2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 疾風之刃 Kritika Online 沒有用外掛卻被封鎖帳号!!
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 佐助sS
go

沒有用外掛卻被封鎖帳号!! [複製鏈接]

nashwai123 發表於 15-4-27 03:58 PM
我都比人鎖 比人鎖既原因係因為我同人直接交易物品 而個D幣係黑幣黎   
之後客服叫我比個人資料同埋賣家個 ...

甘請問兄台你最後申唔申請到解鎖番AC?
我由11號開始比班PK封到E家 我明明解決左一次交易記錄佢又話重有第2單
都唔撚知真係咪會開番比你==

串人王 發表於 15-4-27 09:00 PM
甘請問兄台你最後申唔申請到解鎖番AC?
我由11號開始比班PK封到E家 我明明解決左一次交易記錄佢又話重有第 ...

第一波 佢叫我傳真個人資料比佢  OK  傳真左比佢啦 之後佢就話要我講清楚同賣家既關係  而已要對方個人資料  我話個賣家死左  比唔到個人資料佢  佢就話雖要對方資料  冇既話就會一直鎖住唔還比你

我個公會既人 因為個會長搞活動 同左人地收金幣  之後 佢活動發放金幣比人  結果  成個公會既人比人封晒   之後有條台灣佬  我地公會既踩上佢公司理論   客服話25號幫佢地解封 結果到E家都未解
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 01:54 PM , Processed in 0.025550 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存