2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 幫戰前先花生下紫雨脫離戰線POST先
樓主: 9yinradio2
go

[閒聊討論] 幫戰前先花生下紫雨脫離戰線POST先   [複製鏈接]

9yinradio2 發表於 15-3-26 12:57 AM
我估大家都見到佢地出貼話脫離戰線.

我見到就馬上去問下咩事啦.原來是咁的

我想強調,我已經唔係你所謂既高層好耐,唔洗強調淩霄錯咩野錯誤決定令到個情況攪到咁樣。

我既然出得POST,我講既都係實話同感受,我對得住天地良心,冇佢既貢獻淩霄殿會變到咁撚樣?

仲有我係玩緊九陰真經ONLINE唔係 2KFUN ONLINE , 因為我出個POST就令佢地改變主意?

玩左咁多年九陰,玩到呢個地步仲有咩野玩?大家一齊開心打下架吹下水屌下老母就算鳩數啦,仲求D咩?

我已經不問世事,有時間就上去打架,上RC唱下歌,要返工冇時間或者攰就唔上,有時間寧願做自己鍾意既事。

所以呢 , 邊個人做過咩講過咩諗過咩 ,由鳩佢啦 , 是撚但。

我因為呢隻GAME見盡人生百態 , 為利益出賣朋友 ; 為隻閪眾叛親離 ; 為虛榮叛離幫會 ;

為達個人欲望無所不用其極 , 搬弄是非 , 明爭暗鬥 , 利慾薰心 , 以權某私  , 公器私用 , 秋後算帳 ...不能盡錄。

歡迎對號入座 , 隨便坐 , 大把位。

幫會變到如斯田地, 只怪我太易對別人信任 , 真心對人好 , 換黎屌老母 , 何苦呢 ?

與其做個咁辛苦既好人,不如做個開心既仆街 , 反正你做咩都有班高智慧既愚者覺得你冇撚用。

9yinradio2 發表於 15-3-26 12:25 PM
其實爆都無用.比你都換人用D 小號黎出啦.係咪咁講先?

點會用正身出?

兩邊線D 人都好蠢,出流言D 小號黎黎去去都係果幾個,如果爆左名既話,除非新既小號,否則都估到係邊條線既人出流言

不過以流言內容去估,咁就似邪教線多D,原因係其中一句流言內容係話紫雨瀨代底,講得呢句既都應該係企響一代既對立線,另外邪教自己都講過佢地流言頻係當世頻咁用。

9yinwitness 發表於 15-3-27 11:29 AM
兩邊線D 人都好蠢,出流言D 小號黎黎去去都係果幾個,如果爆左名既話,除非新既小號,否則都估到係邊條線 ...

本來我睇法同你差吾多,
但我果日問魅惑D朋友.佢地話D人見紫雨吾再入線.邪教D人一定DIU鬼,
所以話叫玩下反間.出下貼都好.盡量令紫雨更加吾入線就最好,
所以你所講O既.有可能係邪教.但都有可能係魅惑線.

講真如果你係邪教再咁講野.明眼人都覺得你邪教先夠卜咁話紫雨. 咁樣做對邪教有好處?
我就吾見得有?咁講野只會令紫雨更靠去魅惑線.
所以如果係我O既話,一定吾會出,因為咁做只會加深紫雨靠去魅惑一邊.

回覆 9yinradio2 的帖子

我身為邪教真係唔會咁蠢囉一。一  同埋紫雨退線我地果邊好老實講又冇咩不良諗法, 畢竟我地覺得紫雨由始至終都係中立幫, 上次幫凌霄守地都係出於對凌霄嘅同盟道義, 你估我地邪教係非同盟即敵人咩, 我地冇大聯盟咁霸道囉, 紫雨係朋友, 講完

回覆 9yinwitness 的帖子

On9仔想拉仇恨? 你就真係番去瀨下袋底先, 邪教當流言頻係世頻係因為d人成日爆名啊, 你腦生喺屎忽度? 同埋你地狗嶺愚影咁鍾意搞小動作, 實唔係你地扮啦你老尾

9yinradio2 發表於 15-3-27 12:58 PM
本來我睇法同你差吾多,
但我果日問魅惑D朋友.佢地話D人見紫雨吾再入線.邪教D人一定DIU鬼,
所以話叫玩下反 ...

眼見原魅惑班人唔覺佢地有玩流言頻,到於原一代D 人,基本上都好聽天文話,冇理由紫雨出埋英雄帖就即出呢D留言咁唔比面劉天文,你真係響魅惑度收到風?

我覺得似邪教或者禦影出既機會多D

Kingsonking 發表於 15-3-27 02:57 PM
回覆 9yinwitness 的帖子

On9仔想拉仇恨? 你就真係番去瀨下袋底先, 邪教當流言頻係世頻係因為d人成日爆名 ...

係啦,快D 儲神行去打魅惑啦,千其唔好停

東方吱 發表於 15-3-26 02:06 PM
55 我地目的就係幫會戰2.0前一舖清高登袋唔知仲有幾錢淨呢

你地見紫雨唔幫手就侮辱人..算數啦

高登幫主將會以個人官錠宣地 , 你地儲錢未

紫雨同閻王居都係同一情況。。想做返中立角色。。
何必咄咄逼人
反間計都諗到出黎,真係做戲咁做。。

東方吱 發表於 15-3-27 07:23 PM
紫雨同閻王居都係同一情況。。想做返中立角色。。
何必咄咄逼人
反間計都諗到出黎,真係做戲咁做。。

做完D濕鳩野之後係到扮清高...笑死人咩
不過你地下次唔好做到咁假咁明顯...好想嘔

最頂果個post,果個係追命嗎?
如果係架,保持番以前0消架做法,由佢地講啦,
吾好再留言,呢D野大家識咁耐講個信字

taitai02 發表於 15-3-28 12:47 AM
最頂果個post,果個係追命嗎?
如果係架,保持番以前0消架做法,由佢地講啦,
吾好再留言,呢D野大家識咁耐講 ...

正是本人,我只係有感而發,你懂的。

加拿  正評~ 呢隻game d人玩到講大話呃全世界到~講到自己都呃埋 做好人只會覺得隻game d人好撚核突 嘔心  發表於 15-3-28 03:04 AM

唔明點解你地咁奇怪
我同天文小白主動去搵紫雨傾和解
原因只係覺得其實紫雨可以有得揀
我地無迫佢入線。。
最後何解會講到變成係我地唱紫雨。。。=.=

東方吱 發表於 15-3-28 10:59 AM
唔明點解你地咁奇怪
我同天文小白主動去搵紫雨傾和解
原因只係覺得其實紫雨可以有得揀

如果係咁,想知點解凌霄無得和談?話曬佢地同傳說之前都傾得好地地,
但為何禦影要同傳說說淩霄無心比地傳說?其實係咪說穿左,禦影搞咁多火頭,
衣家搞到魅惑要幫你地補鍋,搞到打邪教出現好大壓力,先去叫傳說一齊過去傾?
如果無搞到淩霄入左缐,你地會吾繼續同紫雨打?定係禦影因為凌霄出貼話以中立
幫打九你地,所以你地覺得一定要搞散佢地,絕對吾會比傳說同淩霄和好?所以先編做凌霄無
心比地比傳說?係咁洗佢腦?
呢D野有時真係大家心照,難怪我聽魅惑朋友話佢地有部分人都吾多中意
你地禦影係到搞事搞非,心照啦!

另又想八卦下,傳說真係咁憎衣家嘅凌霄?你地高層同樓下果D都覺得凌霄無心比地你地?
定係衣家諗番有D覺得自己比人洗左腦?
之前帥小白出post話佢同水丘一門係朋友,衣家你地咁
打法係咪已經關係惡化左,求花生.

9yinradio2 發表於 15-3-28 12:02 PM
如果係咁,想知點解凌霄無得和談?話曬佢地同傳說之前都傾得好地地,
但為何禦影要同傳說說淩霄無心比地 ...

以上幾個幫會明白就可以了,咁多假設為乜?
一隻手掌拍唔響 完

RADIO
第1 我地打對面無壓力 唔係輸就係贏 玩GAME , JUST ENJOY..
第2 係淩霄咬住我唔放 唔係我唔放過佢 之前已經解釋得好清楚 你問來問去又問返同1個問題啦 你收手啦
第3 咩比唔比傳說同淩霄和好 你當大聯盟線係咩..傳說係個獨立幫會..佢地自己都有分析同決策能力..
第4 唔係我作我屈佢無心比地 係佢自己同傳說講都係唔比

好煩你真係
對面又係 明明自己做 都可以用反間計黎解釋係大聯盟做 真係唔知乜野心態..
我地打機...唔係拍緊戲好唔好= =

東方吱 發表於 15-3-28 04:00 PM
RADIO
第1 我地打對面無壓力 唔係輸就係贏 玩GAME , JUST ENJOY..
第2 係淩霄咬住我唔放 唔係我唔放過佢 之 ...

多謝你回應,咁原來係因為淩霄吾比地比傳說,但佢地又會同傳說傾比地嘅,
本人覺得呢點有D古怪,如果吾比地佢地一早可以吾傾啦,
傾完話比又改變吾比,呢D好難要人信,如果換係我,一早傾都吾會同
傳說傾啦。

仲有吾係我想講番前面嘅野,事實如禦影當日吾係搞人地,
人地都吾會咬住你吾放,呢點好似係你地調轉左。我只係想作為花生收風友提下大家,
吾好比你洗腦啫。

9yinradio2 發表於 15-3-28 04:30 PM
多謝你回應,咁原來係因為淩霄吾比地比傳說,但佢地又會同傳說傾比地嘅,
本人覺得呢點有D古怪,如果吾比 ...

水丘,你搞埋咁多小動作而家乜都冇晒為乜?

你算吧啦
我見到你打字都頭痛
打機使乜講對錯 妥你同你做fd 唔妥你咪打9你
總之我地唔係精神病有理無理鍾你兩拳咪得囉

百草黃帝 發表於 15-3-28 07:14 PM
水丘,你搞埋咁多小動作而家乜都冇晒為乜?

不如你分享下佢做左D咩,我都想知
求花生
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 02:18 PM , Processed in 0.038914 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存