2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 花生續集之淩霄VS傳說
樓主: 9yinradio2
go

[閒聊討論] 花生續集之淩霄VS傳說 [複製鏈接]

個radio d風好舊 講來講去問來問去3督屁 答完又要再問

果日果場幫戰我地近頻講到明叫個小號俾我幫友殺吸紅入血刀門解日任
無tick到群攻hi到佢9萬人係咁say sor
又係都要話打我塊地又要開紅打我咁我真係無你乎
又要圖係咪?淩霄扮緊受害者應該唔想要圖啦?

弱國無外交
我大幫蝦細幫 一早可以ko你大淩霄兩塊地 俾埋世家不落日1幫1塊都仲得
直到追命英雄貼扮大佬話打禦影前2星期 我已經收左手完全無落錢宣你既動作
你覺得我驚你嗎? 我係得到小白確認你地會將幫地讓出 我先唔打
大不了係講我同小白溝通遲左1日 就打左你40耐久
忍乜要忍兩個禮拜先儲夠勇氣出黎打禦影?

當初同淩霄嘈就係因為入左一大班敵線人拉仇恨放神行
我地唔會打生打死仲要同埋d敵人一齊哈哈哈打世王
唔係我砌你地生豬肉 一個天運子加一堆君影逝什麼什麼 而家搞完一大輪你個幫散左就返邪教
之後咪叫埋你個幫入線囉 一直嘈一直嘈我都覺得煩 咁係禦影搞散淩霄定邪教搞散淩霄呢?
由對面錄音笑我地推排王 我地都講到明我地動機係就算輸到我地唔打王都無所謂 就係唔俾對面打到
咁點解要俾一班繼續鬼鬼祟祟搞緊我地既人入去淩霄吸王?咁咪違反左我地原先排世王叫埋中立幫打既宗旨?
仲要我對住佢地笑騎騎?唔係卦?!

大聯盟線都係普通玩家 輸贏有時 但都想喜怒隨心

回覆 東方吱 的帖子

你收下皮啦 不如ON GAME上水同我地打啦 

東方吱 發表於 15-3-19 01:34 AM
個radio d風好舊 講來講去問來問去3督屁 答完又要再問

多謝你答覆..已記錄低了.

咁淩霄果面有咩回應呢?
求花生!

~徐子陵~ 發表於 15-3-18 10:53 PM
回覆 aaman926 的帖子

我地有哂你正當呀,活動有正當??

原來你條卜街係邪教既吊你媽媽

東方GG講野偏幫 無point 扭曲 美化謊言

東方吱 發表於 15-3-19 01:34 AM

你講咁撚多做乜撚
講到幾漂亮都好
冇人鍾意你地個垃圾幫
仲有你神僧鬼厭

東方gg你唔講我都唔想吊你,0霄邊一隻邪教底開神行打你啊。你講啦

回覆 司波達也 的帖子

玩得江湖game打交就實有 如果唔係又玉裝又古譜真係用黎打禁地做生活? 至於有冇開紅打我不在場沒評論 但係我個人就覺得有冇開紅打最後都係會有正當 而打綁架(仲要好似係人地定身個時綁)唔係一個問題 從來冇人話過唔俾打

james753951 發表於 15-3-19 10:20 AM
東方gg你唔講我都唔想吊你,0霄邊一隻邪教底開神行打你啊。你講啦

洗撚理佢啦, 佢地不嬲好屈得架啦 !
八婆一個 自以為是!
好撚霸氣既一隻狗  

東方吱吱唔好再偷人張圖 做PRO PIC 好冇?

拎你真面目出黎吧丑丑獸!

https://www.google.com/search?tbs=sbi:AMhZZisME4yiAPX759p9opCzbc5PYIIKia6F_1BGcBORX2n4EWJD66PYho3qqQXkLQSUvu-kQcQ-ZR-0FrfXpZR-sNCl-y8IEcBNajJyoyCg2s6zQvqobZ4RoXaTQhAKTm-9aLWphpnlbAAOAko_1g83UOt-3qjQnIxQuLfckqyHUFJhNMJ6CI5BqSe6ctULtQKQrVFzo9ihzIGDyp4EuQoBBBbiIgiygsnV_1CYbuYhO-GogY511LWVT0VhPDKxYcPkS6F9wMwBwOW8OArf_1smBon29q_1atQtAARimsHjUYQ_1nubAEllaCjDDjWG1oBfEEatEtBBtiJLObw-LibyXPMFL7GuiOhZLTESTRk2ZpWBFrAPe9yGdOM3dlpJCuImplSfqKjElFix4_1Ux3FzUIhaUNllNrJN7IbdhC4ck42Ax9HwlUqw6me8NOz_1pnFmZOv7GEtoBTWPFBfCq8zJl6TVuazlTFvoY3CUOVdDQuWfFsnWw2zFksvaVo4X4S5NdTdTESEIZkLYxyQZEFy-ro4PJfOJ2xFQfw0LC4EVCeOEdlLkrxaNriJ_1xzvjcwBfGfUTzUGfQlwknAGkIT1ga9FRBwbQrMmzxymCY9mvAQ_1piMkK_1qqbYBchbfTdhKY5RD3Om_18SSc-JiGlkf_1wr3NcZpVFiP92vgByx0wNuNwwaJsVCb0M3cRFT4FsXG9es2s3BK7CFrR9D0gCELFiwaPltdkWqj2d4LRuEamQd7eDbQooSjKjpM8vctUlB7pPDkkLxVeP9Af1YAOnYDaGEGvCwXWnSgeuJnKWj_16BuD7UkhJyfiu3c1oO0a2AR13nQdCNAFdvYtZJJ_1tdFqeeC4W-oylWAOarjcsCKdAWtxx5rzy0MeDYjpIo2zStYA-VzK8AubZxtg0ZDfKlu8vdyJGiW7BDOIAm9gjy6SpfOLcMu0uKHH9kqK9BuyacCLOze9wIzb8P0o12ImCN4iIYPHScsnLvlWF67Yh7OIRf5b2Ib6ne8WR1IbJwX6KKrOkDIEtt4oKGiiV2-E9Vgixu4iiIWhE0EJKrm0Jzoffev8oFPKRPH8PlWYTs9lJXms5X_1OiXs9BrY6AYChXlcvTbNhdp5zkzK7aI9QOmfs_1MCLE-Ur7_1L49KvfPC2VPhNoeKTp5lrDcl-aQ_1iM5VF26c9OpU0SerycNPLG7SehuY_1KIlcO-w7a7T8jDAxnXMOsYw9zOX8twiX0yK99xYPv7XbAkNkSFaA-8nD-koPV0YzFe5aeaz2kJsEiwcuasHmGf4j6_1ojxAKgbEuUGSfC0Qr8c9Uuq5lmaKdipw_1aT2LO9rJQYK3RefExp-Ls2Vo9iogsb6hcfRnrqu6YDmefaiZ6NUM84UpQaR_18FZ3fZ20Gi-IkxyDyfSKoUDhfJ9LAflshNqLPNg6SE5t57Qn4sENDTVBgM9R4bBwvkaBNvHZ-Oh-uXh8tWpLwqVfEpRc4iCWyQsWtEPe40q9W1pnWh03PdVoMA139r5Q2c5rf2voBpvzYY-O7DKCiXFc9D8

D傻系仔特別中意搞小動作

帥乂隨風乂 發表於 15-3-19 10:50 AM
D傻系仔特別中意搞小動作

D 柒姑碌最鍾意周圍唔知醜咁話比人知自己 靚仔   
可惜係其他人眼中佢只係一隻厚面皮既小丑

出到現實邊個係柒自己心裡有數啦師兄

james753951 發表於 15-3-19 10:20 AM

想問你係咪龍少? 印象中好似有人提過你呢個名係.
如果係O既.又好老實.你真係成日係雷區開神行車O既喔?
你車到佢D人, 當然打你啦. 你估你可以好似佢咁講句SORRY就可以當無事? 你太天真了.

講真如果吾係昨天淩霄個一無狄一講左佢地同傳說傾好O既條件, 同埋係邪教朋友口中得知水丘係邪教果面提過叫邪教吾好理淩霄.由佢地發展.仲話傳說小白有同佢講左大錢去宣地一事. 如果吾係都吾知傳說同淩霄關係本來係有修補O既機會! 其實我估好大情度上都係禦影分化都吾定. (點解?請繼續睇下面)

無計啦, 禦影吾怕傳說同淩霄再修好變番大幫咩.一定搞散佢地啦.又可以吸到佢地D戰力.因為聽番邪教朋友講,佢地見淩霄比禦影佢地打. 有叫過水丘同王小敏去接頭,問下點搞,不過朋友話當時水丘一門係邪教果面叫佢地吾使理淩霄.由佢地自己發展.仲講淩霄同傳說有傾過幫戰O既野,佢地應該吾會打起上黎O既, 但呢條友就自己入左去邪教線. 點解吾當時直接去叫佢地入黎一齊打.一齊轉線呢?
呢點就真係吾明白. 又係又要威又戴個頭盔扮中立??

總結,如真係照朋友咁講. 傳說同淩霄係有修補過O既時間.
但外於有人係入面不斷咁洗腦話"淩霄如果真係想比地對方就吾會放咁多錢落去補地.叫傳說小白醒下". 仲叫傳說伙同閻王一齊打淩霄,大家追開D POST都知淩霄同閻王一直都有牙印O既啦. 你仲要搵D仇人一齊打自己人.換作係我都小鬼傳說啦.

而邪教果面就的而且確想拉淩霄入黎打,但聽番黎講水丘係果面叫人吾好理淩霄,同講左淩霄同傳說有傾開幫戰O既野.所以按收到O既風睇落去,佢地打交O既原因都係以禦影果面搞事居多.

繼續求花生!!!

唉也呢個post好無聊呀,又摷返舊屎出黎聞。

帥乂隨風乂 發表於 15-3-19 11:07 AM

見你咁樣講
睇黎你都知道你係GAME入面有幾柒  GOOD BOY

現實呢  我就唔知你可以去到幾柒啦 不過我心裡真都有數既

不自量力

唉,九陰假膠小白哥哥

帥乂隨風乂 發表於 15-3-19 11:07 AM

死P爛P都要P到咁, 一睇就知到底係邊個啦油頭粉面

你自己吾撚掂,吾好以為人地都係咁先得架,韓仔夠油頭粉面啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 04:34 PM , Processed in 0.037520 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存