2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 <更新>永恆哥 再次慘敗 一打一炸啵 有4條片1080p 60fps ...
樓主: 愛仔。﹏。
go

[影片分享] <更新>永恆哥 再次慘敗 一打一炸啵 有4條片1080p 60fps + 送上永恆哥生存重上影片1080p 60fps   [複製鏈接]

回覆 s04313251 的帖子

笑左
得張見到條友訓低既圖就叫秒左?
咁你一日比人秒幾多次呀

最後出事 發表於 15-5-13 05:58 PM

笑左

咁你咪每日秒我幾次再po圖上黎囉
睇死你連圖都冇-.-
係要每日呀 話我日日比你地秒==

s04313251 發表於 15-5-13 05:42 PM
死左嬲嬲豬? 小學雞
po張我炎弓海戰雙控比你殺死既圖上黎先啦7.7
你比我秒就有圖啦

你真係柒到== 我暗弓同人消緊  你吸7k齊技見我殘血先敢放攻

十週年勳章(賀詞)

s04313251 發表於 15-5-13 06:13 PM
咁你咪每日秒我幾次再po圖上黎囉
睇死你連圖都冇-.-
係要每日呀 話我日日比你地秒== ...

比圖呀,唔好嘈話無圖

再加

s04313251 發表於 15-5-13 05:42 PM
死左嬲嬲豬? 小學雞
po張我炎弓海戰雙控比你殺死既圖上黎先啦7.7
你比我秒就有圖啦

嘩你8000殺7500死 點做到

UM...拿 有圖有真相
1日比人秒2獲
你要繼續玩你扮大佬遊戲 我唔阻止你
但係柒少陣得5得

最後出事 發表於 15-5-13 08:41 PM

UM...拿 有圖有真相

連用左幾招技都話秒 真係勁==
除非你用D技黎打隊友啦下
仲有呢
你幾時先夠膽回post呀 你係段片度就真係比人綠血秒殺 忍屎bb
http://www.2000fun.com/thread-5568169-1-1.html

連用? 連系邊
我淨係見到有個傻仔老吹自己冇死到
結果1日比同1個人秒2獲
你已經柒左2次喇
整多幾皮野裝
先挑戰緣家喇

最後出事 發表於 15-5-13 09:14 PM

連用? 連系邊

我有話自己冇死咩-.-
用番戰魂狗隻樓上po果兩張圖啦
第一張圖
明顯炎弓大技同數字3技係岩岩出完 而招大技既出技時間係同數字3技既時間相若
換言之 呢兩招技出左先殺得死就已經唔係秒啦=0= 除非你證明到數字3技係miss左而大技增爆秒埋我55
我都仲未計你WER 3招技都已經出左一段時間==
第二張圖
好多謝你cap埋純真出連技打我既瞬間 加上技能列你炎弓大技 WR技都係已經岩岩出左2-3秒左右
姐係你已經打左幾下啦 仲未計愛仔係度打左幾野啵
又秒

ken031515051 發表於 15-5-13 08:27 PM
你真係柒到== 我暗弓同人消緊  你吸7k齊技見我殘血先敢放攻

咁你睇番張圖左下角啦
斷古你消緊唔會同人傾計掛==
仲要打句「5同你打」
好明顯係已經消完你唔夠人打 而人地想ag你回人姐==

http://2000fun.com/forum.php?mod ... ;page=3#pid88701514
你地岩岩都識講啦 上傳網死ser 所以d圖遲D先睇啦下

你比我秒 我有埋片tim
冇7k都秒你呀屌 單抗緊扮大隻?
一張圖換你6-7件柒事啦
1.

2.

3.

4.

5.

6.

愛仔。﹏。 發表於 15-5-13 09:39 PM

你比我秒 我有埋片tim

你做咩又拎番開po果幾條片黎Po 殺唔番我而家要回憶下當「年」既時光?
你做咩仲要拎番兩個星期之前既片出黎講==
入去youtube
睇到上傳時間:2015年5月2日 唉
我地大家包括埋你D狗隻朋友 都係講緊呢幾日既事==
我都未計你upload上youtube既所需時間
姐係真係打果日既時間比你既上傳時間仲早 隔得仲耐-.-
其實講真 你係咪呢家殺唔到我嬲嬲豬?
而且你都一日連死兩次
你好過我好多咩
仲要傳9 93甲 全抗火水抗齊3迴戰服盾-.-
1. 暗弓秒殺不解釋

2. 唔好話我要加齊增攻技先殺到你-.- 今次只係食左攻防水咋

以上圖片全部左下有時間 唔好話舊圖

講真你件甲粒盾又唔係廢 點解你可以比我一日殺兩次-.-
比大家參考下啦 愛仔件93甲

仲要係愛仔你自己po==
圖片來源:http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=1484621

1.
冇所謂啦 吸7k扮大力先殺到人 我都冇計
你件甲我就唔知點啦 我剩係知道好垃圾
冇7k既我 都可以殺你4-5次 對住你...頭痛中
在講 你問我一日點解可以殺我2次?? 解答吸攻咪殺到囉  放一招技就殺到 我諗大家會知咩事
仲有 點解我一日可以殺你4-5次既?.?
請留意片中的固泡/全頻 可證明係同一天 不過你想兜我都冇計

2.
你可以話條片係唔同日間架
不過又唔洗怕 我諗唔會有一日又咁岩全部人做緊果樣野掛
ABYBB開固泡整到全部人開固泡 我估唔會咁岩有幾日會不停開固泡+n

笑傲無雙 玩過星曲WEB 忍影世界

愛仔。﹏。 發表於 15-5-13 10:30 PM

2張相=你6條片

中3 98係頭痛D

回覆 大大女神 的帖子

好過風至21歲中五^.^
唔好嬲嬲啦
雄88賣隊友已經係經常事來

笑傲無雙 玩過星曲WEB 忍影世界

愛仔。﹏。 發表於 15-5-13 10:35 PM
回覆 大大女神 的帖子

好過風至21歲中五^.^

又屈人嬲啦
風至關我鬼事咩
夠你D隊友周街唱你自拍同唱K片
呢D先叫賣隊友呀

全方位垃圾

回覆 大大女神 的帖子

全方位垃圾一定係你啦
紅太陽BU哥==? 唉 唔係掛 係雪地死左既 呵呵
重登唔切??呵呵

你可以唔認你嬲 冇所謂架
我冇話風至關唔關我事 講下姐 咁緊張做咩姐
雪地死左會緊張D 下次一定會重登得切?

唱條片/相有咩所謂 出街又唔會認得我v_v
如果認得我既話 幫手宣傳下都幾好 比人認識下回憶哥 我一定會宣傳埋緣來小寶寶點樣一下秒"紅太陽"BU哥既
紅太陽呀 一下比人秒呀 傳十甲呀 走街問人借防借hkd同人收呀
係啦係啦 紅太陽傳10甲哥 滿血後 連一秒 係一秒都 頂唔到 點解會咁架
3千幾4千蚊收件傳10甲 一秒都頂唔住 "早蝕"?仲衰過+9甲 +9甲最小都頂到2秒

另外點解你隻正身2kf比人禁左言@3@
東方直龍 (UID: 2130607)
戶組禁止發言  有效期至 2015-05-31 19:20
無敵會員8星星被禁言
http://www.2000fun.com/space-uid-2130607.html

最後就 請不要回復近似問題 事實上 你所有問題/回復內容 差唔多一樣
唔係一個1米6X高既中五都諗唔到新回復內容掛
自稱好成績?

愛仔。﹏。 發表於 15-5-13 10:30 PM

1.

我po殺死左你既圖係證明唔到我吸左7k架啵=.=
我仲要咁多技又神3 秒你 唔正常咩?
我認豆腐甲呀== 咁證明D咩? 我有自知之明囉
所謂:「知人者智也,自知者明也。」 算啦 睇怕你都係唔明架啦
呢D就係講番我第一張圖啦
至於第二張圖呢
好明顯我招大技已經用完差唔多5秒左右
唔通殺完你5秒之後先cap圖?
同埋呢 你D片得兩條片係有固泡==
ok 你話有全頻證明到同一日嘛 咁我想問番你轉頭
咁D全頻人地可以copy番成句開多次 唔通咁又話同一日=.=
再講 全頻出完之後 冇乜人會又開多幾個黎講野 洗頻咁話咩=.= 至少你D片冇呢個情況啦
好啦 最重要既係

我由頭到尾冇講過你一樓po果D片係唔同日期啵=.=

愛仔。﹏。 發表於 15-5-13 10:45 PM
回覆 大大女神 的帖子

全方位垃圾一定係你啦

好啦 點解你可以駁人駁到咁=.= 認真你唔係點對點駁啵 點係2kf同我地挽debating呀

首先 bu佢句「全方位垃圾」冇講到係邊個啵 至少係樓上既po我睇唔到啦 唔好對號入座啦愛仔

第二 點解你會咁care人地雪地神登=.=
唔通你又因為殺唔到人而嬲嬲豬?
你自己都好似神登左無數次啦唉 拎人神登黎講==

跟住 你條讀歌片而家好多人睇過啦唉  起碼海ser有一半人係睇過
而你呢? 由頭到尾都係用game入面呢D虛構世界既野同駁bu既真實世界既野 層次上已經有矛盾
好心你拍番人地真人片先駁啦=.=

仲有呢 你成日話秒bu 而你事實上而家冇片/圖證明你秒到佢== 至少呢個po冇
只係太陽完幾條友圍打佢囉-.- 咁圍打人+中太陽既情況下死左好唔正常 好值得笑係咪?
咁你連太陽都未中就比我殺兩次算係D咩 超級勁爆笑?

人地2kf隻AC比人禁左言關你咩事先=.=
咁2kf既主要用途係咩? 我就覺得係po野傾計囉 咁8星同4星又有咩分別 一樣野照講 po照睇姐 冇野架
好心你駁人嘴之前諗清楚D先好講啦

1.
出一招技係冇可能殺到我炎弓 除左吸攻
炎弓我有3m3-3m4 咁p場就姐係6m6-6m8
我係p場100%係有光咒技 so冇7k唔增爆100%秒唔到 <只限弓手

2.
我冇話我件甲勁呀
係你地話我件甲好勁姐 我從來都冇話過自己件甲勁/強

3.
至於第二張圖呢
好明顯我招大技已經用完差唔多5秒左右
係可以大技miss 再放其他技 不要說有眼不會miss 青蓮教我架 不過你可以話我兜啦兜啦之類啦

4.
ok 你話有全頻證明到同一日嘛 咁我想問番你轉頭
會唔會同一日 同時間 都係果幾個放 如果會 咁可以買六合彩 包你中頭獎

5.
同埋呢 你D片得兩條片係有固泡==
唔該睇清楚D 係3條片 號碼2,3,4

重點
你自己話 我由頭到尾冇講過你一樓po果D片係唔同日期啵=.=
so姐係同日期啦 咁我唔回答太多啦

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 05:31 AM , Processed in 0.036260 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存