2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 陣型開始重新洗牌.天文再出計拉中立幫落水 ...
go

[閒聊討論] 陣型開始重新洗牌.天文再出計拉中立幫落水 [複製鏈接]

呢排無咩花生食.所以無咩好講

不過呢幾日又收到d風.大家可以花生下.
去片~~~~

係呢1-2個星期,我估大家都見到邪教線開始反客為主.搶王.企so j,層城.封世灘,
我估大家呢幾日都見到.而根據魅惑線朋友講佢地衣家聽上頭消息.盡量低調.,吾好成日打無把握o既仗.奪書果d咩活動.已全面封殺黑中立幫o既書.(ps:之前無事時.係可以黑書)

所以佢地話無人果時.吾好出現係so j,情願番家園.都吾好企係義莊入面.費事比人見到佢地好似邪教之前企百草.
而據魅惑朋友講.佢地有私下傾.係到講及自禦影搞散淩霄殿,拉攏左傳說入幫後.以為吸盡淩霄分出黎o既戰力.仲可以從中令閻皇居入線打埋淩霄殿.可以拉晒呢d中立幫入線,點知好似越打越有壓力,仲圍內小緊禦影果d搞事高層,搞到衣家好多中立幫都覺得魅惑領同禦影同流合烏,搞到魅惑一代型像盡失.仲越打越衰咁.所以有魅惑d人,心底都吾中意禦影佢地.話係到搞事.本來陣線可以和平壓住邪教線黎打.衣家搞到佢地要企百草.真係有史以黎.第一次企百草入面打雷臺.仲要係黃金時間.

而世王果到, 有傳天文有見呢個幾兩個星期d 世王都食吾到.唯有去搵中立幫傾.其實傾黎傾去,都係閻皇居同夜月
呢兩個幫, 根據魅惑同中立幫果面朋友講.天文提出叫中立幫入黎輸出打王,佢地主力保護世王,情願佢地一只王都吾食,叫中立入隊幫手輸出.而佢地果面就只開紅打人.吾會roll任何一樣野,意即係所有野都屬中立幫所有, 用意係吾想比邪教果面食到王.

但據中立朋友所講,當日佢地打世王.已講明吾會入線.但佢地衣家咁叫佢地幫手輸出,從中一定會有邪教正當,到時邪教一定會有微言,之後會對呢d中立幫產生仇恨, 就好似之前邪教開閻皇居追殺一樣.因為輸出還輸出.吾排除當中有魅惑.禦影果d分身係入面.暗地裹入左呢d中立幫打王roll野(因為係大幫入面太多人,無肉食.所以開分身入去中立roll野) 所以一定會有人從中作梗.令中立最終都要入禦影.魅惑線陣型,呢個計劃.其實明眼人都知咩事.

之前禦影魅惑線夠打果時,就覺得做咩比佢地排王?又話夜月廢.又話閻皇居d人利益就拿盡.但力就吾出.兩頭蛇.
雖然呢d都係事實,但係無事就覺得人地點點點,有事啦就想拉人落水.所以據昨天果兩個中立幫果d朋友講佢地都吾想比佢地拉落水,而且衣家邪教線夠佢地果面打.世王又食埋.所以佢地呢兩個幫都話情願退出大盟rc,吾答應佢地呢d奸計仲好.

綜合分析:
其實據收風,呢兩個中立幫做法都o岩o既.因為邪教衣家開始壓住魅惑禦影線黎打.如果壓錯邊就怕到時會gg.
而當日答應打世王,係因為邪教一直都吾夠對面打.咁邪教已經吾夠打,佢地入去o利袋底.咁邪教又奈佢地咩何?
已經吾夠打.吾通你邪教夠膽打埋佢地?所以佢地先吾怕邪教,入去魅惑線排世王.

但衣家型勢吾同左,所以佢地都怕邪教抽後算帳.所以,衣家吾答應天文提出o既計劃,係好合情理o既.

另一邊,邪教又會點對付天文佢地呢一個動作呢? 點對付佢地有意拉中立幫落水去打王.從而令邪教更多敵人呢?
據邪教朋友講佢果面仲未有咩行動回應天文佢呢一個計劃.

如收錯風.請大家指出,以上事件來源於打王兩大中立幫同魅惑o既朋友.

成日最新消息最新消息...最新消息劉天文成日去人地rc r水吹比d好處人但條件係入線啊,中立幫唔係咁都比人利用到啊,如果你地係人係有腦既就諗清楚啦唔好比人利用啦

9yinradio2 發表於 15-4-30 11:44 AM
呢排無咩花生食.所以無咩好講

不過呢幾日又收到d風.大家可以花生下.

簡單講句  狗嶺線既心態係
冇事叫你: 死撚開啦! 正乞衣 !
當有事就喂: 屌你老尾 幫我頂住先

成日做埋d濕9野,r中立幫入線

最新消息,天文講唔掂閻皇居,派出紅辣椒去同喻小龍傾
但喻小龍聽完之後一頭霧水同紅辣椒講左句:我聽唔明呀,不如你講返國語啦

難j@0@  笑左 利申已故神偷哥fans club會長  發表於 15-5-5 05:11 AM
碎愛叨梨  呢個堅好笑...  發表於 15-4-30 12:40 PM
7778884  紅辣椒 : .....禾腰呀 連連哥  發表於 15-4-30 12:13 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
athena6227 + 1 有趣實用

總評分:  Good + 1   查看全部評分

以前邪教搞狗仔,叫中立幫輸岀
丫文雄哥又走去人地rc同人講經,又話你咁同幫對面有咩分別
又問楊偉豪自己講得合吾合理(吾係問其他人係問自己友)

宜家又叫人輸岀
合吾合理丫

閻王居咁少人都要拉,睇黎皇朝都要落水lu

教練 我想打王啊

皇海 發表於 15-4-30 07:39 PM
閻王居咁少人都要拉,睇黎皇朝都要落水lu

x皇居邊少人呀有幾隻神行百變=.=唔計上官雲飛啦仲有幾隻有神行

提魔仔 發表於 15-5-1 01:56 AM
x皇居邊少人呀有幾隻神行百變=.=唔計上官雲飛啦仲有幾隻有神行

數黎聽下?

2隊人都冇,有2隻講到幾隻

拉黎都無用啦咪係玩小圈子個個大幫都係玩小圈子仲有收人黎幫手幫西咩自己友都玩分化小圈子仲有打交打飛機啦點解比人打番轉頭自己諗啦仲係到拉幫搞好自己幫先講野啦

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 11:37 AM , Processed in 0.043624 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存