2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 <更新>永恆哥 再次慘敗 一打一炸啵 有4條片1080p 60fps ...
樓主: 愛仔。﹏。
go

[影片分享] <更新>永恆哥 再次慘敗 一打一炸啵 有4條片1080p 60fps + 送上永恆哥生存重上影片1080p 60fps   [複製鏈接]

回覆 s04313251 的帖子

證據?你老母唔係雞有無證據?
紅豆沙接客周街都知啦 黑白都知嫁 佢供養埋黑白漆
紅豆沙接客就係為左係夢之收裝買點
快啲去報警啦 唔好唔報喎
等紅豆沙屋企知佢為左打機為左黑白出買自己身體
等佢唔洗做_交 gogogo 拯救紅豆沙大行動

回覆 s04313251 的帖子

誹謗?
告啦 有圖話P圖既傻9
有圖話改圖
遲D會唔會學風至 有片話改片?

s04313251 發表於 15-5-14 08:59 AM
你根本係度暗串緊回憶愛加齊技秒隻冇技既弓手
真係多謝晒
你話「你就吸攻加齊攻擊技秒隻無 ...

係呀 係秒咁又點 都話暗弓你都可以自HIGH 我拎得暗弓出黎落台預左死架啦
係無諗過你廢到收完把弓都要吸攻加齊技上埋攻符先敢打我姐
慘得過你收完把弓 7K神3打我7轉得3M 仲要自己都唔敢信當無左回事
好心你收把弓之前就問清楚啦 KITTY520用呢把弓果陣都係比我炒炸 傻狗

回覆 po9021 的帖子

屌你老母E到夢歷區丫唔講遊戲唔通同你講社會?
樓主講打左4場你又唔撚信又要走黎問是真唔是真
打撚到人地輸左你又好似唔多滿意咁
咁不如你去搵樓主隻秋隻囉社會撚
幾日內既事同以前既事又乜分別?
咪又係片中有條廢物死亡囉
話人地幼稚點知原來自己先係最幼稚
問埋曬D答案都係一樣既問題真係SO9SAD
我睇撚到你真係覺得好多麼的可笑和可悲....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 11:43 AM , Processed in 0.026767 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存