2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 新年快樂.7 國咁亂之淩霄VS禦影. 傳說.閻王VS 緋主,紫 ...
樓主: 9yinradio2
go

[閒聊討論] 新年快樂.7 國咁亂之淩霄VS禦影. 傳說.閻王VS 緋主,紫雨, 飄云,  

回覆 吉祥 的帖子

唔好意思,因為0霄唔係我既主幫,所以我有責任保護0霄呢個幫會,萬大事我都會忍讓。

回覆 忍者亂太郎 的帖子

邊個話我禦影? 我傳說的 吾知吾好嘈 ok?

帥小白 發表於 15-2-25 10:39 AM
回覆 吉祥 的帖子

唔好意思,因為0霄唔係我既主幫,所以我有責任保護0霄呢個幫會,萬大事我都會忍讓。 ...

咁又係,好地地都唔會有人想打交

iong482069 發表於 15-2-25 10:40 AM

邊個話我禦影? 我傳說的 吾知吾好嘈 ok?

請問你講咩鳩野,
你邊到見到我話你係禦影?

傻既返青山ok?

冇啊 我係驚比人吾會話我係禦影人 我解識返姐 又關你事啊?

iong482069 發表於 15-2-25 10:45 AM

冇啊 我係驚比人吾會話我係禦影人 我解識返姐 又關你事啊? ...

咁你就唔好回覆我啦 :o)

mk仔唔好係到打火星話啦,咩Q野叫吾會啊?

吾 姐係 「我」咁解,
你句野  「吾會話我係禦影人」 姐係 「我會話我係禦影人」
姐係你係禦影啦,無唔誤會啊嘛?

打同音字又吾比啊 2000fun又冇話吾比打同音字

iong482069 發表於 15-2-25 10:50 AM

打同音字又吾比啊 2000fun又冇話吾比打同音字 ...

唔同音囉:o)
你唔好將個話題越拉越遠啦,
你個d回覆全都都係無point串咀,好cheap雞囉:o)

你可以吾回貼wo

iong482069 發表於 15-2-25 10:53 AM

你可以吾回貼wo

悶咪以你取樂囉

fa3372 發表於 15-2-25 12:45 AM
本身賣左帳,最近唸住回鍋先睇下2000fun 無追開POST 講聲SORRY
我都係收風番黎,照你咁講佢又真係算1/3個幫 ...

花生度十足..

等我又總結下啦,
先回番你剛剛話賣左AC,而吾係淩霄人O既朋友先
你所講O既野仲清楚過我, 我覺得你吾係收風.似係淩霄D 舊人.即係現在緋主樓果D人,不過算啦.多謝你分享先.原來當日佢地傾左咁多野,
剛東方吱吱都有人提及係水丘一門答應佢地話會道歉O既.而吾係帥小白.咁即係當日真係水丘一門答應在先.如果係咁最錯果個應係水丘.但吾知係邊個答應先邊個後.
如果係水丘先O既話,咁呢個幫主真係廢.自己人都吾撐, 但如果係禦影果邊答應道歉先.咁淩霄比番個回禮比對方都算係比臺階比人地落.因為本人覺得高層應見人講人話見鬼講鬼話.你睇禦影.1代.邪教D高層.幾勁.
所以,有無當事人回應下,係邊方先跪低話道歉先呢?

第2,帥小白又提及當日佢係原全吾知情,咁點解水丘無同淩霄講番件事呢?如果係水丘無講番件事,咁我估最錯果個係佢本人.有無現今淩霄0既人出黎回應下.係未水丘無講定係帥小白自已作出黎? 求淩霄回應,比我地花生下.

第3,據邪教朋友講當日佢地D錄音係由淩霄果面傳出黎.至於邊個傳出黎.有人都係呢個POST入面指出左, 而呢D人都係佢地當時O既朋友. 至於係未呢個POST指出O既人.即少女奈奈子.(正AC係緋主幫主王天誠老婆.王若嵐) 邪教朋友未有回應, 但朋友再講多句,話有次佢好似以超低價買左禦影果面幫主O既野.之後平放比邪教O既人.之後講番件野來源比邪教聽.之後邪教集體出貼笑9 禦影當事人.呢件事就真係呢個女士做O既, 至於錄音果到.就叫我自己估下.所以我不下決定係咪真係佢放比邪教O既.

第4.到呢刻都見吾到有咩淩霄人出黎回應.好似黎黎去去都係分出去O既緋主.扮淩霄回應.請問衣家淩霄仲有無人? 水丘一門好似去左邪教. 聽邪教朋友說佢去到邪教次次打交都有出現, 仲專打禦影TIM, 仲話佢都幾打得.殺數係前10名內, 如果係咁.係咪代表左淩霄已入線打禦影? 不過平時見淩霄佢地打都係專打禦影.衣家佢地得番都吾知有無一隊友.咁都咁夠卜去打人.吾怕天文講O既野?
但反觀,剛剛帥小白提到一點,又真係正中紅心,點解當日緋主果D係淩霄果時係咁倡議打禦影.話個幫D人比人蝦左咁多仲又開紅又黑書,點解次次比人講兩講就放棄而吾開禦影波? 而衣家佢地出黎開左幫.都比禦影打左幾次O既啦.點解又吾開人地波.下下只針傳說黎打? 咁睇落去似有D前後不對應.自己在位就吾想打.吾係自己在位果時就係咁要人打.緋主樓個幫主真心龜宿.有D似搞事. 而且佢仲係出面小淩霄.又小追命. 本人反而覺得呢個幫個幫主都吾方係咩好人. 淩霄比禦影打左幾次點解仲吾番去淩霄幫手?
而據邪教朋友講當時有搵過佢地傾,但外於緋主佢地想要一D利益上O既野,但又吾想幫手打交.所以佢地都覺得緋主係既得利益主義者,.
求緋主.王天成.同水草出黎回應.點解當日想開禦影波.衣家又吾想開.邪教搵你地傾.你地又想拿利益又吾想幫手打? 反而你地舊淩霄都出貼話打禦影.點解你地到衣家都吾表態.真係想做一條中立大船出黎? 我睇就難好多啦.當日淩霄如鬼王果D無分出去.之後到衣家都無分出去.我就覺得有可能.但衣家做中立.講真.本人吾睇好.

其實傳說都入左線啦, 打交幫魅惑禦影起琴,又搞邪教高登d琴, 都出晒面, 係差在邪教線幾時打獲金傳說姐

悶你吾識打下機的 正係識食花生?

帥小白 發表於 15-2-25 10:31 AM
回覆 帥小白 的帖子

如果下下都要打到入邪教線先得,咁依家緋主樓同0霄就唔好做龜啦,係咪又傾好左唔打喇 ...

據說.現在好似得緋主仲未想打禦影.淩霄一早開左禦影波.早幾日仲出貼.水丘仲入邪教打.
所以你話緋主同淩霄龜宿.呢點我吾多同意.

我想中立D比大家知事實.吾好混亂大家.

92033013 發表於 15-2-25 10:56 AM
其實傳說都入左線啦, 打交幫魅惑禦影起琴,又搞邪教高登d琴, 都出晒面, 係差在邪教線幾時打獲金傳說姐 ...

其實我都覺遲早O既事.
但我估幫1代起琴果D人吾一定係傳說O既.可能係入去傳說O既分身.即係咁我正身比人打.當然開小號幫手
一黎可以拉仇恨.2黎可以迫你傳說入1代線,
最終贏家一定係禦影..傳說遲早比人食.真慘..

iong482069 發表於 15-2-25 10:58 AM

悶你吾識打下機的 正係識食花生?

花生唔怕食

食太多對自己吾好+

回覆 92033013 的帖子

我地清楚各幫都有滋事份子,我地都有人比邪教d人搞,亦都有同邪教高層小邪 迪路 小敏傾過。但係都係果句會傾左先,點都會比返個面大家。

果然有大禦影照住, 講野都大聲D~
而且入面仲有女神花宵璃~仲唔快D入傳說

忍者亂太郎 發表於 15-2-25 08:57 AM
因為禦影係diu開人個個

例:邱愫_

你D POINT都OK.但我指出少少.你前面果到有D野無提及,
據說當日禦影打淩霄龍少.係有原因.話說當日係禦影幫友番去見無左草.而當日係佢收藏D 草O既地方有一只淩霄O既幫友,之後禦影就覺得係淩霄D人拿左,再加上比邪教殺左吾少次.所以一氣之下去左搵淩霄D人殺.剛好遇上現在邪教O既龍少, 之後就開波了.
所以當日你話淩霄有無錯.本人都覺淩霄無錯O既.錯就在於禦影開紅打9 人.運草呢D活動黎O既.
你打9 人做咩.如果係咁下次D 細幫吾見左草都可以開波打9 一代.邪教線啦係咪?
但當中淩霄有無拿到草.就真係收吾到風.據說好似無人認.但按常理.你跟住條友.吾拿佢條草咁跟黎做咩?
所以拿佢棵草動機已成立.事實有無.我估佢自己先知.

好啦.要點戴出左.繼續啦大家..

花生~~~

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 07:35 AM , Processed in 0.032483 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存