既野次次都會有無窮既愛咁~
即使講既話不多,但己經足夠..
我唔係為活動而打呢個野.而係想同你講
我愛你.妹!

No Game No Life,
沒有game我既一生都沒有生命
沒有game我既一生都不完美
沒有game我沒有靈魂
因為你就是我既生命.我既完美.我既靈魂
有人說玩game很浪費時間.金錢
但對我而言,認識到你就己經很.足.夠.!
如果在No Game No Life中,
我是空,那你就一定是我的白,
空與白永遠要在一起,才是最強的~!
我永遠是做守護.相信你的空~
你就是我的白..願做你永遠的守護召使

妳是公主 我是侍從
命運的分離 悲哀的雙子
若是為了守護妳
背負惡名我也願意

我們在眾人期望中誕生
教堂響起祝福的鐘聲
只因大人們的任意安排
我們的未來被一分為二

即使全世界都與妳為敵
我仍會保護妳 守護着妳的笑容

妳是公主 我是侍從
命運的分離 悲哀的雙子
若是為了守護妳
背負惡名我也願意

在出使鄰國的時候
在街上遇到的綠之女生
她溫柔的聲音與笑容
使我一見鍾情 墜入情網

但是如果公主希望
那個女生消失的話
我仍會如妳所願
為甚麼?眼淚無法停止

妳是公主 我是侍從
命運的分離 瘋狂的雙子
「今天的茶點是布里歐哦」
妳笑了 天真無邪的笑了

這個國家即將滅亡
在憤怒的人民手上
如果說這是報應的話
我偏要違抗它

「來,我的衣服借妳
請穿上它馬上逃走
沒事的 我們是雙胞胎
一定誰也不會發現的」

我是公主 妳是逃亡者
命運的分離 悲哀的雙子
如果說妳是惡魔
我也一樣 流着相同的血

在某個殘忍無道的王國
君臨於其頂點的
非常可愛的 我的姊弟

即使全世界(這個時刻終於來臨)
都與妳為敵(宣告終結的鐘聲響起)
我仍會保護妳 (對民眾不屑一故)
守護着妳的笑容(你說出我的口頭禪)

妳是公主 我是侍從
命運的分離 悲哀的雙子
若是為了守護妳
背負惡名我也願意

如果還有來生的話
那時再一起玩吧

ˇ為妳喝采` + 3 我真係X9D你潛水撚
sck123 + 3 好撚姬呀屌

總評分:  Good + 6   查看全部評分

角色名稱:我發宋
你的對象名稱:-Janiceps-
你想對你的目標對象說出的情深對話:❤親愛的~你永遠是我的了❤

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 02:56 PM , Processed in 0.057943 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存