2000FUN論壇

搜索
樓主: luvavril4ever
go

[閒聊] lol熱潮   [複製鏈接]

冷亦風 發表於 15-3-19 04:35 PM
我直程唔知你up乜 點解要排隊? 就係因為多人 迫爆晒可用容量
唔係無啦啦洗排隊? 小人洗排隊? 你都幾好笑  ...

你理解係咪有問題?
我有問點解要排隊?
你自己係台服未排過隊 係咪代表之前都唔洗排?
中國14億係數據?常識泥

我一直話緊你主觀

kenny2365 發表於 15-3-19 10:23 PM
你理解係咪有問題?
我有問點解要排隊?
你自己係台服未排過隊 係咪代表之前都唔洗排?

你唔明點解要排隊 我話返比你知姐 因為我真係估唔到有人連排隊GE意義係咩都唔知
拎之前比? 你沒有野吧 一直都講緊現在 用過去式GE野比 你都有小小問題WO其實
過去GE野可以作準? 你唔好拎埋S1 GE野出黎講 拎埋國服未開SER 一個人都冇黎講啊嘛
你都知係常識? 常識個個都知個個都咁應為就唔係主觀啦下
拎之前GE野黎講現在GE LOL熱潮 你係得GE 離晒題啦小朋友 勸你真係唔好再講落去..講多錯多

冷亦風 發表於 15-3-21 11:35 AM
你唔明點解要排隊 我話返比你知姐 因為我真係估唔到有人連排隊GE意義係咩都唔知
拎之前比? 你沒有野 ...

我邊忽有講過 我唔明排隊 而我唔知你點解 你要講排隊

你唔知人地個ser幾大 一口咬定人地個ser大過台服 多人過台服

原來咁唔叫主觀?

原來過去既野唔可以作準 你d法例點算

我一直話緊你主觀 e+係你要扯遠炸

無心機玩啦,但係又冇GAME挽,可以點姐?

kenny2365 發表於 15-3-21 02:26 PM
我邊忽有講過 我唔明排隊 而我唔知你點解 你要講排隊

你唔知人地個ser幾大 一口咬定人地個ser大過台服  ...

講真你真係非常好笑
排隊就係因為多人 你係咪唔明? 我一直講緊大陸SER就係多人 你死都唔_信 我咪同你講 你台SER依家洗唔洗排隊? 但係大陸就要啦 唔該你玩下大陸SER先講野啦唔該 乜都唔知 真係以為台SER多人? 你開場RANK 或者NG 起碼都要等30秒 你去大陸SER玩下啦 5秒都唔洗啊
我用排隊GE例子咪證明左點解大陸SER會多人咯 你真係明唔明咩係排隊啊 睇返我上1個貼 排隊GE意義啦唔該
個個人都認為係咁叫主觀? 你明唔明咩叫主觀啊小朋友 主觀:主要以觀察者為主 被觀察之事物性質因主觀者而有所不同 個個人都係咁認為 咩D唔係叫主觀OK?
依家呢個貼GE係:LOL熱潮 熱潮即是講現在與將來 不是過去 可以嗎? 熱潮關法例咩事 九唔搭八
我解晒比你聽啦 唔該詳細睇啦小朋友 真係同人講野好似可以教書咁 乜都唔明 你係第1個

冷亦風 發表於 15-3-22 10:43 AM
講真你真係非常好笑
排隊就係因為多人 你係咪唔明? 我一直講緊大陸SER就係多人 你死都唔_信 我咪同你講  ...

不如你搵番 我有講過 唔明排隊 既意義果句
你自己話國服5區(你冇講清楚 我當係第5個區) 都多人過成個台服
咁你知唔知人地個ser幾大 你果時排 5秒 同30秒 係咪代表成個ser少人d 定係d人掛係度唔玩?
排隊就係因為多人 原來個ser靜係容納到 幾萬人 跟住你就要排隊入game 就=多人
你拎d實質證據泥好冇 你d所謂既證據完全冇資料可言
我幾時講過國服唔係多人過台服先?

原來咩都唔知 一口咬定可以 唔叫主觀 咁我冇野講
唔怪得樓上果條友 唔回

另外有台服點解我要玩國服?

我唔會再回

一隻GAME黎講,點都會去到盡頭,爭在幾多年姐,好似LOL呢類DOTA類型既遊戲,基本上冇乜變化可言,玩5.6,7大多數玩家都會厭倦,就好似信長咁樣,冇乜可能會長興幾十年,除非有D咩突破性的發展

勁啊 ..我都唔知

玩玩下就開始悶就開始唔想玩嫁啦

笑傲無雙

其實...真係好悶下
已經對輸贏無哂感覺
係s2 s3都仲會好有心咁衝分,去到s4開始無感覺
到而家...比人講兩句開始鳩打,嘈多兩嘈掛機

好勁呀12121

kenny2365 發表於 15-3-22 12:35 PM
不如你搵番 我有講過 唔明排隊 既意義果句
你自己話國服5區(你冇講清楚 我當係第5個區) 都多人過成個台服 ...

我用排隊意義證明國服多人 你死都唔知UP乜野  你唔係唔明係咩? 你明係咩意義你就唔會吵啦傻仔
我係咁講過而且的確係事實 唔洗知幾大GE OK 各方面都睇得出 排5秒同30秒 GE差距你知唔知係咩? 就係多人咯傻仔 唔係點會好快排到啊.
要排隊唔代表多人唔通代表小人啊? 講容納? 國服GE系統設備唔勁過台灣? 你以為台灣好神啊? 成日係咁死SER 你係咪香港人黎 香港人冇理由唔知呢件事
你真係好好笑  自己講完黎又話冇講過 我一直都話大陸多人D 得你條小朋友係到駁我 自己明咩事啦 自己講錯野 依家又話冇講過 真係失憶..慘慘豬 陰公豬

我已經講埋主觀GE定義你都係唔明??讀返小學先啦好嘛..定本身係小學雞呢?
樓上條友唔回明顯佢知自己錯左..唔似你 根本唔知你UP乜野係到亂咁駁..說話等U啦
冇玩過國服唔好過黎比較OK?
講真我係你我都唔回啦 你乜都駁唔到我 又要唔知UP乜野UP大輪 講真睇你講野真係辛苦 唔識講野GE毒男一個?:smilie_:D:
勸你一句 學好D中文吧唔該

LOL不知道怎么玩。点来点去
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 09:05 AM , Processed in 0.035482 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存