2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 無心睡眠
樓主: impongpong
go

[港服] 無心睡眠  

九陰司馬遷 發表於 15-3-9 11:56 AM
Boss 同若淺去左幽會,唔知 無缺公子 有冇份呢

真係一流轉話題  讓你半臂都要抽水~
唔知蘭子勾佬 同第二主角雙修
係咪搞到神偷綠帽笠到落腳指尾然後唔玩呢??

impongpong 發表於 15-3-9 12:12 PM
關你餐蛋治咩毒男又扯開話題

你上面唔係講緊卡追殺既咩, 話題轉太快有點不適應 ...

咁事實係咪卡晒追殺先開打?
打到半夜後,大聯盟部份人去睡覺
有優勢下再開同門禦影?
我只係講事實
又唔駛咁大反應wo

回覆 九陰司馬遷 的帖子

你估我哋要比人迫打交咩。
小邪話眼訓可以訓一個夠做吹咩。
海皇不嬲唔係成日係到打,咁都拉得埋,
輸咗就亂講野,你面皮都幾厚幾無恥。

上官若冰同紫宇文去左大世界,唔知仙琴有冇份呢?

6道同仙琴去左巴黎反轉再反轉,唔知紫宇文有冇份呢?

九陰司馬遷 發表於 15-3-9 12:32 PM
咁事實係咪卡晒追殺先開打?
打到半夜後,大聯盟部份人去睡覺
有優勢下再開同門禦影?

我黎答你啦 無 J人

卡追殺 ? 講過幾多次 打交要用腦 你無策略學咩人打交?
打到半夜 你地D人訓 我地唔洗訓 不過梗係啦 比我地屠到咁當然要訓下先啦
我地頭段都照贏啦 打到半夜係你地捱唔住姐  一開波都出黎屠你百幾個頭啦 講經咩
d人廢事比天文大哥叫起身打交 所以扮訓呀? (就算你地有訓左人都多過我地 呢個係事實 )

乜原來優勢唔係打出黎 ?企係到就叫優勢?你地企左好耐蘇洲個優勢未好大lo?
望清楚個圖啦 串人起碼都要睇清楚邊個開邊個先~(咁又係你地都唔敢望啦7.7)
係你地同門開我地架渣 ,見你地咁想玩未開埋御影lor (無所謂啦好似d 烏蠅咁係旁邊搞黎搞去  Vi 暈暈)
最後開齊都打足一個鍾 你地未又係比人屠  
御影 同同門個D 小丑殺數就廢事提啦
老實講 米咁7.7啦 無 J 人

大聯盟輸左都咁多野講既,係咪唔識寫個醜字?

上次英雄貼唔係話食左好耐世王咩,換晒裝換晒火台寶都係咁垃圾,大聯盟收收皮先

袋底 發表於 15-3-9 12:55 PM
上次英雄貼唔係話食左好耐世王咩,換晒裝換晒火台寶都係咁垃圾,大聯盟收收皮先 ...

何止轉火台寶 加速外掛都轉左tim 淨係睇尋晚 無天  比人十幾人圍 秒起 鎮派攬 就知咩事啦
成班用外掛都輸
醜 <---我諗佢地唔識    嘩哈哈哈
不過咁又係 成班狗仔 唔玩外掛就奇啦 不過小心電腦都燒著wor
x 叔原來你輸呢d  阿們

7778884 發表於 15-3-9 11:44 AM
首次wor 笑左 之前好多啦 不過唔係大交lor  
幾時想打當然我地話事啦
平時我地好多野做架又要 ...

又響度派膠,邪教平時輸人頭都出英雄帖,我日日都CHECK 英雄帖記錄,你搵返對上半年邊一日係夜晚十二點前出過英雄帖係贏殺數,如果真係有一日半日既話,OH SORRY 我睇漏左 我只係知夜晚十二點前就係魅惑線出英雄帖叫人出黎打,十二點後就邪教線叫人出黎打

眼見事實係晚夜十二點前,企晚響蘇洲百草既絕大部份係邪教線既人,大邪教又掉返轉黎講話係魅惑線企百草 。話之你平時忙唔忙,總之我見到既係夜晚十二點前邪教線好似過街老鼠咁比人打,玩雷都要鬼鬼鼠鼠咁響義莊出面玩,什至係響百草屋頂上面玩。十二點後大部份魅惑線都訓左,呢個時侯魅惑線響蘇洲出現就比邪教線屠,呢一年都係。贏得果一晚就自HI 到無心睡眠,仲要個殺數都係淩晨約兩點先POST,之前果一年未贏過咪晚晚失眠?

岩岩收到風話邪教尋晚係團幾人打魅惑線一團人,仲夠膽話人少都打贏人地,不過邪教慣性將事實掉返轉黎講,都唔係新鮮事,講嘴炮同歪曲事實既能力,我承認邪教線任何時間都係排第一,不論夜晚十二點前或後

9yinwitness 發表於 15-3-9 01:01 PM
又響度派膠,邪教平時輸人頭都出英雄帖,我日日都CHECK 英雄帖記錄,你搵返對上半年邊一日係夜晚十二點前 ...

自hi ? 搞散一代 係幾hi 既~  
你地有殺過我地9百幾人 近千人咩?  
無呀 ? 無就收水啦
你話你日日check就要信你? 狗仔信你一成啦
嬲呀?
8-9點唔洗煮下蛋打禁地搵錢 搞活動呀?得鬼閒陪你地打
講幾多次打交要用腦 要有策略 時間我地定啦 傻豬黎既
巧巧笑 話之你講幾多點, 你人係到未得lor
我淨係見到你d人似過街老鼠比我地打
玩雷 我要玩返幫地玩la 做乜野要比你阻住晒 煩膠
d人係義莊開雷又關你事 我係你條女個到開雷都仲得啦  放低一蚊跟機lol

狗線一團 笑左 岩開始都見到 你地 30 + 26  人啦   後尾你地越黎越多人
狗線話自己唔夠人wor (哎sor 狗先岩)
笑銀左 屈邪教線多人恰9你地呀?
醒未呀????
我地一團多左1-2隊你地就輸得咁慘:smilie_:D:   so sad

我地係贏1晚,但咁又點?
我就同你講之前,你地仙琴上次出貼話你地食左2年半世王,食得多咪又輸,比你食都係咁廢
係! 你地日日贏! 到琴日輸撚左係咪應該檢討下,仲係到拎返之前d野係到自high
正係計琴日你地都輸到仆街啦

飛機POST 屌你老母

你話我地贏果一晚就自hi,我就唔係咁諗

我就話你地贏果一排就自hi,你地大聯盟線個個都唔洗返學/返工,打交果陣個個都係齊到,但邪教線打交果陣個個都返晒工,你地平時贏就覺得自己好勁
到琴日,邪教線d人係晒到 打到你地仆街又係到乜乜柒柒,琴日計魅惑都有1/1.5團人啦,仲未計禦影同門無名居,我血仇同宿敵都+爆晒人,個個都有上線,你都好意思講你地得一團人,仲話我地歪曲事實?

輸一次唔會死既,事實係到都係到兜兜兜, 兜乜柒姐?
每一次輸就講之前點點點,我之你老未咩,認一次衰都咁撚7難?
大聯盟知唔知自己衰咩?

9yinwitness 發表於 15-3-9 01:01 PM
又響度派膠,邪教平時輸人頭都出英雄帖,我日日都CHECK 英雄帖記錄,你搵返對上半年邊一日係夜晚十二點前 ...

每次柒左都多多理由去兜

輸左咪認囉, 係到兜真係好樣衰 , 唉

有邊個未試過輸呢,講到自己日日CHECK殺數, 真係假到呢....

好心你la  護主護成咁   輸一次就懶自己人小   輸唔起唔好撚打機la   無撚用

同埋你地平時又咪係人多打我地人小  贏左都出貼架la   曬氣  講經咩dllm

1987130 發表於 15-3-9 02:24 PM
好心你la  護主護成咁   輸一次就懶自己人小   輸唔起唔好撚打機la   無撚用 ...

咁又唔係輸一次既, 都KEEP住依家55-64波,係尋晚特登金之嘛,

我怕搵日真係9,10點開波又輸1000頭,你地唔知搵咩借口,又賴埋落特首梁振英到-0-

athena6227  可能賴財爺唔派錢先=D  發表於 15-3-9 08:58 PM

係呀係呀

impongpong 發表於 15-3-9 02:56 PM
咁又唔係輸一次既, 都KEEP住依家55-64波,係尋晚特登金之嘛,

我怕搵日真係9,10點開波又輸1000頭,你地唔 ...

佢地有絕招既 見勢色唔對會走佬的
一係大絕又割和青

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 10:06 PM , Processed in 0.046805 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存